ВРАЦА - 12

• 14 541
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
аа тук сме,ама като гледам други нямаа Whistling

# 46
моля  Praynig  ако имате възможност да разпитате по магазините  Hug 

# 47
Добро утро  Flutter

# 48
Добро утро и от мен  Simple Smile
Въпреки че за мен не е много добро утрото- та да ви се оплача де Wink Станах аз сутринта в 5:30 оправих си детето, изварих шишета водички и т.н. направих си кафенце, и си викам ей нямам друга работа докато детето спи- ще си пия кафенце и ще си зяпам в нет-а. И така отварям да си сложа млекце в кафенцето - млекцето е със срок на годност до 28. 03 и марката му е Слънчев вкус, купено от Т- маркет (мразя го тоз магазин, ама пусто имаме едни купони за харчене където важат само там). Ако знаете каква смарад се разнете нещо средно между развалено козе и овче мляко и някакво скапано сирене....побеснях взех че го сварих и то се пресече  Sick , отворих втора кутиика и тя смърдеше по същият начин  Rage И така много ядосана, че ми се провали кафепиенето, реших айде ще си сложа сметанка, но...кафето вече ми беше изстинало и тя не се разтвори и сега ви се оплаквам и си пия кафенце със сметана на бучки  smile3515 Добре че временцето е хубаво и дано да можем да излезем с дребното на разходчица

# 49
добро утро и от мене,
Bubeto79  много лошо  Grinning добре че не пия кафе ooooh! но ако съм аз ще отида да го върна това мляко, не че съм за тия 2-3 лв. ама е лошо ами ако си го взела за някое гости или за детето #Cussing out мразя такива неща

# 50
afroditka1783, с малко дете къде да ходя, на всичкото отгоре ще ме ядосат още повече, вместо да се извинят те карат да се чустваш така все едно ти си виновен.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 08:17 от Bubeto79

# 51
Бубето, ако ходиш се приготви да им вдигнеш скандал, защото иначе те ще го направят  Sick Тази главната касиерка веднъж какъв скандал вдигна на свекър ми и свекърва ми  ooooh! лелеее а не беше права. Това е недопустимо за такъв магазин, но изглежда политиката на фирмата е много смотана и стоката, и отношението  Close Добре, че не живея близко до него и не се налага да ходя. Веднъж свекърва ми взела кори за баница и като се прибрала, а те мухлясали  Crossing Arms Изпратихме мойто мъж, че да видим дали ще му се скара, но тя не посмяла. С две думи скандалджийка  #2gunfire А колко персонал са напуснали заради нея  ooooh! Ето и аз се оплаках от тях.
Аз излизам пред блока, че след обяд го дават да вали и ще се възползвам от времето.

# 52
То и аз не живея близо до него, там ходим само заради тези купони. Иначе Билата ми е под носа, поне там е по-чисто, въпреки че и там ми се е случвало същото нещо с мляко, но ...вече си знам взимам Фибела или Пършевица.

# 53
докато живеехме в София,работех в Т-Маркет и наистина не си заслужава да се пазарува от там.но поне рекламациите важат и ти сменяват развалената стока.лъжат с цените,което сигурно сте забелязали,на етикета пише по-ниска цена,на касата излиза по-висока и започват едни разправии,щото те софийските бабетки са много отворени и са готови да те направят на 5 стинки за да докажат,че те са прави,а ти не.не купувайте нищо от насипините салати Sick няма да разказвам защо.Бубе докато работех там и на нас ни даваха купони и ни казваха че важат само за този магазин,но когато си идвах ги дадох на майка ми,оказа че важат и за Билата.Не знам вашите какви са,моите бяха Акор,в Била важат и Чек Дежене,на брат ми пък фирмата им дава такива.Вашите какви са?

# 54
Ами да ти кажа не знам какви са- аз вчера ги похарчих всичките, иначе важат и в още няколко магазинчета, но те са малки. Ще видим другият месец- предполагам че няма да ги харча в Т-маркетSimple SmileДа почерпя че днес Малинка става на 7 месеца

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 09:52 от Bubeto79

# 55
Знам че не е приятно и са само ядове, на мен ми се е налагало няколко пъти да връщам не тук във Враца а в Русе, единия път си бях взела кутия наполюни бяха си в срок ама крема им беше направо шупнал ooooh! Sick та като им вдигнах един скандал, и парите ми върнаха. Предложих и на управителката да ги опита, а тя само а не мерси вярваме ви  hahaha и веднага тича до касата да връща парите, ама трябва да се пази касовата белешка на мен това ми е навик bowuu
Ама сега като казвате ще го имам в предвит че пазарувам от време на време от там. Но не си мислете че и в другите магазини е по добре. Познавах един които работеше в кауфланд, като каза какво правят с готовите ястия Sick няма да си купя от там никога. А и аз работих малко в хранителен магазин, и като знам как ни караше месата да ги мием с топла вода да не лепнат и т.н. ooooh! Whistling Ужас. Ама се поулях с писането Сори

# 56
Bubeto79  
честити ви 7-месеца да ти е жива и здрава и да те радва много, така се ядосах с тия магазини и щях да забравя да ви чиститя

# 57
Буба честити седем месеца Hug бъдете здрави,палави и щастливи  love001

# 58
Честит 7-ми месец   4uu Здраве и щастие да ви носи малкото слънчице  Flutter
Ние се прибрахме. Поне Валенцето заспа на слънчице и птички  Hug

# 59
 newsm67 Браво на голямата Малинка ura
Много радост и усмивки на нея и на мама

Общи условия

Активация на акаунт