Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последствията, ако бъбрекът на бебето е уголемен?
Възможно ли е бебето да се роди, ако плацентата е само 2 см дебела?
На коя улица се намира магазинът за безшевни бикини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последствията, ако бъбрекът на бебето е уголемен?
-
Възможно ли е бебето да се роди, ако плацентата е само 2 см дебела?
-
На коя улица се намира магазинът за безшевни бикини?
-
Какви са симптомите на бременността, които се появяват в последните дни преди раждането?
-
Какви са симптомите на вируса, който циркулира в момента?

Stefania,Пловдив 
- МБАЛ "Света София"
! Благодаря Tiffany за темата

.Околоплодни имало засега, плацента зряла, ама не много.Мери ми кръвното 100/70, каза за оттоците да спирам солта нацяло! Взех си най-накрая всички документи за болницата. Доки каза повече да не записвам час ми когато искам всяка седмица да ходя, да ме проверява как вървя.После се върнах към форумската тумба, които бяха заседнали на кафенце до ТК!После с Петя си се рахождахме и говорихме и времето мина супер бързо и приятно чак не повярвах че е станало 2:30 като се прибрах, имах чувството че е 1 часа.Сега ще отмарям....
, Е как решихте все пак да се казва бебчето,а и според мен човека прави името ,не обратното.
. Ако искаш можеш да отидеш на консултация в МД в София - нали скоро ще идваш тук за секциото. До колкото знам там са най-добрите неонатолози в България и там ще ти кажат...