Отговори
# 135
А какво се заплаща в Майчин дом за това изследване?
 Thinking
25лв.
Ранният скрининг беше безплатен до скоро ,но мисля, че вече и той е платен.

# 136
Момичета, по повод витамините- аз пия ХИПП Натал- чували ли сте някакви отзиви за него?

# 137
А какво се заплаща в Майчин дом за това изследване?
 Thinking
25лв.
Ранният скрининг беше безплатен до скоро ,но мисля, че вече и той е платен.
за ранния скрининг аз платих 80лв

# 138
Дидка, ти също беше в Щерев нали? и аз съм там. тази седмица ми е 17 и аз съм в сряда на БХС, явно така им е практиката

Иначе, момичета, аз съм леко притеснена от днешните си кръвни изследвания. Явно ставам анемична и ми е висока кръвната захар, което доста ме тревожи. Някоя от вас има ли проблем с глюкозата?

и моля ви стискайте палци, довечера сме на фетална морфология и се надявам да видим и пола на бебчето

мнооого ви цунки и гушки

# 139
за ранния скрининг аз платих 80лв
Сериозно??? smile3505 newsm09
По кое време беше това? В МА ли?

# 140
Евала, здравната каса хак се оля- ако трябва да плащаме по 80 лв.!! #2gunfire

# 141
А каде ходите за фетална морфология? Трябва ли да е при специализиран лекар? Crossing Arms

# 142
sisonka05 за витамините ХИПО съм чувала, че много напомпват. Една приятелка роди през февруари и ми каза че ги е пила в 4 и 5 месец и е качила близо 10 кг., а като ги е спраля е почнала да вдига кг. нормално. Та тя ми забрани да си помислям за тях, та камо ли да ги пия  Rolling Eyes
Така че наблюдавай фигурата си и ако забележиш рязко качане на кг. по-добре ги смени.

# 143
  • София
mari_p   да из съм в Щерев все още, а на 16-ти съм в Токуда. А да те питам ФМ пак ли в Щерев ще я правиш? Стискам палци за пола!

БХС-то е 25лв, irinii  незнам защо си платила 80лв, да не е сумарно, ако си првила и ехограф, и цената на прегледа... newsm78

# 144
А каде ходите за фетална морфология? Трябва ли да е при специализиран лекар? Crossing Arms
Желателно е да е такъв! Е, всеки може да те гледа на УЗ и предполагам, че го правят в ЖК, но аз лично няма да разчитам на моята лекарка....Тя нека си върши нещата за протокола...аз си гоня моите интереси!
За 14.04 съм се записала при Марков, а в 21 г.с съм при Д-р Янкова.

# 145
  • София
За витамините, казват и за Матерната на Центрум че се качвали килограми  newsm78, но тъй като моята свекърва ми купи една опаковка преди 2 седмици, няма да ги хвърля я! Та съм решила да пиа през ден по едно витаминче и така...

# 146
  • София
За 14.04 съм се записала при Марков, а в 21 г.с съм при Д-р Янкова.

На какви 2 изследвания ще ходиш?

Аз днес бях на УЗИ за ДНТ при Д-р Гунев в МА. Каза, че видимо всичко е наред. Остана ми през 19-22 ра седмица ФМ да направя и май това е всичко newsm78.
Може би някой да ми пусне координатите на Маркови и имате ли отзиви за ФМ при тях? Те с 3 Д ли са? А колко струва ФМ при тях? Благодаря ви предварително! Hug

Дидка, то и така не излизат сметките, защото УЗИ в МА е 20 лв. newsm78

# 147
Тука само едно му викат "фетална морфология", и се прави около 18-20 седмица. Тогава се вижда всичко и може да се прави морфология. Прави се при специалист, както всички ултразвуци. Аз даже казах на жената да ме прати при най-добрият радиологичен офис, а не за по-евтино.

mari_p, гледай какво ядеш. Повече протеини - месо, по малко тестени и захарни изделия.

# 148
Ирина, ето сайта на Марков. Аз съм се записала за края на април при тях, но не знам колко струва.

# 149
  • София
Ирина, ето сайта на Марков. Аз съм се записала за края на април при тях, но не знам колко струва.
Мерси!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт