АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 408
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Марулка - да е жив и здрав баща ти и дълго да ви радва   bouquet
прекрасна торта  Laughing

Ади - според мен имате прилика и в очите ( не само в усмивката).

Ама че гадно време, вчера вечерта имах чувството, че ще ми издуха колата, даже се скрих в паркинга на МОЛ-а докато отмине бурята....а светофара  над улицата до офиса ми на ъгъла на бул. Хр. Ботев и Т. Александров беше издухан буквално и сочеше към синята зона  hahaha ....уф, дано премине
обаче някой в офиса чул, че целият април щял да бъде дъждовен и снеговит....мани мани, ние тъкмо сме замислили пътуване -уикенд към Априлци най-вероятно към средата на април.....

Браво на бременните, само добри новини да ни носят  Laughing

# 106
marulka, да е жив и здрав татко ти и още дълги години да ви радва. А и вие него!  newsm59  newsm67 Тортата, както винаги изглежда превъзходно  yes
blanc, ще ме накараш да призная накрая  Rolling Eyes. Доста подходяща снимка си намерила, май наистина има някаква прилика в усмивката и в носа. Честно казано, харесва ми да ме оприличават на нея  Laughing.
Честито Благовещение! Днес може да продупчите ушичките на малките ни госпожички. И не трябва да пипаме игли, конци и куки.
Приятен ден на всички!

# 107
Честит празник на всички!
Марулче жив и здрав да ти е таткото,много да ви обича и вие него! Hug Тортата пак е номер 1,само не виждам ,това до книгата очила ли са? Сама ли правиш дребните фигурки?
Обожавам Априлци,преди да се роди Еличка редовно ходехме там за Великден с компания приятели,невероятно място  Peace
Кайли тази чест с радост я предадох на Иван  Mr. Green И Ели много повръща на път,знам че има едни хапенца ,но не знам от каква възраст се дават  newsm78
adrianska а каква е наградата за позналите  Grinning
Валката си ни е такава скронма и талантлива  Heart Eyes ,но да си вземе поука ,на мен ми харесва да гласувам в тези конкурси  Peace

# 108
  • София
Привет!
Честит рожден ден на таткото на Марулка! Да ви е жив и здрав, да го уважавате и слушате! И да се радва на много внуци!  Hug Тортата е супер!  Peace
Честито ви Благовещение!
Валката явно и като гласоподаватели ни забрави!  Crossing Arms
ГвендолинHug Ако се видиш с варненки, кажи да драснат някой ред, че само Марулка ги отсрамва  Wink Hug

# 109
аdrianska а каква е наградата за позналите  Grinning
Автограф  Wink ! Joy  Joy  Joy
На мойте и на двамата им прилошава от дълъг път, особено на Боби. И им давам едни хомеопатични хапчета Кокулин, но те се дават поне два дни, преди да се тръгне на път.

# 110
  Привет и от нас.Честито Благовещение,дано повече благи вести ни спохождат тази година.

Адрианска-приличате си,приличате си с Джулия  Peace .Аз много я харесвам.А пък ти ми приличаш много на едно момиче от една реклама по ТВ,ама не се сещам точно за парфюми ли беше,шампоани ли......... Rolling Eyes Като я гледам пак,ще уточня.
Блан-успех с отбиването,вие сте направо героини с Айла,Маргото.....друг дали остана да кърми не се сещам  Embarassed
Честит Рожден ден на таткото на Марулкатаbouquet
За тортите на Блу, и Марулката,к`во да кажа,освен че съжалявам ,че не съм им роднина. Mr. Green

Ние с Мрти пък в неделя бяхме сватбарки и мнооого хубаво се повеселихме,ама сега и на двете ни текат носовете.

# 111
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bouquet

А защо не се пипат игли и конци?Суеверие? Simple Smile

Честит Рожден Ден на таткото на Marulka_s!Да ви е жив и здрав!
Страхотна торта отново! Peace

Радвам се, че бременлинките ни са добре.А с Мадонка какво става?Не се е разписвала скоро.

# 112
аdrianska а каква е наградата за позналите  Grinning
Автограф  Wink ! Joy  Joy  Joy
На мойте и на двамата им прилошава от дълъг път, особено на Боби. И им давам едни хомеопатични хапчета Кокулин, но те се дават поне два дни, преди да се тръгне на път.
Боза с лимонтозу   hahaha
Ще си ги запиша тези хапченца ,мерси много  Hug
Миленка и аз така ,да бяхме поне в един град ,щяхме да си намерим повод за торта  Mr. Green

# 113
  • у дома
Да, познахте за Джулия Робъртс. Наистина много хора ме оприличават на нея, дори и мъжът ми. Аз намирам много малка прилика в усмивката, както е писала blanc. Даже ми се е случвало на някои рождени дни на приятели, хора, които никога не са ме виждали, да се изумяват от приликата. Ама къде я виждат  Rolling Eyes   33uu ?

а аз се чудя `що си ми толкова позната  Mr. Green  Hug
marulka, да ти е жив и здрав татито  Hug  bouquet по този повод и ние у нас ще се почерпим

Joy hahaha това е от остатъците от мадамата  Crazy  Laughing

mmilena  Mr. Green

# 114
  • София
А защо не се пипат игли и конци?Суеверие? Simple Smile

През целия ден жените не докосват игли, куки и конци, за да избегнат ухапвания от змии през лятото.

Ето целия текст
http://dnes.dir.bg/2008/03/25/news2810743.html

# 115
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ -ние сме вече с продучпени ушички  Laughing
Марулка да ти е жив и здрав татито и все така да се разбирате   bouquet Peace
Мис, доста съм играла в тази зала, напълно е възможно да сме се засичали  Peace. Аз до 2001г. все още играех, ти кога спря да тренираш?

Ади,браво на теб,аз спрях да играя доста по-рано -някъде през далечната 1996г.  Joy Joy
Кайли,сега живеем точно зад търговски център "Маркет"  Wink,някои ден може да организираме една среща  Peace
Марго,като отидите в Канада,надявам се,че няма да спреш и ти да пишеш  Rolling Eyes,в момента се сетих за Цвети,сигурно вече е в Америка,ама и тя спря да пише  Sad
За повръщането по време на път,досега при нас се е случвало само веднъж,но си мисля,че понеже бързахме и Даяна хапна набързо и веднага я раздруса колата та затова така се получи,това беше преди 3 месеца ,иначе оттогава не е повръщала изобщо  Grinning
Отивам да хапна,че съм многооооо гладна,после пак ще досаждам  Mr. Green

# 116
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! -ние вече сме с продупчени уши  Laughing
Марулка,да ти е жив и здрав татко ти и все така да се разбирате   bouquet Peace
Мис, доста съм играла в тази зала, напълно е възможно да сме се засичали  Peace. Аз до 2001г. все още играех, ти кога спря да тренираш?

Ади,браво на теб,аз спрях да играя през далечната 1996г.  Joy Joy
Кайли,сега живеем зад търговски център "Маркет",някои ден може да организираме една срещичка  Peace
За повръщането по време на път досега при нас се е случвало само веднъж,преди 3 месеца,но си мисля,че се получи така понеже много бързахме и тръгнахме ведага след като закуси Даяна и явно се раздруса яко и всичко повърна,оттогава не е имало проблеми  Wink
Марго,ти като отидеш в Канада да не ни забравиш  Naughty,ей сега се сетих за Цвети,сигурно отдавна е в Америка,ама и тя спря да пише  Sad
Хайде ставам да хапна,че съм многоооооо гладна,после пак ще досаждам  Mr. Green

# 117
Честито Благовещение и от мен.
Днес да не забравите да сготвите нещо зеленко - лапад, киселец, коприва...

Моя вагабонтин днес и вчера почти нищо не е ял - само суче...
Явно пак зъбите са го напънали.

Тук днес сутринта бе много хубаво - слънчево.
Ние нали живеем на село - Ив има възможността да си живее така, както аз никога не съм могла.
Моите баби и двете живееха във Варна и си нямах село, като повечето деца от махалата.
До скоро не правих разлика между гъска и патка...
Той обаче си е истинско селянче  Mr. Green Ходим да галим животните на съседите и да им се радваме.
Точно пред нас има една голяма поляна с лек наклон. Малкото човеке ляга на нея с разперени ръце и се взира в небето, после като започне да се търкаля надолу.... Става целия в трева и малки пръчици. Гледам го и така му завиждам ... Радвам се, че имам възможност да му дам това... Неща, които аз никога не съм имала.
"На центъра" на селото например мина един дядо и взе да се радва на Ив. Явно отиваше към магазина. Връща се след малко, а връката му торбичка с хляб. Погали Ивчо по главичката и с напуканите си ръце му подава едно малко шоколадче Своге... Очите ми се насълзиха и една буца застана в гърлото ми. Дядото дето с една пенсийка и животинките си в двора живее, намери "излишна" стотинка в джоба си за да купи шоколадче на едно непознато детенце.
Толкова са различни хората и отношенията...
Радвам се, че сина ми може да расте сред наистина безкористно добри хора...

Ами просто ми стана много мило и се замислих за живота.. затова реших да ви го споделя и с гордост да кажа:
Да, аз живея на село и детето ми е селянче!

Обичам ви и не съм ви забравила, просто рядко ми идва муза да пиша, но понякога тайно ви чета Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:29 от Gvendolin

# 118
  • варненка от София
Искам да ви поздравя с нещо, което Шушел слуша до припадък, друса дупе и е много щастлива, а и на мен самата ми създава настроение. Изпада в умиление когато гледа Телетъбисите и много ги обича, а аз ги знам вече наизуст Tired.

http://youtube.com/watch?v=9wO-zNWxXMM

# 119
Така е ,истинските неща са много прости ,но и от село до село разликата е огромна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт