АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 400
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там...
Адрианска  miss74 те питаше за волейбола(беше написала мимс , та за тва Simple Smile)
Иначе и аз от одеве те мисля на кой приличаш  Mr. Green

Мисс74 ти какво си тренирала Simple Smile, и аз тренирах едно време баскетбол.Ти към кой отбор си била ? Честит ти нов Дом!
За супичката- аз  му е давам като се приберем от вън към 20-21 часа, с хляб вътре. И от едно известно време вече не му  давам мляко преди да заспи. Но ако ти е свикнала да пие мляко преди сън и давай, няма никакви проблеми. те супичките са лекички, а и млякото не е кой знае какво.  
Ние сме добре , като изключим лъвския инат на Виктор  Sick, станал е невъзможен, постоянно се тръшка за нещо, реве докато не стане на неговата. Направо като излезем и отидем на детската площадка и лудвам-то не са събиране на боклуци, падания, ставания, бутане на деца, тръшкане, лапане на фасове и т.н. Най-новото сега е със събуждането сутрин, тъй като Вики спи при мен , като се събуди , а аз още спя , той се изправя прав в леглото и се тръшка с все сила върху мен-Е така ме събужда  ooooh! Много говори, всеки ден казва по 2-3 ннови думи, чак и аз се изумявам.

Тука времето е слънчево и топло, ноооо преди малко взе да духа  Close

Айде до после.

# 91
Дриймсче  Heart Eyes,разписа се най-накрая
И ние се каним тази година на ходим до Турция за парцалки,ама дано да ни се осъществи плана  Praynig,че в последно време едно мислим,а друго става  Sad
За храната споко,ти имаш воля,за нула време ще ти свалиш килцата  Laughing
Мимс,играех в Академик и учих в спортното  Mr. Green
Момичета,благодаря ви за отговорите за супата,тази вечер ще пробвам да минем само със супата и утре ще пиша как е било  Wink

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 15:51 от miss_74

# 92
  • София
Ама, ще оставя да видя вие дали ще ме оприличите на нея  Wink. Започвайте да гадаете  Mr. Green  hahaha.

Аз гласувам за Джулия Робъртс  Peace

# 93
Здравейте, момичета HugВече сме на софийска земя.Снощи се прибрахме.Успях да ви изчета Crazy, ама май няма д ами остане време да  пишаподробно, че като гледам- станяло време да взимам Дари от ясла..Както и да е .Ще гледам да се включа отново  по-късно ако дзверо позволи Crazy.Иначе днес и утре съм почивка.Утре ни е официалното тържество в яслата и аз съм специален гост bowuu там като най-дейна майка Joy...
Радвам се на разписалите се мами Hug
Хайде- тръгвам, че ще ме отвее вятъра...... До после

# 94
  • София
Ама, ще оставя да видя вие дали ще ме оприличите на нея  Wink. Започвайте да гадаете  Mr. Green  hahaha.

и аз така  Simple Smile

# 95
Ама, ще оставя да видя вие дали ще ме оприличите на нея  Wink. Започвайте да гадаете  Mr. Green  hahaha.

и аз така  Simple Smile
Подкрепям Simple Smile
И тук дойде гадния вятър ,а беше толкова слънчево,но докато изгладя 3 перални и сготвя за обед се развали Sad

# 96
elen@,Juliana много ми стана мило за бременлийските трепети ,много се радвам че всичко е наред  Heart Eyes
Бени честита ви нова дружка  Hug
Искам и аз нови парцалки  Rolling Eyes
Честити придобивки на всички,със здраве да си ги ползвате   bouquet
Мис дано ви е удобно и уютно на новото място  Peace
Силве, поздрави Мимето и мадамите от нас!  HugЦелувки на Шушелия !

# 97
Да, познахте за Джулия Робъртс. Наистина много хора ме оприличават на нея, дори и мъжът ми. Аз намирам много малка прилика в усмивката, както е писала blanc. Даже ми се е случвало на някои рождени дни на приятели, хора, които никога не са ме виждали, да се изумяват от приликата. Ама къде я виждат  Rolling Eyes   33uu ?
Мимс, извинявай за леката правописна грешка.
Мис, доста съм играла в тази зала, напълно е възможно да сме се засичали  Peace. Аз до 2001г. все още играех, ти кога спря да тренираш?

# 98

А пък Анди - народно-танцуваща  Laughing
И аз такива спомени имах, но само за латино танците по телевизията гледах Thinking
При нас какъв дъжд се изсипа ooooh! Влади се прибра мокър отгоре до долу, каза ми, че и град ги е валяло по пътя. А аз не можах да си го прибера от училище, защото Деница спа до 17.45 ч /3 часа/, нещо което се случва рядко.

# 99
аз така от дъжд - на вятър решавам да попиша и да ви почета.
Не че съм изчела всичко и не че имам нещо специално да ви разкажа, но ви чувствам някак близки...

Та какво?
Кърмя го още моя малък мъж.
През деня, преди да заспи вечер, нощем по 3-4 будения, сутрин...
Абе доста често...
между нас, и много тайно казано - взе да ми писва  Twisted Evil
Има си предните 8 зъба и 4 наболи кътника. Другите засега са в изчаквателна позиция.

Аз пък реших да по разнообразя ежедневието на мама и взеха, че ме поканиха да анимирам детски рождени дни. Засега съм направила 2, но мисля, че минаха много добре.
Оказа се, че това е нещо, което ми идва много присърце и ми доставя огромно удоволствие.
Иначе на работа ме очакват да се завърна с буйна страст, но аз си правя оглушки и нищо конкретно не им казвам.

Оставам с впечатление, че варненските мами се виждат ... моля ви драскайте ми едно ЛС и на мен... ако го видя с радост ще се присъединя към някоя ваша разходка!

ами май това е засега от мен

Поздрави на всички ви!

# 100
  • гр.София
Гуендолин,много е сладък малкият на аватара ти!

Адрианска,поздрав за теб.Тук си приличате (сигурно могат и по-подходящи снимки да се намерят)

# 101
ей страшна си  Joy къде я изкопа,наистина тук са 1 към 1 Peace

# 102
  • гр.София

Е,копах,копах... JoyНо си я бива.

Много съм сърдита на Валката-не ни каза,че е имало гласуване отново във фотошопския,уж срокът е до довечера,а пък вече е приключило.Има много красиви неща (категория Преобразяване на снимка).

Добро утро на всички И честит празник-Благовещение!

# 103
Добро утро  на всички! Снощи каква буря се изви, с дъжд и градушка и силен вятър.Добре че бързо се успокои.
Честито Благовещение!

Вчера не можах да намеря възможност да пиша. Само да седна на компютъра и Тони идва да ме вдигне. НАшето пътуване мина горе-долу добре,като изключим че на връщане на Тони му прилоша и повърна обилно в колата. ooooh! Успокоих се обаче че после явно му олекна,защото почна да се смее и закача.

blanc пожелавам ти успех в отбиването след като си решила така. Дано по-леко го понесете и двете.
Наистина си намерила подходяща снимка за сравнение. Wink
Gvendolin пожелавам ти успех в анимирането на рожденни дни. Hug
Мама Марго честит ви компютър. А обучение проведохте ли на свекитата. Mr. Green
Блу отново страхотна торта. Бива си те в украсите. Сигурна съм че и на вкус е страхотна. Hug

Радвам се че elen@,Juliana се чувстват добре. А сега и другите ни бременлийки да се разпишат -Мадона,Ели.
miss_74 къде ви е новото жилище?

Забравих какво още четох. newsm78 Следобед,ако ми остане време ще седна пак на компютъра.
Лек ден на всички и дано да може да се разходим. Hug

# 104
  • варненка от София
Здравейте момичета, влизам сутрешно раничко, за да ви почерпя по случай рждения ден на моя баща, почерпете се за негово здраве с тортичката, която му направих:

Общи условия

Активация на акаунт