Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 243
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро мацки - колко съм несериозна - не мога да седна да се отчета тук. Първо да благодаря за прекрасните пожелания. Прибрах се благополучно - няма по-щастлив човек от мен може би Simple Smile Тати и Марина ме чакаха на летището - малката като ме видя да излизам и скочи да бяга да ме гушка, хвърли се в мен с огромна усмивка и се нагушкахме и нацункахме много Simple Smile Пътуваме към Сливен, всичко нормално, отключвам в къщи натоварена с багажа, а тати и Марина вървят  по-отзад, отварям вратата и от вътре в тъмното се чува силно "Изненадааааааааааааааа" - останах като замръзнала - тати поканил приятели и роднини на Welcome/Birthday Party. Беше страхотно - голяма изненада, свещичките ми се сториха много по тортата, но да сме живи и здрави Simple Smile Прекрасен подарък беше - насълзиха ми се очите и много се зарадвах Simple Smile
Сега все още шетаме из нас, джуркам кафенцето след малко и отивам да водя малката на ясла - по-късно ако имам възнможност ще пиша пак.
Честито на именниците които пропуснах и много целувки Simple Smile

# 196
  • София, център
Хамелионче, добре дошла и честит рожден ден на патерица!

Наистина страхотна изненада са ти спретнали!

Целувки на Маринка!

# 197
Нансе мерси за честитката, цунки на Лусилка от нас Simple Smile
Не мога да сколасам из нас - най-накрая се наканих да заредя батериите на фотоапарата - наснимахме се 2 дни - вчера и днес Simple Smile
Обещах ви снимки на Марина, изпълнявам - ето тук

# 198
  • София
Добрютро  Hug

Хамелионче, много много се радвам за теб  Hug Браво за посрещането, сигурно си била много развълнувана  Wink Марина е прекрасна, истинска малка дама, много да я нагушкаш от мен  Hug Heart Eyes

Слънчев и усмихнат ден  Hug Heart Eyes

# 199
Маринката е невероятно усмихнато дете!

Хот, от какво/кой си обсебена  Wink

# 200
  • София
Тайна, майна   Wink. Ти как си? Сутринта мислех за теб  Hug

# 201
  • София
Не мога да не се изфукам, че Еммата преди малко ми събра очите  Shocked - научила се е сама да пише някои букви и честно казано, се справя доста добре  Mr. Green.

# 202
Браво на умницата Simple Smile  Laughing Hug

# 203
Привет  пак /колко съм редовна напоследък  WinkGrinning
Отчета ни след Френгов е трета сливица, трета степен и течност в средното ухо. Поне процеса не е хроничен, което е добрата новина и има шанс да се оправим само медикаментозно. Аз супер се изненадах, защото това е все пак диагноза на деца, които доста боледуват, а Ади боледува рядко и в случая всичко тръгна от един конюнктивит  Sad
Иначе Френгов е добър, обяснява много и е супер внимателен, ама нещо ми намирисва на търговия неговата работа, защото целия форум за сливицата знае, че той не работи по касата, а той всъщност си работи човека, ама като отидохме побърза да ни обясни, че това му бил последен месец, та явно така казва на всички, че да не се занимава с каса. Та не по касата ни предстоят 5-6 прегледа по около 50 лв с изслевдането, ама който иска, нали...?
Инес, Мики Маус 3 е срещу мазагзин ЗОНА, близо до Орион, ама още не е готов.
Хубав ден  Grinning

# 204
Тайна, майна   Wink. Ти как си? Сутринта мислех за теб  Hug

Бре, каква чест! И какво породи тез интригуващи размисли?  Blush Thinking Айде, да не спамим тук, дай скайп на лични........

Не мога да не се изфукам, че Еммата преди малко ми събра очите  Shocked - научила се е сама да пише някои букви и честно казано, се справя доста добре  Mr. Green.

Леле! Хот, недей така, че ще разпалиш болни родителски амбиции и отиде детството на Юнчетата.............. Joy Joy hahaha Joy

Joy

# 205
  • Варна
Браво на Емата!!! Ние пишем усилено с лявата ръка, неможем да пишем още букви, но ги познаваме всички! Скоро ще я уча да чете Joy Joy Joy Joy Числата оше ги мислим за букви:)

Ние уж май вече сме на оздравяване, след незнам колко си дни хреми, кашлици и дофтори! Сега се лекуваме с хомеопатия, че аман от АБ-тици и сиропи!

Сашко расте едно послушно дете, много усмихнат за радост на мама!! Че каката е лекичък пожар!

Ето ни семейно

Ето го Сашко

А това е щурата му кака

Която може и да е хрисима

# 206
  • No Line On The Horizon
Илиянче, да са ти живи и здрави! Големи сладури!
Ето снимки и на моите госпожици http://s182.photobucket.com/albums/x18/fromija/May%202008/
В събота Мия беше на състезание по плуване и има медал, а вчера бяхме на 45-ти РД на детската градина на Араповския манастир до Асеновград, на едни поляни беше тържеството и децата бяха много доволни.

# 207
Здрвейте Simple Smile
Успях да разгледам малко снимки Simple Smile Адам е пораснал много пу-пу страхотен батко ще е Simple Smile
Маринка е много красива, личи и колко се радва да види мама, а мама направо грее Simple Smile
Браво на Емма-та, Хот много да я нацелуваш от нас Simple Smile
Илиянче, страхотни сте! Ти пак си си във форма Simple Smile.
Фрос, много са пораснали и твойте госпожици Simple Smile. Поздравления за медала на Мия, още много успехи и желая за радост на всички Simple Smile (моят любим, също се е занимавал много години с плуване и смятам, че е чудесен спорт)

Нещо смешно за усмихнат старт на деня и дългата работна седмица http://clip4e.com/play_unikalno_sinhronno_smeene.htm
Целувки за всички дечица  Heart Eyes

# 208
  • София
Дечицата ви са станали прекрасни, Сашко е страшен бебок.

Уф, изобщо не ми се пише, защо ли почнах и да пиша?
Нещо хич ме няма, ужасно съм се подтиснала последния месец, нещо желание за нищо май нямам, а и на едно от моите най-добри приятелки и се случи най-ужасното нещо - в деветия месец да и изпуснат бебенцето.
Толкова много ми е мъчно за нея, това и е първа бременност, тя по принцип е страхлива и много се притесняваше, но беше решила нормално да си роди. Странно ми е защо в деветия месец не са и следили тоновете и то редовно. Тя не усещала много бебето, от 25-ти април на преглед беше чак на девети май, като термина и е 22-ри май. Въобще ужасно ужасно, поне в Токуда докторката е подходила много внимателно и търпеливо, абе кво да ви обяснявам - на никого не го пожелавам.

# 209
  • София
Бети, много съжалявам за приятелката ти  Confused Много е страшно да загубиш почти родено бебе! Нали знаеш, че и моята приятелка загуби бебето си малко след теб (беше почти в седмия месец), после пак забременя и го загуби и него  Cry Не знам, ужасно е... И каква е тая лекарска безотговорност, аман вече. Кураж за нея, кураж и за теб  Hug

Илиянче, много хубаво семейство сте  Hug Вава е уникална с тоя венец, а и какъв поглед само:)

Фросе, много са пораснали хубавиците  Heart Eyes Честит медал на Мия!

Раличке, домъчняло ми е за вас  Hug Как е сладура Ники?

Общи условия

Активация на акаунт