АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 361
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Честит рожден ден на бабата на Виктор!   bouquet
Нори, ама Яна много приказва, браво  Peace.
Аз, на Сашко Т му я меря с термометър под мишница, като го слагам де седне в мен и му давам моб. си телефон и му пускам разни клипчета и песнички и той мирува. А, Боби, вече си е голяма и даже сама си го слага.
Днес се възползвах максимално от хубавото, засега, време. Излезнахме още в 10,30ч, изсипах един куп с играчки в пясъчника и младежа бая си игра. Преди малко се прибрахме.
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване  Hug.

# 286
  • София
Марги, Елиа, Дани - дано бързичко се оправят дечицата. И други ако има болни, пък съм ги пропуснала

Елвинг - ЧРД на майка ти, да ти е жива и здрава   bouquet
Елиа - ЧРД на свекърва ти, да ти е жива и здрава и тя   bouquet.    Прекрасно те разбирам за свекъра ти, защото моят почина миналото лято, а беше страхотен човек, Миташки му повтаря и трите имена, но за съжаление ще го познава само от снимки и разкази.

Марулка - успех, стискам палци  Hug

Явно сред нас битуват хунско-индианските имена ( с две думи чергарски.....) щото при нас бойното име е младият Чингис Хан  Wink

При нас освен любимата няма, преди това е НЕ - за почти всичко......въобще в период на отрицание сме  Wink

не знам от кои пелени се подсичат повече - ние сме на Памперс, преди време заради обрив минахме на Хъджис ( Хигис - май) и след това пак на памперс, миналата седмица купих пак Хъджис - и се получи посичане ( досега никога не се беше получавало). Миташки даже не искаше да седи на дупето си.................освен това като се напълниха пропускаха ( ама в буквален смисъл - натиснах с ръка да пробвам и тя се навлажни).....абе кои стават вече и аз не знам   #2gunfire

Дани, казвай как да си вземаме спрейовете, че вече ми е неудобно да те товаря - все пак си взела доста, а те не евтини предполагам....после как ще поръчваме други неща  Wink ....така че....чакам знак  Laughing

# 287
Честит Рожден Ден на бабата на Виктор!  bouquet
Честит Рожден Ден на бабата на Ивчо със закъснение!  bouquet
Да са ви живи и здрави!

Marulka_s, успех! Peace
Вики пък от раждането си е с Pampers и никога не сме имали проблем.Този месец за първи път взех някакви други - Tojours, същите са като онези с ластичките на Pampers и пак всичко е ок.Явно си е до кожа.
Kaili, почини си пълноценно сега и си поживейте с таткото. Simple Smile
Blanc, как сте, отбихте ли се?
Нори, много говори Яна. Shocked Браво.
Вики все още е с 5-6 думи в репертоара си, но "НЕ" го владее перфектно, даже на два езика.Понякога маха с пръстче и вика "Ноооо!" Crazy

Тези кърпички на Сано са много хубави и преди бяха на почти двойно по-ниска цена от тези на Pampers, около 2.50лв.Доста време ги ползвахме ние.После обаче изчезнаха и сега са на доста по-висока цена.Като цяло всичките им продукти са много качествени.В магазина към нашата фирма ги поддържаме като асортимент.Ползвала съм и омекотителите и препарата за почистване на стъкла (със силикон е и много хубаво почиства), сега ме запалихте с този спрей и ще си го взема на заплата.
Много се разприказвах нещо.
Бързо оздравяване на всички болни дечица! Hug

# 288
Здравейте Party
 Мами,кажете с какво мажете подсечените дупета! И на Наско е кърваво червено и като го намажа с крем реве че щипе Cry Няколко пъти го мазах с Певизон,но нали не трябва да се прекалява с него та незнам сега какво да слагам newsm78 освен,че го мажа с Бочко.
 Бързо да се оправят болничките Heart Eyes
 Иначе ние вече втори ден не можем да се приспим на обяд и незнам как ще я караме. А вечер ми реве на пет минути,дали са зъби newsm78
   Хайде лека вечер за сега  bouquet

# 289
Ели, най-ефикасно е с Певизон. Мажеш 2-3 дни по 2-3 пъти дневно и ще мине, ако е силно зачелвяването по-добре не рискувай с обикновени кремчета. Мое мнение.

# 290
Ели вземи Pioktanin.Това е едно лилаво багрило и много ефикасно,но внимавай че доста цапа. Ако имаш и Гранофурин също може да го намажеш. Освен това ако ти се намира Бивацин спрей пръскай раните и с него след измиване.

# 291
  • Бургас
Елфче,Честит Рожден Ден на патерица на майчицата ти!
Да ти е жива и здрава още дълги години.  bouquet

Честит Рожден Ден и на бабата на Виктор.  bouquet

Марулка,чакаме добри новини.Като те прочетох едно хубаво ми стана............. Hug

# 292
  • Бургас
А що се отнася до приказването.Ирен думата "няма " я изрича перфектно и то от доста време,както и "не".Знае също и името ми.Като вземе да го повтаря понякога без да спира"Нина,Нина,Нина.
Голяма скица е ,като започне да си търси биберона и чак на песен го докарва."Буууу-баааа,Бууу-баа,Бууууу-ба.
Иначе мама,тати и до там.Приказва си нон-стоп,ама на някакъв незнаен език.

# 293
  • София
Моят синковец заспа преди 30мин  #Crazy , не знам какво ще правим довечера. Тая тъпа смяна ни разказа играта.  Close
Ели, аз го мажа с Имазол  Rolling Eyes , имам го отпреди - д-р ни го изписа при подобен проблем. Това дето го ползвате вие ми е неизвестно. Кумата ни много ми похвали Бочко, но нещо не съм доволна. Ама каква е тази епидемия от подсечени дупета?  newsm78

# 294
  • София
Мили мои мами, поздравявам ви с тази красива песен. Дано ни обичат така и нас  Blush Heart Eyes
A Song For Mama Май ще съм ужасна свеки, щом мисля от сега така  newsm78 Mr. Green

сигурно съм луда, но цивря и я слушам Blush

# 295
Едно предложение за новата тема:
 АВГУСТИНЧЕ НАЙ-ОБИЧА ДА ИГРАЕ И ДА ТИЧА!

Елфче много хубава песен.

А къде се загуби Блу? И Бахи,Душето,Мадона и още много мами.

# 296
  • София
Едно предложение за новата тема:
 АВГУСТИНЧЕ НАЙ-ОБИЧА ДА ИГРАЕ И ДА ТИЧА!
  Peace
Точно преди да седна на компа и аз се сетих за Душето. Явно наистина няма да пише повече  Rolling Eyes
Както и да е, надявам се всички да са ОК и просто да нямат време от разходки.

# 297
  • София
Среднощна честитка - ЧРД на Тони-М! Много здраве, любов, щастливи мигове с мъжлетата ти!   Hug

# 298
  • софия
Добро утро !
Ние сме будни от 6.30  smile3511 направо не знам какво става  Confused!
Днес вече мисля д ая заведа на лекар,защото продължава да и е запушен носа и да кашля.
За спрейчетата не знам какво да се разберем  Rolling Eyes.Повечето сме болни и се чудя  Rolling Eyes...единия вариант е да ги оставя днес в "Барбарони" до нас и да минете да се обслужите....А,парите може,или там или на някоя среща.Седем лв. струва.
Я ми помогнете сега какво трябва да направя,за да ми излизат снимките,а не началната страница на снимка.бг?
Пуснах някой обяви в продавалника и явно нещо съм сбъркала,защото се отваря нач.страница  Embarassed.

# 299
  • софия
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,ТОНИ-М!

Общи условия

Активация на акаунт