ВРАЦА - 12

• 14 548
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте  Hug мацки
никоя ли от вас няма представа каде има такива колички  newsm78 гледам ,че имате бебчета ...

# 76
stanislav4eto, не съм виждала във Враца, но това не значи че няма. Повечето магазини работят с каталози, и зависи какво търсиш- мисля че никой няма да ти откаже да ти вземе парите  Wink Когато излизаме ще попитам.

# 77
  Bubeto79
    bouquet 

# 78
До сега ни мъчиха без ток, направо ужас #Cussing out откачих а и времето гадно.Дават го следвашите 4-5 дена така, ДАНО НЕ ПОЗНАЯТ Praynig

# 79
напоследък им се отдава да познават времето

# 80
Здравейте, момичета! Много новинки днес, ей...
Първо- Честит Седми месец на Малинка. Да ви е жива и здравичка, много да я слушкате, а и тя вас Party
Петя, как е корема? Надявам се да не е нещо притеснително  Hug А и щом бебо рита значи е добре. Simple Smile
Да ви се оплача и похваля и аз- ходих днес на Благоевград... от сутринта съм на крак и да съм по-точна- от 4.30. То не бяха автобуси, то не бяха влакове да сменям...абе ужасно беше. Но поне си свърших работата. Сега кръста и краката ме болят ужасно Tired Ще се примоля за едно масажче Whistling
А точно като минавах през комплекса с влака такава силна градушка заваля  #Crazy Какво му става на времето...беше си много хубаво тия дни, а сега нещо сърдито newsm78
Лека вечер на всички  Party

# 81
Лелеее аз пак забравих да питам за количките  Blush Ще взема да си запиша на телефона да ме подсети Rolling Eyes
Направих мишленца от яйца и малко по-късно ще кача снимки  Peace

# 82
аз преди час време се прибрах от концерта,не беше зле thumbsup сега гледам пей с мен и се ще помириша възглавничката  sleepuu

# 83
И аз го гледкам и ще си лягам. Лека и от мен.

# 84
Ние пък сме почнали едни ремонти и аз покраи моито мъж помагам Flutter ама и ние ще си лягаме. лека нощ на всички

# 85
Здравейте градски  Hug
Аз нещо поизтървах новата тема но е станала направо чудна. Браво baby   bouquet

Аз да почерпя че вчера бях рожденничка

Ние с бебо сме добре иначе но това време е направо ужасно, а така ми се излизаше днес Whistling

Аз да ви попитам къде могат дасе намерят пюренца освен в Мечо Пух е Симба  newsm78 Аз гледам да купувам на Малчо все хубави пюрета, но хич няма разнообразие в магазините. Иначе на Ганчев имат пълен асортимент  #Cussing out

Ще съм благодарна да споделите ако знаете друто място  Grinning

Лека вечер на всички   bouquet

# 86
Добро утро  Flutter
 newsm59 Arven Здраве и късмет и бъди винаги усмихната   bouquet
Айде обрах аплодисментите  hahaha заслугата е на Bubeto79 Ще трябва да ме научи и мен, за да заслужа и аз потупване по рамото.
Веднъж в Симба ми препоръчаха пюренце на Манчев. на мен ми трябваше круша, че валя я беше позапекло от киселото мляко. И нали си пробвам всичко,което и давам, като го опитах, се оказа,че вкуса на круша е по-истински Peace Иначе Мечо пух и Симба са по-посещавани и по-често се зареждат.

# 87
добро утро и от мене
Arven  smile3525Честит рожден ден на патерици,
 ДА ти кажа че маи пюренца съм виждала и в кауфланд, но някои ми беше споменал като почна да купувам да не било от там,за била не съм сигурна дали имаше. Не прече да погледнеш Thinking

# 88
Добро утро и от мен Simple Smile
 Честит Рожден ден Arven, желая ти много щастие и здраве bdbaloni
Колкото до пюретата и аз съм забелязала че нама никакъв избор- в Била има едно малко кашонче с Гербер, в което първо няма избор и второ изглеждат ужасно, иначе afroditka1783 е права в Кауфланд има по-голям избор, но зависи ти какво търсиш  Grinning
А иначе днес и на мен пак ми е ред да почерпя- имам имен ден

Хайде заповядайте!

# 89
И от мен добро утро Simple Smile   

Честит Рожден ден  на Arven,много късмет,здраве и щастие. newsm59

Бубе нека името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта!  ura

Общи условия

Активация на акаунт