ВРАЦА - 12

• 14 536
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мене.  newsm44
Може ли да попитам, този списък вие ли си го правите или го вземате от някъде?Че ще доиде ден и аз ще трябва да купувам.
Докато бях в болницата разбрах че трябва да си нося чаршафи и за бебо за леглото, ама маи има още много неща newsm78

# 31
Ами аз като теб разпитвах майки, които скоро са минали по тоя път. Давали са им на тях, но моят лекар следящ бременнотстта ми не работи във Врачанската болница и нямаше как да ми даде актуален списък. Твоят лекар, ако работи там, може би ще ти даде такъв. Иначе аз ходих и до отделението и ги помолих да ми кажат какво е нужно. Това което ми казваш, че за бебо за леглото трябва да нося чаршафи от теб го чувам. Може би са пропуснали да ми го кажат Thinking Иначе за мен искат 2 бр. чаршафи + едни компреси за родилки, които се използват като подложки- слагат се, защото разбрах, че не трябвало да се носят никакви гащи, поне когато лекаря минава на преглед Rolling Eyes  Ако искаш малко по-късно днес ще ти напиша списъка, който аз имам, че сега излизам на покупки Grinning

# 32
Здравейте и от мен с днешна дата,днес времето се очертава да е хубаво за което много се радвам понеже ще ходя до Мездра.
Ха здравейте и от мен.Тук последно време само ви чета и нямам време да напиша един ред толкова съм заета.
Бубе  Hug браво много готино е станало оформлението.
buba_85 ти случайно да не работиш в складовете.Аз май днес се изложих, че ходихме май при вас да си пълним тонер касетата.Бях с мъжа си и Ани, ако е така извинявам се  Embarassed.

Ами да в складовете работя във фирма за компютри,но не мога да се сетя кога сте идвали,така че не се претиснявай дали си се изложила.Вие по кое време сте идвали, а и дали е при нас не знам.Иначе при нас се пълнят пълнители за принтери,подменят се тонер касети.

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 11:03 от buba_85

# 33
 newsm03Здравейте, Joy благодаря за посрещането. babydust7Аз ходех при Кръстев на консултация и от там ми дадоха списък  newsm78но съм го изхвърлила Whistlingза креватчето ти върши работа и бархетната пеленка/голямата/ 1cribзащото искат два комплекта,а ползват един newsm20

# 34
докато лежах в болницата приеха едно момиче което трябва да роди на 27 да я наблюдават и тя ми каза че и искали чаршафи newsm78 нищо не пречи да си приготвиш. А моята лекарка работи в отделението

# 35
За врачансата боница искат - 2-та броя са пелени за бебето за първите 24 4аса. А си пригответе и нещо да му постелите после в кошчето, мене не ме бях предупредили и слагах пелена. Няколко комплекта дрешки пригответеза бебето, мокри кърпи, пампи, топоцин за пъпчето, кремче за дупе. За вас всички тоалетни принадлежности ( ношници, четка за зъби, чехли, т.х. и тн) + превръзки и еднократни чаршафи поне 5 броя, термометър ще ви трябва , чершафи за вас също ще са необходими,  и ако се сетя още нещо ще пиша пак.

# 36
Има нещо верно в таблицата Hugна мен ми показва идвата пъти момичета sun

# 37
И термометър ще ти трябва .Минават в6.00 сутринта да си мериш температурата newsm61

# 38
при нас минаваха към 5 и30 -6 да ни бият инжекцията #Cussing out и така зверси кобад, та няма начин да не се събудиш

# 39
Момичета чао от мен за днес,приятни почивни дни и до понеделник  Hug

# 40
всички явно сте навън.аз преди малко се прибрах и аха да пусна пералнята,то няма вода Sad 

# 41
Здравейте и от мен. Моята мама е тук и нямам време за нет. Много обичам когато идва. Все пак Мама си е Мама  Hug Сега и ние сме Мами, нищо че аз се чувствам на 18  hahaha Ей забравила съм за охлювите и не знам дали не са изпукали от глад. Sick

# 42
Здравейте,интересува ме дали някаде във Враца се продават колички Giordani    Peace 

предварително ви благодаря   bouquet

# 43
Това се проверява на място. Днес ако излизам и не забравя ще питам в някое магазинче. Peace

# 44
Е не ходих до магазинче  Sad
Къде сте ВРАЦАААА  Tired

Общи условия

Активация на акаунт