АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 370
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
  • варненка от София
ако минавате през Стара Загора,аз искам  Blush Blush Blush

Марги, освен да ти купя един и да ти го метна по пощата. Днес го изпробвах и грешка няма, цялата къща мирише прекрасно, а прането е простряно на балкото и вратата е затворена! Дани, благодарско, че го спомена.

Днес имахме поредния провал с гърнето, периодично се опитвам да я слагам и резултатът е рев и дърпане Confused. Сложих й гащички, оставих я без памперс да я дебнем, но тя както винаги ни издебна, скри се и се изпиша в гащите в ъгъла, просто се отчаях Tired ooooh!. Нашето дете ще е с пампите до живот, ужаст ooooh! ooooh! ooooh!!
Иначе е голямо шебече, примира си за Айдъла и за Пей с мен и милата се разкъсва между двете предавания, кълчи кълки и много им се кефи, а аз си представям как след години тя се изявява на сцената, а аз си поревавам от умиление и гордост зад кулисите...... ех, мечти!

Сега размечтана ви оставям и отивам да лягам, че утре пак ще правя торта и ще я носим в София на татко за РД-то му във вторник и с тази торта маратонът по тортоправене приключва, ще се включа пак юли-август  Mr. Green

Лека, доходна и безаварийна  Whistling

# 46
Дани мерси мацка ,писах ти  Peace Hug Heart Eyes
Марулче мерси много миличка,ако се разминем нещо с Дани ,може и този вариант да ползвам  Hug Hug Hug,сега ако и торта може да ми пратиш... ,май и аз се размечтах..,прави сладкарница ,че тая Неделя под пари остана ,що торти издядохме.... Embarassed

# 47
  • София
Добро утро!

Марулка не се притеснявай, всичко е до дете. Калоян също не знае за какво се ползва гърнето. Слагах го няколко пъти - понякога седи мирно и тихо по половин час, но нищо не прави. Става, слагам памперса и след 3 минути е свършил работата. Моята кума обаче - тя е психолог - каза да не го насилвам, защото при нейната дъщеря от такова пресилване е станало регрес - първо пишкала и акала в гърнето и около 2 години и малко тотално отказала - започнала да върши всичко в гащите и пак върнаха пампата. Така че аз също изчаквам до лятото. Тогава пак ще се пробвам. Дете с памперс в първи клас няма.  bouquet

Аз днес имам 100 задачи - включително да се опитам да си купя обувки. Не знам какво стана с краката ми или производителите нещо се объркаха, но 40-ти номер някои модели не ми стават, а 41 са ми големи. Има ли и други като мен? Мислех си да не би от бременността стъпалата ми да са се разширили, ама... newsm78 Както и да е, надявам се да успея.
Приятен ден на всички!

# 48
Здравейте!
Пепър, много добре ни обясни заглавието и съм съгласна с пошляпването на бащата. Ама моя мъж вика, че ако забременея пак, този път щял да прави ДНК тест  hahaha. И всеки път, като кажа на децата да се обърнат към баща им и той вика: Доведи го най-накрая да го видиме този човек  Mr. Green. Съжалявам за кученцето ти, тъжно е наистина  Hug.
Дани, може ли аз да си заплюя една карта за мечета, че така и не си взех  Grinning?
Марулка, аз също си представям, че децата ми може да проявят някакъв талант и да им се радвам след време и даже и сега, когато гледам участниците и как се вълнуват родителите им и аз проронвам по някоя сълза. Съвсем неволно, просто го преживявам с тях  Rolling Eyes.
Кайли, благодаря ти за отговора за спиралата  Grinning.

# 49
  • софия
Znachi edna karta,za Ralka,edna za Milenka,edna za Blu,za Adi edna i edna e oshte free

# 50
  • София
Привет!
У наше село има ураган, чудя се дали ще ни отнесе, ако излезем  Thinking Не че сме толкоз фини   hahaha
Не, Дани, не си пропуснала - не съм се писала в списъка на желаещите спрей Peace  Hug
Марулка, и ние сме така с пампресите  Rolling Eyes И с танците също  Laughing Wink
Нана, аз още не съм си купувала нови обивки след раждането и не знам дали трайно са ми пораснали и краката  Blush  Laughing
Айде, до писане!
Хубав уикенд ви желая!  Hug

# 51
  • варненка от София
За краката и моите имам чувството, че са пораснали, направо е ад като трябва да си купувам обувки. Лошото е, че кракът ми освен дълъг си пада и широчък Blush. Мечтая си един ден и в България да се продават обувки за всякакви видове крака, а не само като за Пепеляшка, подобна ми е и мечтата за дрехите, макар че дрехи по-лесно се намират от обувки. Последните обувки, които си взех бяха от Ла редута, доволна съм, удобни, лекинки и само за 5,80 евро и най-важното стават миииииии!

Иначе аз пак отивам да правя торта, този път за татко, нали отиваме в София, а той ще има РД и искам да го изненадам, като стане готова ще ви я покажа или направо ще ви черпя с нея на 25-ти когато е  и поводът.

Шушел излезе на разходка с баща си и аз се подготвям за действие.

За гърнето се опасявам, че съм я стресилала с нещо, тя до годинката акаше и пишаше там, след като лятото се напи с морска вода и се подриска на два пъти, от тогава реве от гърнето и не, та не. За сега пак ще оставя опитите, след време ще ги започна с нова сила.

# 52
  • у дома
marulka, да не остана и аз по-назад  Joy  ще се пофаля, няма как  Mr. Green

ето каква торта-подарък-изненада спретнах вчера и днес за брата на половинката:

dani, страшна си   bouquet вие се разбирайте за среща и аз ще направя всичко възможно да се появя  ooooh! ако не, ще се разберем допълнително  Peace

# 53
Ейй докато ви изнамеря и ко да видя "цици"  Shocked  Laughing
Блу, злато, извади тортичка пак....ама тая цицона да не е раждала, че що тъй ореолите и много тъмно кафяви ми се чинят   Whistling tooth tooth tooth

Дани,
мацко, ам ти ко раздаваш за мене няма ли Thinking Mr. Green   

Ние сме добре. Аз се подвизавам из форума ама ходя тук и там само по набързо, че ФШ много ме влече все и не ми остава време за нищо друго  Blush

Айде спирам, да не се излагам че не съм чела нищо  Blush
Целувки  Heart Eyes  Hug

# 54
  • Бургас

Блу, злато, извади тортичка пак....ама тая цицона да не е раждала, че що тъй ореолите и много тъмно кафяви ми се чинят   Whistling tooth tooth tooth

hahahaJoy Joy Joy

# 55

hahahaJoy Joy Joy

Mr. Green

Ама сега се сетих по скоро ша да е бременна май  Flutter  Joy Joy Joy

# 56
  • у дома
  hahahaJoy Joy Joy
Mr. Green
Ама сега се сетих по скоро ша да е бременна май  Flutter  Joy Joy Joy

хахахаха  tooth  hahaha Joy  не казвам  Mr. Green

# 57
  • Бургас
Къде сте всички в този дъждовен ден?
juliana,виждам че си тук,разпиши се как сте.
Другите бременни майчета и те да се разпишат.Къде се губете?

Бахи ,мила драсни и ти два реда.

# 58
  • гр.София
 Ира,ела към София-тук цял ден грее слънце,но и се вихрят някакви пясъци във въздуха.
 Блу,забележителни форми си изваяла!!А рожденика какво каза за тортата?
 От 16 ч.вчера София не е кърмена-дано да устискаме и двете в отбиването (по-скоро да не се отнеса и да забравя) .Малко ме тресе.

Да взема да ви изрязвам мечета от памперсите?! Нали са горе на пакета,обикновено две квадратчета и две мечета-това ли е? Ще ги дам после на някой,на който не му достигат.Като си помисля,колко са заминали в кофата ooooh!

# 59
Pepper, съжалявам за Кара! Cry
blanc, успех с отбиването. Ама от какво те тресе - от притеснение или от задържането на кърмата? Thinking
Дани, честита пухенка! Аз пък си взех много готина лятна блуза на EyeShadow. Wink

Вчера си тръгнахме с празни ръце от фестивала, но за сметка на това хубаво поляхме загубата. Laughing
Исках още да пиша, но започна интересен филм по БТВ, така че ще продължа утре... Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт