Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 261
  • 275
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Сиси, пиши де, нали затова сме се събрали, иначе всеки прасне по едно изречение и айде довиждане. Аз затова като седна да пиша - пиша. Само дето сега не ми се пише, защото пак не съм наясно с последните клюки.
За болните деца в яслите - въпреки че Ивайла още си я гледам мога да ти кажа, че чудесно ги разбирам. Ако и двамата работите и нямате баби и дядовци, които да помагат - просто нямаш избор. Верно може да напуснеш и да гледаш детето, но тогава нито ти ще спечелиш, нито то. Така че като имаш възможност по-добре си я подръж в къщи, докато отминат грипищата, както си и направила.

Обаче видях Дарена - много е сладка и пораснала. Браво Миме за екскурзията, супер че и така добре се е отразило на малката. Куражлия си ти, най-важното е, че се оправяте. Имам нова кухня, но пустий мързел не ми се занимава да я кача на сайт да я видите. Трябва да ви кажа, че кухня в хола е адски удобно, само дето ежедневно нещо търкам. Преди и да ми беше повече хаос в кухнята, оставах за следващия ден. Сега нали е ново и красиво, поддръжка яко.

Бубанището кога пък не се е покрила? Това и е обичайното състояние, аз ще се очудя ако вземе да се покаже. Все ми вика - кво да пиша, кво да пиша. Ами пиши дали Яна вече спи при Елена, как се преборихте с бубите, как е училището, Яна суче ли още - ухааааа, ко праи Чав, ще се класирате ли за ДГ,  и т.н. и т.н. Мехури ми излязоха на пръстите да пиша да ни дойдете на гости някой ден, обаче уви - не помага.

Мечтателницата, ох Инес, сори ,как ти беше ника, я мернах, че разпитва за клубче. Знаеш моето мнение - аз от Мики Маус засега съм най-доволна, но Яна, която винаги ни е правила рождените дни отива в другия Мики Маус, защото този ще го правят детска градина, та не знам без нея как е там рожден ден.
А и ми кажете в кой друг клуб след като се наиграят децата преди да седнат да хапват ги викат всичките на опашка да им измият ръцете?

Браво Вили - барем до 26-ти май се организираме. С нетърпение ще те чакам, започвам отсега да ръчкам народа.
Ще се местите, но си оставате в същия град нали?
Остава и Илияна да напише, че идва тогава и ще ходя да ръчкам всеки лично да дойде.

ЕлиТ, къде ви е апартаментчето? Да сте много щастливи в него ви желая ,както и вие Галюшке.

Нансен, вие на съвсем партер ли сте или сте на първи етаж? Ама че нахални същества!
Как ти е синузитуса!? А Луси как е, ходи ли на градина. А ника ти защо е Нансен, да не си му фенка?
Мен ме мъчи пък нещо като храчка дето ми седи на гърлото и не може да се изхрачи - сори за натурализма. Не ми помагат тия алергични илачи дето ми ги дадоха. Само гъгна като някой дядо.

Рали, къде ви е селото? Това със съботно-неделното измъкване е супееер.-

Дотук бяха последните писания дето се виждаха, докато пишех тая мъдрост по-горе. Сега освен да взема да превъртя от начало на темата. .........

За Великден - може би на Созопол до понеделник, после Стоян е на работа - ще си местят офиса, после планираме да ходим до Икеа- Гърция (вие какво мислите - на 1-ви, 2-ри дали ще работи?), на 4-ти сме на сватба, та по-дълго няма как да ни няма.

Моята щерка е добре, червеното гърло и мина много бързо или по-скоро температурата, същия клечо си е, напоследък почна сама да изявява желание да спи по бабите си (не че не я водим и по наше желание де), иска братче и иска да се ожени за дядо си, като я питам каква иска да стане като порастне, казва че искала да стане булка, другия хит е, че почна да рисува страхотни човечета, направо се изкушавам да ви ги покажа. Нали моята мама беше художничка, може нещо да има у детето.
Иначе аз напоследък съм се схумнала с тая още неоправена къща, реших, че нямам талия, та от снощи въртя обръч (и Стоян опита, много беше смешен), нищо не си харесвам у гардероба, нямам муза да пазарувам, но поне се подстригах.
Моля, някой да ме омузи да ходя да си купя някой парцал.
Лека нощ

# 106

Бубанището кога пък не се е покрила? Това и е обичайното състояние, аз ще се очудя ако вземе да се покаже. Все ми вика - кво да пиша, кво да пиша. Ами пиши дали Яна вече спи при Елена, как се преборихте с бубите, как е училището, Яна суче ли още - ухааааа, ко праи Чав, ще се класирате ли за ДГ,  и т.н. и т.н. Мехури ми излязоха на пръстите да пиша да ни дойдете на гости някой ден, обаче уви - не помага.

виновааааат  Blush

утре ще ти се обадя НАИСТИНА!  Heart Eyes

а за въшоците не си права - писах, утрепахме ги с НИКС - направо въшлебно лекарство Laughing

училище-мъчилище, как да е - ний сме свободолюбиви люде, тез нища не са за нас  Naughty - мъка, мъка  Tired

Яната още си е при нас, но в нейното си легло, спи гушнала ръката ми  Grinning; за сукането също съм казвала  Naughty - отбих я на 2 години и 2 седмици, иначе още щеше да ми виси на анатомията  ooooh! - майка й реши, че нощем е по-добре да се спи, отколкото да не се спи  Grinning

за ДГ - идея нямам - нали края на май  Tired

по зададени теми мога да пиша, творчестото ми куца  hahaha

мъжО-работа, работа и пак работа, писна ми вече, но иначе няма кой да ни 'рани, та се старая да не мрънкам много  Sad

иначе все по-хитра и приказлива става дребната, само някои букви й липсват, особено в по-сложните думи  bowuu

пп и иска да се жени за мен - най-сетне и аз ще надена халката на пръста  Mr. Green

ппп а ти га шъ влезеш пак, за да ми прочетеш фермана, а? а? а?

специални прегръдки на Сети, тя си знае защо - една година стана вече  Flowers Rose
мислех да ти пиша лична, но думите ми избягаха  Embarassed

на Мона - леко и успешно!  stork-girl

пп иначе всеки ден чета, да съм в крак с клюките  Blush

малко объркано стана, но по т'ва време на нощта ми е трудно да съм по-ясна Simple Smile

# 107
  • София
Добрютро, няма така лесно да се отървете от мен.
Сети, съжалявам мила, съвсем не съм в час с рождените дни тук във форума, ще взема да си ги препиша, та да ви помня. Честит ти юбилей, желая ти от сърце едно здраво момченце или момиченце, разбира се ако искате. Да си винаги много положителна, щастлива и усмихната, а Лора винаги да ви радва.

Ама сега се издразних много сериозно от конкретен случай, защото в групата на дъщеря ми има детенце, чиито родители не работят (реститути са, и то сериозни) имат и гледачкоикономка, която се занимава с детето и домакинството и въпреки това са го довели видимо болно, а от него, се оказва, че освен Луси, са окапали още три деца. А бащата е развявал бележки, че детето е здраво. Издразних се, защото са 3-ма възрастни у тях, които не са се погрижили за детето, а са го запратили в градината, за да натръшка и другите деца  #Cussing out. И това, за съжаление, не е инцидентен случай!

Това вече е наистина доста нагло. Аз също не мога да оправдая такива родители, които имат възможност и пак си влачат децата на градина. На моменти почвам и аз да се чудя какво ще правим като почне да боледува, но ще го мъдрим някакси. Затова и искам да си остана на държавната работа, колкото и да ми казват, че се е скофтило положението. Но сигурно и там си има ограничения за болнични.

Инес, браво на Алекс. Умничко си е детето, татко му да го поощрява, а не да казва, че не са били трудни задачите. Ако не са били трудно тогава всички трябва да имат много точки, нали?

Сиси, за играчките - аз открай време я карам като играем или играе с нещо преди да премине към следващото да приберем това, с което си е играла. Аз и помагам или тя на мен. Това по съвет на д-р Додсън. Сега ми прави впечатление, че съвсем сама изсипва нещо, играе си и после си го прибира. Колкото до ставането рано - не може ли да и пуснете някакво детско и да продължите да къртите?

Галя, анимациите и при нас са така. Снежанка, Пепеляшка, цар Лъв, Липи и Меси и не знам кво още. Научила съм я да си го превърта като и стане страшно, но напоследък гледам, че най-вече си играе да бучка по клавиатурата, отколкото да гледа. Иначе точно - 3 мину това, 3 минути друго, след 3 минути трето, направо да полудееш. Оплаках се на една приятелка, щото си мислех, че е от зодията, а тя вика - сега си го представи това същото само ,че по три пъти - тя има три деца - на 1,3 и 5 годинки и никое не е зодия Близнаци.
Иначе ние основно рисуваме - тоест тя рисува, аз се включвам от време на време с по нещо. Само ме ръчка да и давам бурканчетата с темперните бои, които са доста качествени и цапащи, та са големи уговорки преди да почне. Флумастери, химикалки, това занимание най я заинтригува. Да и чета Пипи обича, да и разказвам за Хари Потър преди сън, нерви за книжки има от време на време, редим мозайки - от тия с дупките, с дървени кубчета правим някакви къщи и замъци.
Има задължително 1 час вечер, в който скача от едното легло на матрака на земята, правейки кълбета.

Мона, като си си в къщи, защо не пишеш по-често?

Петя, уби ме с тия извънземни твоята щуротевина.

Хотич, на теб нищо не успях да напиша.

Айде стига толкова, да вземете и вие да напишете по нещо.
То моето писане е като вица за зарята - Какво е това заря!? и следва отговор.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 00:33 от Сънчо

# 108
  • София
Е, Бубанка, много ме зарадва, да знаеш.
Права си - и за циците писа, и за бубите. Изкуфявам, какво да ти кажа.

Апропо и ние с Ивайла така заспиваме - някой я държи за ръчичка, но поне и тя си спи у кревата. Идея нямам кат направим стаята как ще спи там, тая нощ баща и като я води да пишка питаше дали имало чудовища в къщи. Това само 5-годишния и братчед ще да го е посял в главата и.
Наистина ще се радвам да те чуя. Лека нощ и поздрави на Чав, то и аз се старая да не мрънкам, но Стоян твърди друго.

# 109
Лека и на теб, Бет!

# 110
Здрав. и от нас.
Новините накратко - Натали я взех за пръв път да тренира с мен - много й хареса и сега иска всеки ден да ходим;)
Днес и дадоха А ( отличен ) за абстрактни форми - имат карти с картини и трябва да каже каква форма има на картината - да речем - къщата на индианеца е триъгълна , на ескимоса - кръгла и тн.Да обаче аз й ги набих в главата предния ден;))Ходихме в парка и се правих на ескимос на 25 градуса слънце, така че заслугата е взаимна, учителките да не си дават 100% кредит.
Резервирах църквата за кръщенето на Елоди и датата е по поръчка - неделя, р-д на майка и 17ти!!Ще й пеят 2 попа и хор.

Натали обича да рисува но засега човече не съм видяла - облаци, дъжд, слънце, цветя и ...много странно от два дни рисува носове - зелени, лилави, розови - всякакви носове на всеки от семейството;)Сънчо, нищо чудно да е наследила Ивайла дарбата от майка ти! Покажи рисунки!
Имаме и едно извънземно нарисувано от вчера - с 1 око, 4 носа ( в различни цветове разбира се) и огромна усмивка)

Чудовища и при нас има но веднага като се появат тя им изревава и ги сплашва...на бебетата чудовища - малко по-тихо ръмжи да не се стряскат отсега;)...че щели да плачат като "моята Елоди" и кво ще го правим тогава?

Играчките ги прибира - няма грешка. При нас е закон - играе с всичко което иска и в 5 часа - край.Не се сърди, защото после веднага излизаме за вечерната разходка и знае че ако не прибере игр. няма излизане и ако тръгна аз да ги прибирам ще загубим много време;)

Започна да си иска рокли за градината...

целувки
бягам че се събудиха

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 22:10 от Jungle

# 111
  • София, център
Ха, здравейте!

Бети, на първи етаж сме, високо е, аз от улицата с ръце не стигам прозорците, а съм доста висока. Обаче, апашите явно са били двама, един е вдигал отдолу, или влизащия се е катерил по него, защото няма на какво да се стъпи, коли не паркират, защото има кашпи с цветя, но и кашпите са далеч, и няма как по тях да се катериш.

Само не разбрах на кой Нансен да съм фен  newsm78, на Фритьоф ли, на Бехар ли  newsm78  Ника ми е произволен, понеже Нана беше зает, та стана на Насен, а и имах един познат, който по едно време така се обръщаше към мен, та може и за това да е.

Луси голям тръш ми направи сутринта с градината, носила съм я на ръце от нас до там. Не щя да върви. Не знам защо не иска това дете да ходи вече. Бързо бързо й премина първоначалния ентусиазъм. А е много готино, и учителките са готини, големи свежарки. Нищо общо с едновремешните даскалици. Ама де да я знам, не дава никакво обяснение за нежеланието си, което ми е странно, защото тя по-принцип има отговор за всичко.

И Луси рисува човечета, обаче нейните са ми много смешни. Рисува една хубава глава със всичките й там атрибути, и изведнъж от нея направо излизат две ръце и два крака. Тяло не им рисува. Човечетата й приличат малко на октоподи  Laughing

Синузите уж ми мина, току що си изпих последното хапче, дано само не е до следващата настинща, че ще изкрейзя.

Ние за Великден ще сме си тук, после за другите празници ще се стягаме за Рибарица, че много ми се ходи вече. Дано само да не вали, че там като вали, вали по 3 недели  Twisted Evil

Иначе, бачкане, едно и също и досадно!

А, и качих няколко снимки да ни видите, заповядайте : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13821&AlbumId=115228

# 112
Добро утро милички  Hug
Нансен, красавици сте и двете, любима ми е снимчицата на която сте гушнати, а Луси си е притворила очичките и нещо май се глезоти, мноооооооого е сладка Heart Eyes
ПетеHug , целувки на принцесите
...на бебетата чудовища - малко по-тихо изревава да не се стряскат отсега;)...че щели да се разреват като "моята Елоди" и кво ще го правим тогава? ...
Joy Joy Joy ,умори ме от смях. Много са умни дребосъците, всеки ден се уверявам колко логично разсъждават, простичко и ясно.
Лора и при нея има чудовища понякога, но скоро не са идвали, иначе ни вика да ги гоним, не се плаши, повече се глези.
Сънчо, Лора си спи в собствена стая отдавна, ще свикне и твоята дребосъчка  Hug .Лората до толкова е свикнала, че я гледаме и подслушваме с бебефони, че сутрин става и отивайки до бебефона само съобщава с тих глас "Събудих се, елате пЛи мен... hahaha
Ивайла колко е дебела Mr. Green, Лората вече е 11 кила  bowuu
Сиси, честито служебно возило  newsm01 .По празниците-за Великден ще сме в Ботевград, после ще оставим Лори там и с Тони ще скочим до Бургас за два дни.
Бубе, аз също мислех за теб , прегръдки ...

# 113
Здравейте от нас Simple Smile

Влизам, гледам, Бети се е развихрила Simple Smile Браво! Оправи ми сутрешното настроение. Чудя се дали и аз да започна да разказвам Хари Потър, че този Франклин почна много да ми писва. Вече зная книгите почти на изуст. Не е на добре Wink.
Селото ни се казва Равнище (Ники му казва Нисте:) ). Намира се по магистралата между Правец и Ябланица.
Аз започнах да ходя на йога всеки четвъртък Simple Smile Много съм доволна, защото от 4 години се каня и ходех веднъж годишно (или по-рядко). Е на Ицо му е малко кофти, но той така и така се прибира преди мен от работа, та е свикнал.
Сега търся за Ники частна градина, някъде в света тройца, захарна фабрика или фондови жилища. Открих само една!!! За тези пари, които взимат ще си помислиш, че е добър бизнес, но явно не. Да не говорим, че и да има, нямат сайтове в инернет, което си е направо странно. Та, ако някой знае нещо да свирка Simple Smile . Мислих си за детската градина... ами тя ще ми излиза малко по-скъпо от гледачката. И много се чудя, дали е по-добре с гледачка или на детска. Притеснява ме социализирането на детето. Ние с татко му сме малко интровертни и ми се ще да прилича на дядо си Simple Smile. Гледачката ми казва, че през деня като излизат се виждат с дечица, а и той ми разказва за Миа (май е Мира) и Боби, но май не е достатъчно. Вие какво мислите? Детска градина или гледачка?

Бети, Инес, ЕлиТ, Хот Ели и другите софиянки, хайде да се видим, че се забравихме! Стига да не е четвъртък аз съм на линия. Вили като е тук от 26 до 30, хайде да се организираме за 28 или 29.

Айде, че и аз се отплеснах, а имам един куп задачки Simple Smile . Много целувки на децата Simple Smile

# 114
  • София
Я, какво сте се разписали, даже и Рали  ooooh!  Grinning Да не сте бременни  Laughing Браво на вас  Hug Heart Eyes

Рали, давай го на градина, хич и не се чуди! Детето има нужда да е сред "себеподобни", какво ще прави по цял ден с някоя кака/лелка.

За срещата - на 26-ти имам РД, на 27-ми трябва да се подготвя за много важно събитие, което е на 28-ми, значи свободни са ми 29-ти и 30-ти.

Бубанич, честито ти предложение за халка  Hug. Кога ще е събитието или още не сте решили?

По Великден ще сме в Пловдив, засега, а по Гергьовден - още не сме решили.

Айде, че имам работа, после ще пиша пак  ooooh!

# 115
Бубанич, честито ти предложение за халка  Hug. Кога ще е събитието или още не сте решили?

Ели, Яна ми предложи  Mr. Green - ще я изчакам да стане пълнолетна, за да й откажа - не трябва да разбивам сърцето на детето отрано Blush

# 116
  • София

Ели, Яна ми предложи  Mr. Green - ще я изчакам да стане пълнолетна, за да й откажа - не трябва да разбивам сърцето на детето отрано Blush

Embarassed А уж не чета през редовете  Embarassed Бубе, пусни малко снимки, не съм ви виждала от сто години.

# 117
не съм снимала от месеци  Embarassed

# 118
За срещата - на 26-ти имам РД...
Ми...тамън  Wink

# 119
  • София

Ако дойдеш и ти - става  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт