АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 387
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет и от нас!
Ира, верно ли при вас валя днес? Тук беше хубав пролетен ден, малко духовит де  Laughing
Блан, успех с отбиването!  Peace Умишлено ли е или тя не иска вече? И аз хвърлям мечета, има ли желаещи? И всъщност така и не разбрах - същите ли са играчките?
Да, гейшата е хубав филм  Simple Smile
Блу, страхотна торта  Peace
Честити дрешки на обзавелите се!  Hug Wink

# 61
  • гр.София
 Много ме е яд за "Мемоарите на една гейша" ,няма как в 20ч. да седна пред тв-то и да се съсредоточа.
 Крайно време е да се откачи С. от мен-вече прилича на пристрастяване.Анди,от второто ме втресе,не мина без цедене,но и не мисля да опирам до хапчета.
 Хубаво,че сте поляли олимпийското си участие Simple Smile
 Марго,честит нов компютър! За колко време ще го ползвате,нали ще заминавате? Знае ли се датата?

# 62
Да бе егати програмата,могът да ми пускат от 22ч простотии,а този хубав филм от 20ч  Twisted Evil
През цялото време докато вечеряхме беше: :"Николай не гледай ,не е за теб,тихо че не чувам ,Ели не ми пречи гледам..." И в крайна сметка от тъпите 100 часови реклами не видях края.
После се прехвърлих на Нова за Матрицата ,но и там проблем ,на най интересната част засече и 5 мин няма телевизия,абе не ми е ден за филми явно.
Блан успех  Hug ,С не плаче ли,как заспива сега ?
Елица е тотално пристрастена и на мен ми писна вече, но тя нон стоп се катери върху мен веднага щом седна или легна някъде и е ужасен рев ако не и дам да суче.  Rolling Eyes
Не знам,аз съм раздвоена ,от една страна това си е благодат и е хубаво за детето ,но от друга и аз съм човек,излиза ми се ,спи ми се нормално,искам да съм далеч от нея поне за един уикенд....ще отложа за след заминаването май,ще ми е по лесно в самолета,или поне се надявам да е така newsm78.
На 23 май летим.Компа го взехме за да имаме връзка с родителите на Иван по Скайпа,а и да има на какво да играе Ники когато си идва за ваканциите.Не е скъп, така че не ме е яд,много добре се държи за сега. Peace
Днес тук беше много променливо времето ,сутринта облачно и намусено ,аха да завали ,но се размина,а следобед слънце,но като цяло топло.Разходихме се днес до един язовир на близо,много красиво място ,за жалост изкупено от новобогаташи ,които са изградили огромни къщи- палати, способни да приютят цал дом за сираци,които стоят празни и сложили ограда на целия язовир с надпис частна собственост и сега никой няма достъп до него.Грозна гледка.
А мястото е много красиво и въздуха е прекрасен свеж и чист.Жалко.
Анди една моя позната Цвета ,също е била на фестивала,случайно да я познаваш  Laughing
Имаше репортаж за вас.
Елица спи ,Ники и Иван също ,а аз досаждам тук,ще взема да се запътвам към леглото,макар че хич не ми се спи нещо,вече няма да пия кафе в 17ч  Thinking

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 01:59 от MamaMargo

# 63
  • София
Здравейте  Hug

Пепър, много съжалявам за кученцето ви, преди три години преживях същото и знам колко боли  Hug

Къде във Варна продават този спрей на Сано ? Мъжът ми ще пътува тази седмица и искам да му поръчам да вземе.

Иначе ние сме добре. На Марти му излизат кътниците и пак температури, сополи, добре че са последните зъби. Опитвам се да махна памперса, трудна работа, но не бързам. Малко по малко и това ще стане. Много реве напоследък, ако нещо не стане както той иска сяда на земята и започва да се тръшка, а ако и баба му е тук, положението става извън контрол. Не знам как ще се справям с този проблем. newsm78 Иначе приказва много, има доста думички, които знае, повтаря всичко след мен, опитва се да се храни сам и така.  Другият разбойник е добре, расте, вече е 800 грама и не спира за минутка, голям пумпал е  Crazy
Лек ден на всички, дано времето днес да е хубаво  Hug

# 64
  • София
Добрутро и от мен  Laughing

Дани  Heart Eyes, голямо благодарско за спрея, като тръгнеш да раздаваш - ще се уговорим, че аз през раб. седмицата съм в офиса ( ама в центъра, така, че ти нали правиш обиколки насам) ....иначе ако има срещичка през уикенда - и ние сме там  Laughing

Пепър  smile3501 страшен анализ - то авторът като анализира, най-добре....

Анди - гледах по телевизията ама в това множество - не ви видях... Sad

и при нас един вятър като е задухал, леле мале, тази нощ даже прането ставах да си прибирам.

Ади - напълно те разбирам - моят мъж ми праща SMS ( щото е в Щатите) с текст - всичко е O.K. всеки ден- и уж отиде по работата, ама в почивните дни на друго ми мирише  #2gunfire.

Дано Еличка на мама Марго бързо да се адапитира.

ох, не съм си допила кафето и пак забравих другото....ама доскоро 

# 65
Здравейте, милички  Hug
Бързам да драсна някой ред, докато Лори още спи и не съм подхванала лудницата в нас  Crazy Опитвам се да ви чета редовно, но все не успявам да се включа  Cry Определено съм изгубила тренинг  Laughing, а и яко съм се заринала в работа - заела съм се с хиляда неща и не ми достигат ръцете  Mr. Green Лошото е, че съм адски любопитна и се паля по неща, които никога не съм правила до сега и още повече си усложнявам живота  Crazy А и татито иска да пътуваме някъде към края на седмицата, та съвсем ще ми се объркат плановете  Laughing Лошото е, че ми е дал задача да намеря местенце, където да отидем  newsm78 Аз обаче определено нямам никакво време, така че ако имате идеи, дайте ги насам  Mr. Green В краен случай ще се обадя в едно много тихо и спокойно хотелче в което често ходим в Сандански - има прекрасен двор и си мисля, че Лори ще се чувства добре  Thinking

Пепър  Cry Hug Hug Hug
Елена, радвам се, че сте добре с двете ти  слънчица  Hug
Блан, а при вас как са нещата. Да нагушкаш Софийката от нас - спомням си колко трудно го прие Лори  Sad
Анди, аз не съм разбрала, че танцуваш  Embarassed

За съжаление толкова съм запомнила  Embarassed Моля да ме извините, сигурно пропускам доста неща  Embarassed

Хубав ден, въпреки мрачното време навън  Embarassed  Hug

# 66
  • София
Привет!
Елена, радвам се че се разписа!  Hug Много мило ми стана за 800те грама  Heart Eyes
Ние още чакаме кучешките  Tired
Пух, и при нас нощес беше страшно, но не ми се излизаше да събирам прането - Ивчо спи леко и можеше да се събуди. Но явно щипките са ни яки и са го удържали  Mr. Green
Марго, да те успокоя - и некърмените не спят нормално  Laughing  Wink
Вст, не ни забравяй!  Heart Eyes В Сандански и нас ни пращаха, ама още не сме се организирали да идем - задари Ивчо било хубаво.

# 67
  • по света
Здравейте и от мен,
чета ви редовно,но не ми се пише WinkПри нас всичко е ок,Прес расте и става все по-голяма разбойничка,развила е някаква страхотна привързаност към мен.
Започнах седмия месец и ще стягам списъците за новото бебе,не мога да реша за името още.Оказа се че с момче бременносттна и доста по-различна в добрия смисъл на думата след две момичета мога да го заявя,по-малко киселини,по малко килограми Heart Eyes

# 68
  • София
Започнах седмия месец и ще стягам списъците за новото бебе,не мога да реша за името още.

Не помня кога ти е терминът, може и да си казвала, но аз лично вярвам, че ако детето се роди на празник е хубаво да се кръсти на светията. Но има много хубави български имена, а и ти имаш още време.

Днес е отвратително навън, уж слънце , а е такъв ураган, че не ми се излиза от офиса. Дано стане по-хубаво времето да мръднем извън София малко събота и неделя.

# 69
  • София
ДжулианаHug И моята момчешка бременност беше лека, но качих 17кг  Blush
И аз съм в чуденка да излизаме ли да си прашим очите  Thinking

# 70
Здравейте мацки  Hug
Вече се преместихме и отново съм на линия  Laughing,прочетох старата тема малко по диагонол  Embarassed,но нямах време  Wink
Честито на всички за новите придобивки  Peace,а на Дани ще кажа да не обръща внимание на ГОСТА ,много МРАЗЯ завистта,но явно ГОСТА е от тези хора  Mr. Green
Нека всички мацки да не спират да ни радват с новите покупки,много обичам да разглеждам красоти  Grinning
Радвам се,че при Елена и Джулиана всичко е наред  Peace
Валка,с този фотошоп да не ни забравиш ей  Naughty
Бланк,успех с отбиването,все пак доста време издържа  Peace Laughing
Блу пак ни скри топката  Wink,а аз съм много зле с кулинарията  Embarassed,готвя колкото да не умрем от глад  Joy Joy
Vst, нали имаш лаптоп,така че ще чакаме и от почивката да се включиш  Laughing
Разгледах новите снимки,много са сладки всички дечица  Heart Eyes,а Найа и Марти ми се виждат многооооо пораснали  Party
Ади, все се каня да те питам и все забравям -случайно да си тренирала баскетбол или волейбол,много ми е позната твойта физоономия  hahaha
Днес поръчах храна от частна кухня за Даяна,хубава е но да ви попитам като давате за вечеря супата,после давате ли пак мляко,като се има предвид че Даяна вечеря в 21.30  newsm78
Хайде стига толкова,че прекалих,после пак ще досаждам  Mr. Green

# 71
  • гр.София

Ади, все се каня да те питам и все забравям -случайно да си тренирала баскетбол или волейбол,много ми е позната твойта физоономия  hahaha

А така Simple SmileСтава интересно.Покрай Ади ще научим нещо за Мис74.
 Мис,честито преместване,дано ви е уютно!
 Нана,изхарчи ли заплатата?

# 72
  • Бургас
Здравейте от нас.
Днес времето е супер при нас  Nature Sunny,но ние няма да се възползваме от него.От вчера една хрема ,боли ме гърло и снощи цяла нощ не съм спала.Сутринта си измерих Т 38.2. IllНе помня да съм вдигала Т от дете.
Mis 74,аз също и давам супата към 21.00.И тъй като ние заспиваме към 23.30 и давам и малко мляко(кисело) преди сън.А вие ,къде се изместихте?Ти беше казала,ама не помня.В нова квартира или си купихте жилище?

# 73
  • у дома
Днес поръчах храна от частна кухня за Даяна,хубава е но да ви попитам като давате за вечеря супата,после давате ли пак мляко,като се има предвид че Даяна вечеря в 21.30   newsm78
Хайде стига толкова,че прекалих,после пак ще досаждам  Mr. Green

в 18.30 Ния хапва супата без хляб и в 20-20.30 пийва АМ (210мл вода + 7лъжички) за лека нощ  Peace но при вас е малко сложно.. давай й по-рано супата, а в 21.30 мляко за лека нощ, знам ли  newsm78  Hug

и много  Hug за всичките ни бременлийки  Hug   bouquet

# 74
Привет и от нас Hug
Джулиана, Елена, право на юнаците в тумбаците Hug Радвам се, че сте добре.
Днес разбрах, че и другата ми приятелка е родила момиченце, Мария с размери 3500 гр и 53 см. Сега само ще чакам двете племеничета през октомври.
Анди, да не си била на фестивала по латино танци?

И аз съм в чуденка да излизаме ли да си прашим очите  Thinking
Аз мисля нашите да ги скрием с очила и да излезем, не е студено като изключим вятъра.
ВСТ, хубава почивка, където и да отидете Peace
И аз не можах да изгледам целия филм за гейшите, и на мен ми е много рано да седна пред телевизора в 20 ч. По това време къпя Деница и я приготвям за сън.
Тя е станала ужасна, вече се буди около 7.30 ч. и направо ми разказва играта #Crazy. Разбужда всички с викове и почва да нарежда: Мамо, гучи /да я взема при нас в леглото/, макото /млякото, че е гладна/, акото /гърнето/. След като са задоволени всичките й нужди, почва да ме скубе и да крещи: Мамо, не нана /да не си затварям очите/. Това продължава около час, след което й се приспива и я слагам пак да спи, а познайте как се чувстват останалите, най-вече майка й, която цял ден е на крак Mr. Green
Да не си помислите, че детето ми е зверче, това е само сутрин. После е на-доброто и най-кроткото деде на света, особено навън.
Спирам, че трябва да излизаме. Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт