)Иначе и аз от одеве те мисля на кой приличаш
Мисс74 ти какво си тренирала
, и аз тренирах едно време баскетбол.Ти към кой отбор си била ? Честит ти нов Дом!За супичката- аз му е давам като се приберем от вън към 20-21 часа, с хляб вътре. И от едно известно време вече не му давам мляко преди да заспи. Но ако ти е свикнала да пие мляко преди сън и давай, няма никакви проблеми. те супичките са лекички, а и млякото не е кой знае какво.
Ние сме добре , като изключим лъвския инат на Виктор
, станал е невъзможен, постоянно се тръшка за нещо, реве докато не стане на неговата. Направо като излезем и отидем на детската площадка и лудвам-то не са събиране на боклуци, падания, ставания, бутане на деца, тръшкане, лапане на фасове и т.н. Най-новото сега е със събуждането сутрин, тъй като Вики спи при мен , като се събуди , а аз още спя , той се изправя прав в леглото и се тръшка с все сила върху мен-Е така ме събужда
Много говори, всеки ден казва по 2-3 ннови думи, чак и аз се изумявам.Тука времето е слънчево и топло, ноооо преди малко взе да духа

Айде до после.
,разписа се най-накрая
,
.
Вече сме на софийска земя.Снощи се прибрахме.Успях да ви изчета
, ама май няма д ами остане време да пишаподробно, че като гледам- станяло време да взимам Дари от ясла..Както и да е .Ще гледам да се включа отново по-късно ако дзверо позволи
там като най-дейна майка
...

?
Следобед,ако ми остане време ще седна пак на компютъра.