АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 368
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен!
Ние сме много болни,Елица е с неспиращ нос,повръща от лекарствата,на антибиотик е,на всичкото отгоре от него има разстройство,не може да суче защото няма как да диша ,нищо не яде,слягането на капки е мисия невъзможна,с две думи пълна картинка  Confused
Не съм спала нормално вече 3 та вечер и не знам на кой свят съм просто  Tired

Иначе ми беше много приятно да видя Найа на живо ,много е сладка и косата и е по светла и очите също ,на снимките е по различна.Много сърдечна среща между нея и Елица се получи ,големи прегръдки,дано само не сме ви заразили ние  Rolling Eyes Много се радвам и че се видях на живо с Дани,много миличка и много добричка мама е тя  Heart Eyes Днес пробвам Саното и ще разказвам.

Янаст ,много съм ти благодарна за инфото за полета,беше ми полезно,днес си запазих места за нашия полет и се оказа че почти няма вече такива,а има 50 дни дотогава  Shocked .
Резултата е че ще седим на средната редица ,аз с Ели на един ред ,а Иван и Ники на два реда пред мен,много кофти,няма да виждаме нищо и няма да може и да си помагаме  Sad Sick Надявам се като се чекваме да стане чудо и някой да се смили над и да ни настани поне едни до други  Praynig
Такива ми  ти работи около нас ,затова нямам и желание да пиша ,но чета редовно  Hug
Бубе, много ти порасла момата (и коса си има вече  Mr. Green,браво ,нашата не е мръднала много)
Цвети , Марио голям красавец,така ми се приходи на море като ви гледах на снимките ,надявам се да му понася добре градината и да може да си намериш хубава работа ,която да те устройва като пари и време  Peace А ако ви домъчнее за снега заповядайте на гости ,при нас той ще ни е верен спътник до април  Mr. Green

# 256
  • гр.София
 Марго,много ми е мъчно,че сте болни.Още по-мъчно ми е,че ще заминавате(знам,че е за добро,ама...).

Мама ГаляHug

# 257
  • софия
Ади,как се казваха капките за нос?
Найа освен,че е сополива днес я чух два пъти да се изкашля и,ако така ми продължи утре сме при педи то,а как не ми се водеше в поликлиниката  Tired.

# 258
  • София
 hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ех,няма нито едно изстребителче........... Rolling Eyes

момичета,това гледахте ли го в четвъртък......? Аз се на.....х от смях.... Joy hahaha Joy hahaha
 hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy hahaha Joy

http://youtube.com/watch?v=nMdABJaYUlQ

Дани-не се покривам за Саното,но няма да съм в София за 2-3 дни.Така че ако има Сано среща другата седмица съм на линия.

# 259
Дани, капките са Ксилометазолин - сини (детски). Дано да не е нещо сериозно  Hug.

# 260
  • софия
Дани, капките са Ксилометазолин - сини (детски). Дано да не е нещо сериозно  Hug.
Hug

# 261
  • София
Привет!
Минавам да ви почерпя, че днес моята мила мама става на 50г. Да ми е жива и здрава!  Hug

Марго, Дани, бързо да се оправят сладурките!  Praynig Peace
Кр.Ванков наистина беше уникален  Joy
Нори, много е сладка Яна на аватара ти!  Hug
Мама Галя, радвам се че се завърна!  Hug Ще видя и вашите снимки после.
Екс-МИГ-29  Mr. Green , разконспирирах я и аз 1во априлската лъжа.
До скоро!  Heart Eyes

# 262
  • София
Дани  Hug  bouquet Много ти благодаря за линка към магнитчетата. Поръчах на Калоян и днес са ги донесли. Много си играел с тях, каза Митко.

Сега да се оплача  Mr. Green Снощи Вождът на червенокожите така трясна вратата на хола, която води към балкона, че потроши стъклото. Баща му удар щеше да получи, а как не го заколи това стъкло не знам. Сега сме без врата, Митко я свали и днес ще маха останалите парчета от стъклото...А новата ни дума в речника е направо безценна: НЕМА! С ясен поглед и твърда нотка в гласа hahaha

Elwing да ти е жива и здрава майката! Много години още да ви обгрижва и вие да я обичате!  bouquet

# 263
  • софия
ЕЛФЧЕ ДА ВИ Е ЖИВА,ЗДРАВА И МНООООГО ЩАСТЛИВА!

# 264
  • софия
...А новата ни дума в речника е направо безценна: НЕМА! С ясен поглед и твърда нотка в гласа hahaha

Joy Joy Joy
Почити съм сигурна,че тази,ще е най-употребяваната от всички августинчета  baby_neutral Laughing!

# 265
Елфче, да ти е жива и здрава мамата и много да ви радва!

Дани, мацко, купи си и кремче - "Пулмекс бебе" -2-3 лв. и мажи на сладурка петичките вечер преди сън, за  настинка и хрема върши чудеса, аз съм адски доволна от него!  Hug

Желая на всички болнички да оздравяват бързо!  bouquet

# 266
Елфче да ти е жива и здрава майчицата!  bouquet

Аз днес съм без настроение. Sad Изпратих Тони при нашите и сега ми е празна къщата. Поне е бил спокоен и е спал през целия път. Сега остава и аз да се отпусна малко. Но за първи път е далеч от мен и ми е криво. Поне ще имаме повече време и възможности да си обърнем внимание  с татенцето. Heart Eyes

# 267
  • софия
Вижте,какви стикери са пуснали:
http://www.iadosaise.org/

# 268
  • гр.София

Елвинг,дълги години здраве и щастие за майка ти!

Да знаете(малка клюка ),майка й е млада и хубава.

За " нема" съм много съгласна с Дани.Патилата ни тепърва започват Mr. Green

Кайли, използвай пълноценно времето без Тони, ти си знаеш как Wink

# 269
  • варненка от София
Елфче, съдечни поздрави и пожелания за много здраве и късмет, на твоята млада и красива майка

Ние сме добре със Стефани, опитвам се да се обръщам към нея по име, че да си знае и името детето, но ми е трудо, някак си Шушето ми е по-близко, по-лесно и това си е моето дете  Embarassed Та Шушето е добре, става все по-интересна и по-забавна, но и по-лесно и често проявява лъвския си нрав. Всеки ден казва по нещо ново, иначе повтаря абсолютно всичко, но по нейния начин - например риба е биби, панталон е понк, хубаво казва мече, момиче и няма.
Днес за първи път й дадох да опита ягода, но беше потресена и погнусена, не я хареса изобщо, но за сметка на това пък плющи по 2-3 кивита дневно, това ме навежда на мисълта, че и ягоди ще прояде, но като приеме различната форма и цвят.

Аз вчера ходих на доктор да се проверя как съм след раждането, срам не срам, но чак сега ходих и за щастие всичко е наред, сега чакам резултат от цитонамазката и ще започвам да пия фолиева киселина, пък каквото сабя покаже  Blush

Ставам да правя салатката, че либето ще си дойде за вечеря   chef

Общи условия

Активация на акаунт