Ние сме много болни,Елица е с неспиращ нос,повръща от лекарствата,на антибиотик е,на всичкото отгоре от него има разстройство,не може да суче защото няма как да диша ,нищо не яде,слягането на капки е мисия невъзможна,с две думи пълна картинка
Не съм спала нормално вече 3 та вечер и не знам на кой свят съм просто

Иначе ми беше много приятно да видя Найа на живо ,много е сладка и косата и е по светла и очите също ,на снимките е по различна.Много сърдечна среща между нея и Елица се получи ,големи прегръдки,дано само не сме ви заразили ние
Днес пробвам Саното и ще разказвам.Янаст ,много съм ти благодарна за инфото за полета,беше ми полезно,днес си запазих места за нашия полет и се оказа че почти няма вече такива,а има 50 дни дотогава
Резултата е че ще седим на средната редица ,аз с Ели на един ред ,а Иван и Ники на два реда пред мен,много кофти,няма да виждаме нищо и няма да може и да си помагаме
Надявам се като се чекваме да стане чудо и някой да се смили над и да ни настани поне едни до други 
Такива ми ти работи около нас ,затова нямам и желание да пиша ,но чета редовно

Бубе, много ти порасла момата (и коса си има вече
Цвети , Марио голям красавец,така ми се приходи на море като ви гледах на снимките ,надявам се да му понася добре градината и да може да си намериш хубава работа ,която да те устройва като пари и време
А ако ви домъчнее за снега заповядайте на гости ,при нас той ще ни е верен спътник до април
Много ти благодаря за линка към магнитчетата. Поръчах на Калоян и днес са ги донесли. Много си играел с тях, каза Митко.