Великобритания - тема 15, почти юбилейна

• 26 303
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Макобал, имаше градинар, но той тази година е решил, че станал много велик и няма да се занимава с подръжка на градини. Само с дизайн и други по-възвишени неща. Будист си пада, пък и върховен мързел. Трябва да търся друг, ама и мен ме мързи, сигурно е заразно.
Ще видите вие аз как, като един малък Мичурин,ще ашладисам някое доматче-мутант, дето вирее на студ и само се гледа, полива, тори и плеви. Whistling

А, Бубка, ако си през 5-ти терминал не се притеснявай какво имаш в  багажа, той ще бъде изгубен така или иначе. Confused Кога ще ходиш, съгражданко, към Бг?

# 211
Макобал, имаше градинар, но той тази година е решил, че станал много велик и няма да се занимава с подръжка на градини.
Сещам се аз ,затова и предлагам такава заплаха!  Laughing Така и не показа снимки какво направи с градината! Crossing Arms
Мира,какви две години ,бе жена!  Ако е като брат ми на 2 месеца му вземаха нови обуща! Стигна до 45 номер !  Mr. Green  Не съм се засилила да купувам,но ми стана интересно.

# 212
  • Манчестър
Здравейте, търся някой, който е учил или учи за квалификация CAT ACCA. Имаше  някъде из английската тема, но нищичко не намирам, а вече умирам за сън.
Колкото повече ми расте детето, толкова съм по-натоварена с дейности Shocked! Аз все си мислех, че ще е обратното.
Поздрави от нас.

Аз се "боря" с АССА в момента...

# 213
Ха, добро утро и от мен.

Бубс, не съм летяла транзитно през Х. изобщо напоследък. Бих предположила, че страницата на летището е по-меродавна от тази на авиокомпанията (особено щом за Америкън става въпрос). По принцип течностите за европейските полети е опаковки до 100мл, в малко пакетче. Не знам дали е различно за презокеанските.

Мъжът ми искал да сади домати, и аз съм дала зелена светлина, да се пробва. Аз отговарям за цветята, той коси. Красив градинар скоро няма да ме огрее  Laughing

Днес водих Мариана на библиотеката, и си взех градинарска литература  Sunglasses Не знам кога ще я прочета, де, ама желанието е важно  Simple Smile Да не стават грешки - новата ми градина, в цялата си прекрасност, е 20 квадрата, има-няма. Не си мислете, че говорим за декари поле за изява  Joy Намерих някаква интернетска страница, където си избираш бюджет, и сила на желанието за копане, и ти предлага растения. Аз съм на ниво, "хем евтинджос, хем мързел." Алиса, ако ашладисаш това нещо дето само се гледа, свеиркай  Whistling

Македа, недей изброява само съоръженията, направо кани гости  Simple Smile

Мира, как устоя на Хари толкова време? Не ми казвай, че никой не ти е издрънкал края досега  Simple Smile

# 214
А, Бубка, ако си през 5-ти терминал не се притеснявай какво имаш в  багажа, той ще бъде изгубен така или иначе. Confused Кога ще ходиш, съгражданко, към Бг?

Ох, колко се притеснявах аз онзи ден, но всичко мина без проблеми.
Терминал 5 е страхотно направен. Летяла съм през доста европейски летища
и съм наистина впечатлена.

Бубке, всички минават секюрити контрол, но за транзитните е формално.
Смяната на терминала да не те притеснява, имам много табели, а и сега
заради новия 5-ти, на всеки ъгъл има едно нахилено китайско девойче,
готово да те подпомогне.
На Хийтроу има всякакви магазини. Тези за алкохол и козметика са с
доволни цени. Другите, дизайнерските да ги нарека, са ужасно скъпи.

# 215
Здравейте! Дано сте имали хубави празници  Hug

Да споделя и аз малко градинарски терзания.  Освен тревичка, цветенца и храстчета  от миналата година направих и доста голяма леха със зеленчуци. Нямах никакъв опит, спазвах само указанията от пакетчетата със семена. Цяло лято си хапвахме Simple Smile Климата е много подходящ за марули, зелен лук, моркови, спанак и всякакви листни подправки. Получих учудващо добри резултати. От плодовете имаме череша( зрее през август), ябълка (зрее през ноември), касис и малини. Аз съм много запалена градинарка. Нямам професионални познания, но съм пробвала доста през последните няколко години... Тази  година ще пробвам краставици и домати. Имам малко място в страни от основната градина и там си отглеждам зеленчуците. Доставя ми огромно удоволствие  1swing

Какво стана с намерението ви да идвате в Ливърпул? 

# 216
Какво стана с намерението ви да идвате в Ливърпул? 

Не сме се отказали; чудим се кога  Thinking Мисля, че на линия сме аз, Мацобол и Ave. Изглежда като уикенд през юни. Други желаещи има ли? Става въпрос за тръгване в събота сутрин и връщане в неделя следобед, едно спане.

# 217
Намерих някаква интернетска страница, където си избираш бюджет, и сила на желанието за копане, и ти предлага растения.
Дали може да споделиш адреса на въпросната страница? Аз до сега само подправки съм садила, но преди една седмица си купих с голям мерак семена за доматки и сега са вече около 3-4 см, ще видим какъв ще е резултата. Желание иначе не ми липсва и на мен за градинарство .

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 16:44 от Бръмболина

# 218
Заповядай (моята категория е "maintenance - low, rarely needs attention"  Mr. Green):

http://www.bbc.co.uk/gardening/design/des_ins/

# 219
Добре, ще видим (каза майсторът и взе парите  Mr. Green). Този уикенд ще отида да видя майка, но след това ще има, Дилмано-дилберо, как се сади пиперо.

А, да, на 1-ви май ще се мръдна да гласувам за кмет на Лондон.  Няма ли някой да дойде към-то мойта работа, да пием кафе, да си продам гласа  Mr. Green, че имам сериозни съображения срещу главните кандидати?

# 220
Моят мъж ме подкупва да гласувам за Кен, като виден велосипедист - че винаги му е голям бюджета за нови алеи и други велосипедни подобрения.

Гледах на зелената кандидатка платформата; пишеше да я сложа нея на 1-во място и да използвам другия си глас за "one of the other leading candidates" - и така нямало да ми се загуби гласа  Mr. Green Видя ми се интересно като идея, ама май няма да рискувам.

# 221
  • Boston, MA
Ясно, и аз така си мислех за багажа (че ще се загуби, даже попитах Американ ще пристигне ли багажа ми, те с такова възмущение ми отговориха "Естествено" - да, да), затова за около 1 мин. смятах да тръгна с ръчен само. Но няма да стане. Ще чекирам и ще се моля, пък да ме прехвърлят откъдето искат. И с безмитните няма да рискувам (така или иначе само за козметика ставаше въпрос, тук е много по-евтина), ще вземат да ми изхвърлят боклучките и да имаме проблеми.

Алиса, няма да ходя до България, а до Париж, на уикенд г.з път да види. На теб приятно пътуване, па дано се засечем из Пловдив по-нататък.

Успех на всички с градинарството и благодаря за информацията!

# 222
Бубке,аз мислех ,че бутилки ще носиш !  Laughing
За козметика няма да имаш никакъв проблем ако е до 100мл. общо до 1л. и да се събира в торбичка 20 на 20см.( и с по-големи минавам редовно).Ако махнеш и картона доста неща ще събереш! Пазрувай си смело!  Peace

# 223
Заповядай (моята категория е "maintenance - low, rarely needs attention"  Mr. Green):

http://www.bbc.co.uk/gardening/design/des_ins/

Благодаря,  Hug доста интересни нещица има за четене.

# 224
много на бързо. Хем Хари ме зове, мъжа от долу с Уейкинг дъ дет, аз накрая да се разпиша във форума Rolling Eyes
на бързо.

Хари, Мишолинка, твърдо отказвам да ми кажат края, Въпреки щедрите оферти на познати и приятели. По това разбирам, кои са ми истинските приятели (тези които не ми казват края Laughing) Книгата беше оут оф сайт- оут оф майнд и докато се борех с други книги и проблеми, нямах време да се сетя. Даже бях забравила, че я имам.

Макобол, наистина на всяко детенце краченцата му растат различно. На наши приятели детето цяла година ходи с един номер, а през това време аз смених три чифта обувки. Сега сме на 11.5 от 6месеца. Ще стигнем скоро на братовчед ти номера Laughing

Лека нощ на всички ви,

ПС, опитайте да засаждате в компост (не направо в земята, че почвата не е много хубава)
При нас само така хваща.

Общи условия

Активация на акаунт