Отговори
# 90
За дрехите да ви кажа, аз си купих от Oviesse два чифта спортни панталони с широк ластик, които мисля, че ще ми вършат работа. Освен това там имаше много туники и аз си взех една туника и две блузи от трико, по-дългички така, които имат накъде да се пълнят Simple Smile Та ви съветвам да прегледате магазина, тези които не са го направили, има за нас разни неща.  Wink Решила съм да си купя и едни нормални дънки с ниска талия, ластични, по-голям номер и така да изкарам. Иначе дрехите за бременни ме карат да се чувствам цоцолана. Една приятелка ми даде нейни дънки за бременни, обаче в тях си изглеждам направо бременна и се чувствам дебела Rolling Eyes, а пък мисля, че още не съм толкова дебела Wink В магазините за бременни съм виждала само широки като чували панталони и грозни бабински блузи. Е, не смятам да се давам, само защото съм бременна. Mr. Green
Приятна почивка на тези, които ще използват днешния ден за излежаване : Hug

# 91
Здравейте Simple Smile
как изкарвате мързеливата неделя? някой по нагоре беше писал за пържени филийки - досега пържих  Embarassed и сега ще им се насладя, след което е време за лека следобедна дрямка. сутринта мислех да домакинствам, но .... по добре почивка  Laughing
  bouquet

# 92
  • София
els да ама го смених!  И сега ме е яд! smile3516 Седи ми като торба от зад!  smile3515 ама тва е...не мога да отида пак да го сменям! Иначе покупките ми може да ги видите тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215055&photo=9

# 93
Уау, страхотно! Лилавата на цветята и черната 2в1 са убиец просто Heart Eyes! А сега за наказание на мъжа ти, дето ти дава неправилни съвети, иди и си купи още един панталон, ама точен размер! smile3508

# 94
  • София
Честито Дидка, със здраве да ги пълниш новите дрешки!  Сутиенът на Триумф наистина не оформя бюста като тези нормалните сутиени, но пък е толкова удобен. Банелените доста почнаха да ме убиват.
Днес е хубав слънчев ден, топличко, само за разходки, а и дърветата и цветята започнаха да цъфтят.

# 95
йееее дидка, честито - и на мен мног оми харесват дрешките ти! със здраве   bouquet

# 96
Дидка , браво.Страхотни неща си си купила.Бих казала, че си направила перфектния шопинг.Мъж ми казва, че ДЖИ точката при жената била в края на думичката "ШоипинГ" Joy JoyМисля, че донякъде е прав. Hug

# 97
Дидка- Peace
При нас пък хич не става за разходки CloseИ вала червен дъжд!!! SickУжас Mr. Green
Стелче,ама че разбира твоят мъж JoyАма горе-долу е прав Joy

# 98
Честити дрешки на дидка, много сладурски!

Моята плацента е по предна стена, но аз не се впечатлих особенно, сега разбирам какво означава  newsm78 но нищо фатално като чета.

# 99
Моята плацента е по задната стена. Док каза, че няма особенозначение и че ми го съобщава по-скоро информативно. Аз доколкото знам, когато е така, бебето се усеща по-късно.

# 100
И можата е предна отгоре. Предисхните пути бесхе на задната стена.

Дидке, браво, хубаво си напазарувала. Сега се изкипри за ниакожа снимка, щото никой друг не ще.

Аиде, аз бягам че Формулата почва...

P.S.
Първото изречение трябва да се чете така: hahaha
"И моята е предна отгоре. Предишните пъти беше на задната стена."

# 101
Шийла, ти на повторение ли я гледаш?

# 102
  • София
Да, ДНТ разбира се имам предвид - дефекти на невралната тръба - техническа грешка Wink

# 103
Иринкааааааааа  Hug
Уандичка к`ъф е тоя червен дъжд бе? Hug
Аз съм на опашката.Не мога да дискутирам по темата ви. newsm78

# 104
  • София
Бе момичета...моята "талия" е вече 90см newsm09, а на 06.03. ми е била 88см. Тя сега ми е колкото ханша! newsm09 Това нормално ли е? Не е ли много голяма? newsm12

Общи условия

Активация на акаунт