Отговори
# 105
Дидка, аз никога не съм била манекенка, но талията ми винаги е била перфектна. hahaha JoyДокато не забременях.Първото, което се промени в мен, бяха едни секс дръжки  newsm78 ум да ти зайде.А никога не съм имала такова нещо.Че не мога и да ги ползвам  smile3511.Та в този ред на мисли, сигурно е нормално.

# 106
  • София
А! те и при мен дойдоха тези секс дръжки, ти да не мислиш!! Ама вашите коремчета колко са големи? В см?

# 107
Не смея да го премеря.И на ЖК скоро не съм ходила.

# 108
  • София
А! те и при мен дойдоха тези секс дръжки, ти да не мислиш!! Ама вашите коремчета колко са големи? В см?
Стелче,  Hug и на теб.
Дидка,  Hug По повод панталона. Мери като да те е добре в момента на покупката. Те така са направени, с мноооого толеранс. За да подкрепя това си твърдение, ще ти кажа, че предишната бременност си бях купила едни дънки от Мамма някъде през 4-5 месец и си ми ставаха до края - с тях влязох да раждам (а, както знаете, бях метнала 32 кг).
За твоята талия - можеш само да се радваш, че срещу 2-3 кг си качила основно на талия, а това е все пак от бременността. И моята талия е 90 см, но за сметка но това ханшът ми е вече над 100, даже бедърцето  ми гони 60 см Embarassed (ама то на почти 70 кг, какво да очаквам Wink)

# 109
Ехооооооооооо, ама големи домакини, голямо чудо сте тази неделя.Нито нощна смяна, ни вечерна, че и дневна няма. За дъртачки да не говорим. Whistling

# 110
Хей Дидка, дрешките са ти супер, да си носиш с удоволствие.
И аз се сдобих с няколко туники и съм доволна.
Аз да ви кажа много ми се дояжда китайска кухня, зеленчуци и разни такива, голям фен съм и често отивам да си взема нещо китайско.

Хайде лека вечер от мен  Simple Smile

# 111
аз пък нито предната, нито тази бременност се меря в см... newsm78 гледам само килцата, а в ЖК следят и другите подробности. Иначе първото нещо което търпи  промяна при бременната жена е талията - просто изчезва. /въпреки, че при мен до 9тия месец си имаше Rolling Eyes/

# 112
  • София
Благодаря на всички за комплиментите относно покупките ми.
А сега за малко помощ, уж бях една от първите дето слагах снимки в лбума, че чак и обяснение на лични давах как се слагат снимки, а сега направих няква глупост и в место в лабума ги сложих в нов. Моля да ги премести някой! Embarassed

# 113
  • София
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Съвсем оплесках нещатааа!!! Изках да изтрия една снимка а изтрих целия албуууум!!!!!
newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 114
Споко, Дидка!!
Нищо не си изтрила, всичко си е на мястото! Hug
....и коремчето ти е много сладко! Flutter

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 23:07 от sunshine3

# 115
  • Бургас
Целувки за всички! Утре ще дойда за повечееее! Hug

# 116
Пооплескала си го, Дидке, да. Ти искаш само твоя шкембак да е на показ, нали? Аз толкова трябва да ги бутам тези женички, а ти джаста/праста ги изтриваш!  Wink Язък за цялата ми работа *рев с крокодилски сълзи*

Айде моля майчета, пак си сложете коремите там. Пък и някой нов може да се излъже.

И аз не съм се мерила в см. Това не е показ за нищо, само мерят фундалната височина от 20 седмица нататък (когато стига до пъпчето). Това също е хубаво да се знае, като се чудите дали бебето чувствате. В момента матката стига до около половината между пубичните косми и пъпчето. Ако чувствате нещо под този регион е много вероятно да е бебока.
Може да я почувствате ако си легнете на гърба и поопипате. То е като по твърда топка... а ако имате оргазъм, става доста твърда (като камък) и няма как да я пропуснете Wink

Веч, не съм сигурна дали беше повторение...понякога ни дават запис, понякога на живо, зависи от къде е предаването.

# 117
Здравейте момичета,
редовно ви следя, но рядко пиша  Embarassed Сега обаче имам конкретен въпрос към вас. Аз съм в 15-та сддмица и от 5-6 дни усещам силна болка като дърпане или пробождане ниско долу в ляво или в дясно. Не съм ходила на доктор защото следващата ми консултация е насрочена за 10 април. Смятате ли, че е притеснително - на вас случва ли ви се? Просто в последните дни болката се появява по-често и взех да се шашкам.  newsm78

# 118

Привет мамчета  Hug и честита ви пролетна седмица..дано да усетим скоро пролетното време де  newsm78

Дидка, много хубав пазар, направо муци  Heart Eyes

taia, при мен също се получава болка от ляво или дясно- най-вече когато се изправя рязко от стола или като слизам от колата- болката не е постоянна ,придърпва ме силно за секунди и после спира. Мисля, че няма нищо обезпокоително ..просто тялото  се настройва и подготвя за бебето- променяме се..Някои жени са с по-чуствителни матки ..За всеки случай обаче е хубаво да се консултираш с лекар, ако не за друго поне да се успокоиш напълно. Те в повечето случаи изписват но-шпа ,ако матката е по-чувствителна. Не се притеснявай- всичко ще е наред  Hug

# 119
Здрасти и от мен Hug Hug Hug
По някое време ще намеря сили и да разкажа нещо, ама сега все още релаксирам Heart Eyes
Целувки Hug Като ви изчета може и да се включа адекватно към някоя тема Crazy

Общи условия

Активация на акаунт