Великобритания - тема 15, почти юбилейна

• 26 291
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,
кажете ми някоя по-свежа местна новина за терминал 5 на Хийтроу.
Пооправиха ли се там нещата? В събота летя, за десет дена ще съм
си в Шотландия и не ми се иска да оставам без багаж..

# 181
Ами. Вземи си багажа като ръчен, ако е възможно.
Миналата седмица все още се губеше багаж.

# 182
Привет момичета,

macoball, честит ви нов дом! Как хубаво се подрежда всичко понякога, а? Simple Smile Чудно е, че толкова близо ще бъдете до училището на Томас. Къде се местите? И аз да се присъединя към завиждащите за почивката в БГ и за бабата тук  Heart Eyes

Аз мислех да си ходя края на август, но няма да е. Бях на интервю за работа преди седмица и от средата на юни започвам на новото място (още нямам договор, но се обадиха да кажат, че съм oдобрена). Още не съм казала на шефовете ми, че се махам, но ще си изчакам първо договорът от другата фирма, че всичко се случва.

Мишолина, по повод градините да ти похваля мойто мъж - захвана се да пооправи нашата, че прилича на джунгла в момента. Поръси преди време някакъв препарат, който мори уж плевелите, но всички си седят и продължават да виреят  Thinking 

GI, поздрави за Филипко  Hug На тати се е метнало момчето Simple Smile 

Мире, ще се справи и твоето дете с плуването. А ти защо така настояваш да плува? Ако му се иска с друг спорт да се захване, защо не замените плуването с друго? Извини ме, ако си обяснявала преди и се повтарям с въпроса си.

Алиса, успех със строежа  Peace

Гледам и Великден сте обсъждали. Аз ще боядисвам яйца в събота. Още не знам с какво ще ги боядисам, че не съм купила боя  Embarassed Ако сътворя нещо що годе за показ, ще се поФаля с творенията си  Mr. Green Козунак дали ще стане в машината за хляб?  Thinking Защо пък да не стане. Ще накарам Желян да пробва да направи, ако му се занимава. Ще си купим и готов за всеки случай де Simple Smile

# 183
Алиса, от7ми до 14ти юни съм аз.По средата на местенето. Пак ще сме тук, но в центъра на Кю сега.Мъжо предложи да запишем малкият в друго училище,например в Пътни,че да не съм спирала с ходенето!  Laughing
BA ги избягваме при всяка възможност,пък Терминал 5 няма да го видя в скоро време.Ползвам ги до Варна само(другата възможност е Бг еър-не в този живот  Mr. Green) ,но поне летят от Гатуик.
GI,моето дети няма никакво влечение към спорт. Но пък ни е музикант.Свири на китара и пее.Репертоарът е малък,но смислен-Happy Birthday to you!  и така популярната мексиканска: ай,ай,ай  bring me a Margarita(он дъ рокс)   Mr. Green .Баща му го научи! Ще ни вземат родителските права социалните!  Laughing

Виждали ли сте таквиз обувки тука?  newsm78 http://www.dnes.bg/article.php?id=50831

# 184
macoball, такива обувки тук не съм виждала, но съм особено впечатлена. Ако някой ги мерне някъде да свирка.

# 185
inchworm shoes се казват. Май само по интернет ги има  Thinking

# 186
GI, Челси, а? Laughing Какво му обясни на Филип?  Laughing Че Челси е за 18-30годишни младежи ли? Толкова са сладки на тази възраст...Децата, не младежите Mr. Green

Македа, Алекс като бебе преживя лек шок във басейна и от тогава го е страх . За мен е важно, детето да не изпитва страх от водата и да се чувства спокойно.
Трябва да се пребори с този страх и да придобие увереност и сигурност. Нямам амбицията да го правя шампион по плуване, но искам да може да плува.

Между другото - Поздравления за новата работа.   bouquet
Макобол, кой свири в къщи на китара? Много лентяйски го раздавате вие- училището в задния ви двор Laughing.
Лека нощ

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 10:33 от miravmbd

# 187
  • София
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

Честит празник!

# 188
  • Лондон
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Да сме живи и здрави и ние, и малките ни!
Ето ги мойте signature яйца  Laughing

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 15:58 от eya

# 189
Во истина возкресе!

Ея, много са ти хубави яйцата Simple Smile

# 190
Честит празник!

Ея, чудни, тези сини калинки  Simple Smile Как ги направи такива? С обикновени бои ли? Събирам челен опит за догодина; дотук една приятелка предложи акрилни бои.

# 191
Честит празник!
Като се има предвид, че щях да подпаля къщата, това че яйцата ми и козунаците ми не бяха хубави си е бял кахър.
Използвах някаква боя за сладкиши от Теско, цветовете бяха отвратителни, та оставих децата да ги досъсипят с драсканици. Днес трябваше да си мием ръцете с белина, защото тъпата боя пускала (сложила бях оцет).
Козунаците ми приличат на нещо средно като кекс и питка, но пък стават за ядене.
Оставила съм си кухненските ръкавици на пуснат котлон и си говоря слядко по тел. с майка ми, добре че реших да надникна в кухнята - вътре нищо не се виждаше от пушек! Добре че не бях поканила гости, защото щях да се изложа тотално!
Е, агнешкото, дроб-сърмата и питката станаха превъзходни Simple Smile

---
 eya - страхотни яйца!
---
мишолина, потвърждавам, че с акрилна боя стават супер Simple Smile
----

# 192
Боже, какви красиви сини цветя.
Добре че децата ми са будалички и не разбират още с какво минавам. (Ама и тая полската боя много слаба. На кривата ракета космоса, де.)
Нищо де, днес ги водих на тенис, театър и плуване, така че яйцата можеха да останат на по-заден план.

# 193
  • Манчестър
Тази година за пръв път направих хубави яица и то с БГ боя. Една кутиика имах в къщи ,от доста време я подмятах.. Ползвах и за храна - от Морисънс. Обаче номера е,че успях да купя бели яица от маркета...една кора(30) за 2 лири...

# 194
Христос Воскресе!

Много здраве, усмивки, любов и добрина!   bouquet

Как изкарахте уикенда? Ние за два дни на 3 гостита бяхме  Grinning

Eya, страхотни яйца си направила. Чудни сини калинки! Браво!  Hug

Тази година се изложих яко с боядисването и козунаците... Купихме повече яйца уж, за да правя красоти и забравихме боята. До последно повтарях на мъж ми да минем да купим и... отиде. Та нищо не правих. Вчера само взехме козунак от Сейнсбъри'с и някакви други сладкишчета и вкусотийки за гостито, на което бяхме.

Свършихме обаче и нещо полезно уикенда. Не сме само по гостита обикаляли. Взехме за Тео един пясъчник (малък) и Активити център (като bouncy castle) и ги ''паркирахме'' в двора. Щяхме и пързалка купим, но приятли ни казаха, че имат една, която не ползват и ще ни я донесат другия уикенд.  Grinning

Лека и успешна седмица ви пожелавам!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт