За болните деца в яслите - въпреки че Ивайла още си я гледам мога да ти кажа, че чудесно ги разбирам. Ако и двамата работите и нямате баби и дядовци, които да помагат - просто нямаш избор. Верно може да напуснеш и да гледаш детето, но тогава нито ти ще спечелиш, нито то. Така че като имаш възможност по-добре си я подръж в къщи, докато отминат грипищата, както си и направила.
Обаче видях Дарена - много е сладка и пораснала. Браво Миме за екскурзията, супер че и така добре се е отразило на малката. Куражлия си ти, най-важното е, че се оправяте. Имам нова кухня, но пустий мързел не ми се занимава да я кача на сайт да я видите. Трябва да ви кажа, че кухня в хола е адски удобно, само дето ежедневно нещо търкам. Преди и да ми беше повече хаос в кухнята, оставах за следващия ден. Сега нали е ново и красиво, поддръжка яко.
Бубанището кога пък не се е покрила? Това и е обичайното състояние, аз ще се очудя ако вземе да се покаже. Все ми вика - кво да пиша, кво да пиша. Ами пиши дали Яна вече спи при Елена, как се преборихте с бубите, как е училището, Яна суче ли още - ухааааа, ко праи Чав, ще се класирате ли за ДГ, и т.н. и т.н. Мехури ми излязоха на пръстите да пиша да ни дойдете на гости някой ден, обаче уви - не помага.
Мечтателницата, ох Инес, сори ,как ти беше ника, я мернах, че разпитва за клубче. Знаеш моето мнение - аз от Мики Маус засега съм най-доволна, но Яна, която винаги ни е правила рождените дни отива в другия Мики Маус, защото този ще го правят детска градина, та не знам без нея как е там рожден ден.
А и ми кажете в кой друг клуб след като се наиграят децата преди да седнат да хапват ги викат всичките на опашка да им измият ръцете?
Браво Вили - барем до 26-ти май се организираме. С нетърпение ще те чакам, започвам отсега да ръчкам народа.
Ще се местите, но си оставате в същия град нали?
Остава и Илияна да напише, че идва тогава и ще ходя да ръчкам всеки лично да дойде.
ЕлиТ, къде ви е апартаментчето? Да сте много щастливи в него ви желая ,както и вие Галюшке.
Нансен, вие на съвсем партер ли сте или сте на първи етаж? Ама че нахални същества!
Как ти е синузитуса!? А Луси как е, ходи ли на градина. А ника ти защо е Нансен, да не си му фенка?
Мен ме мъчи пък нещо като храчка дето ми седи на гърлото и не може да се изхрачи - сори за натурализма. Не ми помагат тия алергични илачи дето ми ги дадоха. Само гъгна като някой дядо.
Рали, къде ви е селото? Това със съботно-неделното измъкване е супееер.-
Дотук бяха последните писания дето се виждаха, докато пишех тая мъдрост по-горе. Сега освен да взема да превъртя от начало на темата. .........
За Великден - може би на Созопол до понеделник, после Стоян е на работа - ще си местят офиса, после планираме да ходим до Икеа- Гърция (вие какво мислите - на 1-ви, 2-ри дали ще работи?), на 4-ти сме на сватба, та по-дълго няма как да ни няма.
Моята щерка е добре, червеното гърло и мина много бързо или по-скоро температурата, същия клечо си е, напоследък почна сама да изявява желание да спи по бабите си (не че не я водим и по наше желание де), иска братче и иска да се ожени за дядо си, като я питам каква иска да стане като порастне, казва че искала да стане булка, другия хит е, че почна да рисува страхотни човечета, направо се изкушавам да ви ги покажа. Нали моята мама беше художничка, може нещо да има у детето.
Иначе аз напоследък съм се схумнала с тая още неоправена къща, реших, че нямам талия, та от снощи въртя обръч (и Стоян опита, много беше смешен), нищо не си харесвам у гардероба, нямам муза да пазарувам, но поне се подстригах.
Моля, някой да ме омузи да ходя да си купя някой парцал.
Лека нощ

- мъка, мъка 
; за сукането също съм казвала
- майка й реши, че нощем е по-добре да се спи, отколкото да не се спи 

. И това, за съжаление, не е инцидентен случай!
, на Фритьоф ли, на Бехар ли 
.По празниците-за Великден ще сме в Ботевград, после ще оставим Лори там и с Тони ще скочим до Бургас за два дни.
.