АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 365
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ралка, аз си нямам и тефтер даже  Mr. Green И мерак за готвене нямам, ама с мъжко чадо ще трбява да проимам  Laughing

# 31
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ, макар и снежна  bouquet
Ади, ЧРД на татко ти, жив и здрав да е  bouquet
Марулка, ЧРД и на зълва ти! И тя да е жива и здрава  bouquet в крайна сметка това е най-важното, другото се купува Wink А тортата ти е отново страхотна Hug Аз нали съм далече от тези неща и не видях да се е разтекла.
Ралка, аз рецепти не мога да ти дам, защото често експериментирам, даже и с простичките неща. А на пресните картофки, ако им слагаш различни подправки, всеки път ще имат различен вкус и ще имаш нова рацепта Grinning Аз имам и няколко готварски книги и като ми се изчерпа фантазията, си ги отварям и вземам от там идеи Peace Обаче сладкиши правя много рядко, най-често обикновен кекс, понеже не си падам по сладкиши с плодове.
Велмар, Кайли, лек път и хубаво време Hug Аз още не знам дали ще пътуваме или майка ми и баща ми ще дойдат да ни видят утре. Като не видят децата две седмици и почва едно звънене "Кога ще си дойдете?", а на мен ми е най-добре у дома Confused

# 32
  • София
 ooooh! Embarassed

Ади, леле "ама че съм глупава" почти както се казваше в един любим филм - ЧРД на таткото ти   bouquet
обърках с мъжа ти,  ooooh!, извинявай, абе....накъде отидоха нещата  Joy

# 33
Момичета, благодаря ви за пожеланията за моя татко. Наистина много го обичам и аз се надявам още дълги години да ни радва, а джакпота отдавна не сме го хващали  Rolling Eyes. Пух, не се притеснявай, но ти благодаря, ще се възползвам и от пожеланията ти за мъжа ми  Peace  Laughing.
Марулка, честит РД и на зълва ти. Да е жива и здрава!   bouquet Тортата ти е чудесна  Peace.
Ралка, аз като се омъжих и се обаждах на наш'те да ги питам, кое как се готви. А, сега смело мога да кажа, че готвя много вкусно и ми се отдава, а и обичам  Peace. Нали, знаеш, човек се учи, докато е жив. Щом имаш желание...
Велмар, Кайли, приятно изкарване при родителите ви. Да си починете добре  Peace.
Моят мъж ми се обади одеве да ми каже, че отива да плува, а после отивал на официална вечеря  Close. Харесва му да ме дрази  Mr. Green.

# 34
Здравейте малки и големи !
Най сетне и аз с нормален комп!  Mr. Green
Не мога да повярвам ,скандал ,без мое участие  Mr. Green,тц,тц , как можахте  Crossing Arms Понеже не разбрах много за какво ства дума отивам да дочета старата тема и да наваксам.
Честито на днешните рожденици! Да са ви здрави и много да ви обичат!   bouquet
Благодаря и за темата на Блу и Пепър,много поетично заглавие  Peace
Аз вчера се върнах от една обиколка на страната .Ходихме до Русе ,но за жалост за толкова кратко че дори не влязохме в града,само посетих гроба на мама и Басарбовския скален манастир,който се реконструира в момента.Който не е ходил ,да отиде невероятен е ,няколко пъти съм ходила и много ме зарежда,Иван не беше и остана очарован.
От там веднага до Ботевград,абе цял ден път ,Елица два пъти повърна когато минавахме Хаимбоаз,ужасни са дупките и тировете ,гадост е пъте и няма къде да се спре за почивка,докато стигнем Търново ни се взе здравето ,после пътя до Русе е хубав.
В Ботевград бяхме на здрачаване ,спахме в един мой съученик и приятел,посмяхме се поговорихме си ,много беше приятно.На другия ден се видях за малко с баща ми ,с една жена и хайде в София ,минахме набързо през една приятелка да и върна количката която ми зае миналата година и стана  време да си ходим,та така набързо обиколихме половин Б-я .
Установих че Елица много се страхува от непознати къщи и хора,яко забърква гипса  Crazy,става по тиха от водата и ако я оставя дори за секунда ревввв ooooh!
Тежка ще е адаптацията в Канада май.Иначе слуша горе долу,но ми е като сянка ,до тоалетна не мога да отида.Ужас!
Сега като се върнахме пак бърбори ,играе с Ники,отпусна и се душицата,това е и причината да не нощуваме в София ,много тежко спахме на ново място,само се събужда вижда че и е непознато и реве ,страшна работа.
Аз днес цял ден отстранявах последиците от синдрома "чужда жена в моята кухня"  Whistling и се скапах.
Добре че Иван купи компа преди няколко часа и сега пак се чувствам човек,купих си и безшумна клавиятура,така че дръжте се ,голямо писане ще падне  Sunglasses
Айде за сега стига ви толкова  Hug
П.С Ралка аз съм голям мързел и готвя редовно картофки в иенска тенжадара стават един път,нарязваш ги ,слагаш малко лук ,сол ,олио и съвсем малко вода и ако искаш някаква подправка,поставяш капака  и печеш ,мммм,много приятно задушени се получават  Peace

# 35
  • гр.София
 Ей,като ви чета,явно съм изкласила в готвенето.Ако вие сте в първи клас,аз съм във втори hahaha. Фантазия му е майката, плюс една готварска книга,плюс добра печка и фурна,плюс консултации по телефона с родата. Както виждате,много е просто Mr. Green
 Блу,запасих се,сега чакам музата да ми дойде. Но в Билата не намерих
 Филаделфия.
 ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ НА АДИ И МАРУЛКА   bouquet

Приятно изкарване на пътуващите.

# 36
  • В ЛЮтеницата
Ама много ни е труден българския език, май  newsm78. Или май аз не го владея  Thinking
Разбор на заглавието - какво е искал да каже авторът: Майката е августинска само по времево стечение на обстоятелствата, и в никакъв случай географски и демографски фактори не оказват влияние. По природа, обаче, нейната душа е нежна и чувствителна. Това става ясно дори и от написаното във виден форум от нея, в рамките на 2 години. Във втората част на произведението авторът извежда идеята за генетичното наследство. А именно - тази нежна майка по никакъв начин не може да си обясни откъде и е дошла на главата палавата част в иначе прекрасното й дете. И тъй като със сигурност не е от нея - отговорът е еднозначен - виновен е бащата! Така че, ако се наложи да пошляпнете повече или по малко малкото хулиганче - вината не е ваша, а на бащата!   bouquet

# 37
  • гр.София
 А ако бащата отрича-обвинете съседа Wink

Пепър,подписа ти...  Tired

# 38
Ох изчетох темата,един път и аз да не съм виновна  hahaha Mr. Green,ама си имам много добро алиби бях по това време на път,за който вече разказах.
Мога само да кажа че аз много симпатизирам на Дани ,харесва ми как пише и винаги ми е кеф да гледам нови магазини ,пък било те и не по възможностите ми,не че не ме е било яд че в момента и аз не мога да си го позволя,но от всякъде може да се черпят идеи и се надявам скоро в Канада да успея да имам две дет.стаи (ама съм скромна а  Blush) и то такива каквито ги харесвам.
Ако някой има идея къде в Сз има Сано ,да свирка ,че съм от далече и съм за малко  Wink
От рецептата на Блан ми липсва добрата печка и консултациите с родата,ако не се броят посещенията на майка ми в сънищата ми   Mr. Green ,опа малко черен хумор.
Много се радвам че Гого е добре,и за профилактичните прегледи на Ади,както и за гардероба на Милена,да ви е честит   bouquet
Снимките са върха !Марти е ужасно чаровна,Ния също ,много се смях на изпълненията и в леглото,днес Ели ми спретна почти същото  Grinning.
Радвам се че и Дриймс и Пепър се разписаха ,успех с делата ви!
Чакам с нетърпение произведенията на ВСТ ,знам че ще са един път!
А заради Марулчето пак ще си купувам торта  Twisted Evil
Радвам се че и Ели е добре,и поздравления за Насето.Аз като Блан и Янаст се чудя дали има вариянт да скрия бомбите някъде за една седмица  newsm78
На ТониМ мога да кажа че съвсем скоро ще свикне и на детето също ще му хареса,така че горе главата! Peace
Кайли лек път утре! Peace
Елфче много свежо изгеждаш на снимките ,както и другите мами,ще каже човек че нямате никакви лъвчета да ви тормозят . Wink
Ами това е ,ще ставам че сега с новия комп,конкуренцията е убийствена.

# 39
А ако бащата отрича-обвинете съседа Wink

Пепър,подписа ти...  Tired
Как е наистина ?

# 40
  • софия
Dnes vzeh 6 spreq,za Eli,Emelcheto,Ralka,Milenka,Blu,Pouh  Peace!
Eiiiii mnogo mi haresva v taq Varna  Crazy!
Kupih si puhenka ot O'neil  Mr. Green baby_neutral!
Celuvki i opredelqite nqkoq bebeshka sreshta,za drugata sedmica da razdavam armaganite  Joy!
Ralka,i karta,shte nosq i mi ostavat oshte 4,ako nqkoq macka subira mechoci .
Sorry,za latinicata  Confused.
Chestito na praznuvashtite   bouquet!

# 41
  • София
Пропуснах - честит празник и на зълвата на Марулка!  bouquet Тортата наистина е прекрасна, както винаги!  Peace
ПепърSad  Praynig
Марго, това пък свежото в мен как го видя  Blush Присъстващите ме намериха за малко сприхава  Mr. Green  Blush Embarassed И добре си дошла отново!  Hug Гушки за стресираната от пътя Еличка!  Hug Heart Eyes
За среща - навита съм, както винаги, нищо че не съм от очакващите спрейче  Laughing
Лека нощ от мен!  Heart Eyes

# 42
  • софия
Elfche,propusnala li sum  Embarassed,che isksh?Ako iskash,shte gi nakaram da otidem utre pak  Peace!

# 43
ако минавате през Стара Загора,аз искам  Blush Blush Blush

# 44
  • софия
ако минавате през Стара Загора,аз искам  Blush Blush Blush
Macka,ami to maj nqma ot kude drugade da minem,ta taito da se napravi neshto na interesen,che nqma vreme.
Shte ti zvunna,kato nablizavame ,za da ni chakash na nqkoq benzinoctanciq po putq i da ti go dam  Peace!
Izprati mi tel. na lichni  Peace

Общи условия

Активация на акаунт