Отговори
# 120
  • София
Момичета,  newsm17 моля ви от цялата си душа, да ми простите неволната ми грешка! То си е направо грещище! Без да искам изтрих албума с коремчетата. newsm45
Затова най-учтиво ми моля, пак да сложите снимките си в албума! newsm17 Занам колко услия и трябваха на Шейла да ви измъква снимките, и затова моля ви още веднъж да възтановим този прекрасен албум!
newsm17

# 121
Дидка, стига се притеснява на всеки може да се случи, ко толкова е станало  newsm51 Ето аз като едно добро дете, сложих снимката отново и другите мами така ще направят и готово. Не се притеснявай.
Сега да ви се оплача аз каква глупост направих, моето младеж нали е моряк и го няма, снощи ми се обади човека, радва се и за сватбата си говорим и аз като ме прихвана нещо, му казах че не искам вече сватба. Подлудих го сега ми е много гадно, объркана съм и не знам. А искам сватба, просто ми е самотно и много тъжно. Сега му дължа много голямо извинение. Вас така хапят ли ви лудите или успявате да се контролирате newsm45

# 122
Благодарско за отговора на dayana78

А за проклетиите - горките ни мъже, еле моят горкия луд го правя. И като ми минат инатите съжелявам естествено и се извинявам. Добре, че от рано му изчетох лекцията за хормоните и как ни се отразяват те. Та сега като откача само ме поглежда тъжно и ми вика:"Пак стана лудичка". Е, не че и той не избухва, ама до сега до серизни скандали не се е стигало. #2gunfire

# 123
Emi4kaa, същата съм като теб, наговоря ги разни, без да ги мисля наистина, и после ме е яд и съжалявам, ама... Не знам как ме търпи мъжа ми!!! Не ми е типично такова поведение въобще #Crazy Ама се успокоявам, че е от бременността!
А аз замислям ремонт в къщи- подмяна на дограма, боядисване на стени, нови плочки в банята и кухненския бокс, нов паркет в трапезарията... Страх ме хваща като си чета списъка, ама се успокоявам, че ще се справим с мъжа, а после ще се наслаждавам на създадения уют, и ще си дундуркам, живи и здрави, бебето след септември....

# 124
Дидка, то всъщност си изтрила само "нашите коремчета", така ли, защото при мен албума със срещата и УЗ снимки са си налице. Вече съвсем се обърках.... НО споко...дори нещо да си изтрила, кой би ти се сърдил... newsm53 newsm03  love001

# 125
  • София
Стиде де, Диде. Скъса ми сърцето така. Cry Какво толкова е станало? Нищо лошо не си направила. Всеки пак ще си сложи снимката. Hug Heart Eyes

# 126
Асе, добре завърнала се! Hug
Дидка, нищо страшно и непоправимо не е станало! Hug Hug Hug Не си трови нервите!

За разните изблици - моят мъж е свикнал. По принцип не съм от кротките, дето си траят нещо като не им харесва, а и вече е изкарал с мен една бременност, та е наясно. Нещото, което обаче мен самато ме дразни, че по време на бременност ставам много ревлива.

# 127
Привет на всички!!!
Аз сега влизам в 13 г.с. и изведнъж се стреснах, че не съм се организирала вече за биохимичен скрининг. Сега чета, че се прави между 10-14 и 15-19 с. А къде се прави изследването? Само в майчин дом ли? Колко рано трябва да се запиша там? Заплаща ли се?
Аз тази седмица отивам за втори преглед при моята док, ама така стана, че тя нищо не ми е обяснила досега! Т.е. тя може ли да ми даде направлиние за това изследване! ooooh!

# 128
  • София
Мерлинката, ти си в 14-та, не в 13-та седмица. (даже на лентичката ти излиза 13 седмици + 5 дни!) и последни ден-два да направиш ранния скрийнинг.
За УЗ се обади на Д-р Янкова от 14-та поликлиника и я помоли да те вмъкне 9533676, 0895 770717 (кажи й, че си от ден-два в 14-та седмица и нямаш време) и после с този р-тат заминаваш директно в МА без записване от 8.30 до 14.00 часа., за да ти вземат кръв и да допълнят резултата. Успех! Hug
Колкото до лекарите - и на мен моят нищо не ми казва - всичко от форума чета и действам.
П.П. В МА може и УЗИ да направиш. Ако при Янкова не стане, в МА е без предварително записване, ама трябва да отидеш днес или утре!

# 129
Ето ме и мен, пожелавам лека седмица на всички мами!

Аз от днес започвам да се грижа повече за себе си, ще започна леко да спортувам, да се храня по здравословно, да се грижа повече за кожата си, в събота ще ходя на кола маска на  триъгълника, че не мога да се трая вече ама лекарката беше казала да изчакам 3 месеца, ще ида на педикюр и масаж абе глезотийки  Grinning
вчера си купих втората беременна дрешка- потник, много разголен и широк надолу като туника. Много е секси ама аз като се видях в него и се оплашиих  #Crazy бая съм качила, но поне на циците ми стои перфектно и то без сутиен.

# 130
Здравейте на всички smile3525!
Аз едва се надигам да напиша някой ред последните дни, че от този антибиотик такова главоболие ме е тръшнало и не ме оставя вече три дена smile3515 newsm61
Иринче, гледам калкулатора и се вайкам, душа, ама най-много ще се вайкам ако стана максимума, който ми дават там - 80кг!!!!! Е това не искам да го постигам. Като гледам мойта фигура претърпя най-много трансформации от началото на бременоста. Ханша и бюста ми бяха по 92см, а талията 65 на ръст 175. Е дръжте се сега- дупето ми е 100см, талията - ако мога така да я нярека въобще е 87см и гръдната обиколко 101! Гледам се и викам на мъжа ми- гледай какво изтребителче съм станала  hahaha.
Unique, много се вдъхнових и аз да си поръчам от онзи френския сайт някакви дрешки, макар че и покупките на Дидка ми се виждат доста добри - не като мойте бременни дънки дето ми стигат до ушите. По-важното, което исках да ти кажа е за втория скрийнинг - много бъркат на него.Вуйчо ми, който ми е лекаря и е доста възрастен със стаж ми го каза предварително. Затова ходих и при Янкова за първия скрининг. Не искам да ми късат нервите с някакви грешни изследвания Crossing Arms. Като прочетох поста ти за италианската храна в Германия и така се разсмях, защотото аз след два дена немски меса с картофи си намерих заведение с "домати с моцарела" в менюто и така се зарадвах, че въздъхнах - "Италианците ще спасят света" Laughing

# 131
Дидке, аз се пошегувах милата, дано да не си ме взела насериозно (намигнах). Не се самолинчувай, на всеки може да се случи, пък и тази сайт не е от най лесните да се разбере.  Hug
Но е хубаво да ги линчуваме тези другите мами, та може и да ни покажат повече кореми Wink

emi4ka, извини му се ако трябва, но помисли защо не ти се е искала сватба в този момент. А ако мислиш, че само хормони те тресат, обясни му на човека, той би трябвало да разбере.

# 132
Дидка, все се каня да те питам и все забравям - Ти ли си в рекламата на Ариана, дето в един супермаркет един пич сваля една мацка, а приятелите му пускат пакет памперси в количката?

# 133
  • София
els не не съм аз , макар че може би малко си приличаме с Цвети (така се казва момичето от рекламата).

Благодаря ви че не осъждате грешката ми, но ми стана много гузно като с 2 щракания на мишката затрих всички снимки на пупите!

Шейла не съм  го приела така, ама като знам и аз как ги юрках мамитата да пускат снимки, и после ти с такива "мъки ги изнасилваше" да постнат по една снимка, а е многи хубаво да си споделяме тези разтежи. И аз ще пусна старите ми снимки довечера.

За нервите и аз избухвам на моменти, но най-много се връзвам на милото, все имам чувството че ме дразни, ама той си ме и дразни де! Обаче много бързо ми минава, и забравям че съм сърдита! smile3506

Иначе и аз днес разбрах че е по-ранния БХС е по-добър и с по-малка вероятност от грешки, но моят ще е на 03.04.-тогава ще съм 17г.с. но какво да се прави.

# 134
Иринка, благодаря ти за бързия отговор!!!!
За съжаление май няма да успея да се организирам толкова бързо. Ще трябва да изчакам следващия период! Пък и ще си направя УЗ при мойта лекарка тогава. Но поне разбрах какво всъщност трябва да направял Naughty
А какво се заплаща в Майчин дом за това изследване?
 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт