Ето пролетта настана, а ний се чудиме коя е следващата ни АПРИЛска мама!

• 12 594
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
То да са само тези мои сънища..... Whistling аз съм изперкала ви казвам Rolling Eyes

Снощи си лягам и понеже не ми се спеше реших да разговарям със сина си-сериозен разговор проведохме newsm53 и си му говоря как искаме с баща му вече да излиза да се запознаем.......карах го да ме нарита едно силно да мога да му направя клип rotfImao да знаете как ме слуша и изпълнява!!! По цяла нощ пък се въртя и надигам завивката да видя дали пък случайно не са ми изтекли водите smile3506

Посмейте се малко за моя сметка........ smile3533

Didimora виж какво намерих в нета Peace Приготвяй се..... Wink
Възможно е през последните две седмици теглото на бременната да спадне. Това е сигнал, че бебето е напълно зряло и раждането ще започне до десетина дни.
През последните 10-14 дни преди раждането може да свалите малко от теглото си (приблизително 500 – 1000 гр.) Така организмът се освобождава от излишния вече увеличен обем течности в тялото. В следствие на това коремът изпъква по-релефно, погледнат в профил изглежда все едно е отделен.

Сега чета много интересна статия -О-па,започва!!!http://kangaroo.roditeli.info/archive/arh2/opa/ хвърлете по едно око Wink

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 16:15 от sisee

# 226
- колко ви искат педиатрите за посещение вкъщи?
Не знам защо педиатрите трябва да искат пари. Преди известно време пак писах по тая тема...Това им влиза в задълженията-посещения вкъщи при нужда.
А когато бебето се роди, са длъжни да ви посетят в рамките на 24 часа.
На мен нашата педиатърка НИКОГА не ни е искала пари за посещение вкъщи. Говорим за ДжиПи от държавна поликлиника, не за частен д-р  Peace

Честито на Тодоран!    bouquet

# 227
sisee,ама искрено ме разсмя  Joy!!!Голяма фантазьорка си Simple Smilebouquet

Да ви кажа на всички,че се порових за инфо относно слинговете и съм страшно впечатлена!!Направо съм запалена да си купя (или ушия)!Струва ми се много полезна тая вещ,особено като се има пред вид,че си имам вече едно пораснало бебе(но не съвсем Mr. Green),и ръцете ще ми трябват двойно повече!!!Ако има някоя мама тук, с опит в слингоносенето,нека да сподели,моля!Мисля че ще е полезно за всички. Hug
Ако преди три години знаех що за чудо е това нещо "слинг-а"-със сигурност щях да си спестя хиляди мъки в отглеждането на сина ми.Съжалявам ,но не можах да пусна линк към темата.За любопитните-отидете в На пазар и там се огледайте за Слинг за новородено .

# 228
Сисеее  hahaha ти си мойта фаворитка за следващо раждане,да не си обърнем местата  Joy,ама ми е рано на мен .термина ми е чак 18.04.Въпреки че снощи напът бях да си взимам багажа  и да тръгвам Whistling ама това със завивката ме разби  Joy

# 229
сисе аз пък теб сънувах снощи-като си прала дрехи и си опънала два тела на улицата Joy.полинита хайде още малко щом трябва Hugмаринела малкия е много сладък и оформен-пу-пу.аз не мога да се разхождам,а знам че трябва,ама какво да направя-като повървя 5 мин.и се задъхвам.как ще раждам незнам.

# 230
Aquariel, аз знам като не усещаме бебо да се напием много с вода да се напълни пикочния мехур и да легнем по гръб. Това ми го е казвал лекар. Вероятно на бебо му става некомфортно и се размърдва. Иначе и аз съм голяма паника, моята бебка си е активна, нямало е ден в който да не усещам, но всичко си е индивидуално.
Честито на Маринела и на Тодоран!!!  bouquet Да са им живи и здрави овнетата!

# 231
  • София
Само да потвърдя, че утре в 8:30 съм на линия пред входа на Тина Киркова  Peace

Пък и ако тази, дето ми се падне да сме двойка на записа вземе че роди след това ненадейно (като Тодоранчето), значи аз съм на кадем за раждане  Joy

# 232
Привет момичета!

Аз съм от мартенските мами,но влизам да ви кажа че имам непотребна помпа за кърма АВЕНТ ИСИС .
Ако проявите желание-на лични.Това ми е второ раждане и няма да я ползвам повече,иначе върши чудесна работа.
За жалост кърма нямам.

Желая на всички леко раждане и здрави априлски човечета Wink

# 233
Здравейте, Априлски Мамчета

И аз съм май във вашия отбор. Очакваме бебчо, между 21.04 - 30.04 в Плевен.

Точна дата липсва, заради нередовната ми менструация.  newsm78

# 234
  • Пловдив
kalatamar, добре дошла!  Hug Hug Hug

# 235
  • Някъде на път....
Добре дошла, kalatamar!  Hug

# 236
Здравейте момичета,
ние вече сме си в къщи и свикваме с обстановката.
Благодаря на всички за добрите пожелания и ви желая незабравими срещи с вашите бебенца. Раждането ми мина безпроблемно - след като в понеделник имах 1,5 см разкритие решихме в сряда да бъде секциото. Беше със спинална упойка - докато се усетя и бяха извадили Ема. 1 седмица преди операцията я измериха около 3200гр, а се оказа доста по-голяма. Благодаря на д-р Велев за чудесно свършената работа. Grinning
Много съм доволна от отношението на персонала в МБАЛ Св София - грижиха се добре за нас.
По-късно ще пусна снимки на 4килограмовата госпожица (известна в болницата като Мечо Пух).
Радвам се, че пак съм сред вас! Ако имате въпроси съм на среща!
Поздрави на всички!

Честито и на мама Тодоран! Да им е жива и здрава госпожицата, да им носи много радост!

# 237
Добре дошла на Ласи,много се радвам че си пак тук и че всичко е добре,ще чакам с нетърпение да видя малката принцеса  Hug
 И добре дошла на новата мама kalatamar

# 238
Ласи много се радвам за вас, колко бързо се завърна при нас, да ти е жива и здрава малката Ема и да ти носи много радост, ще чакаме снимчиците Hug

# 239
Добре дошла отново сред нас мамо Lassi , но вече обебила се! Ще се радвам да споделяш и първите си преживявания с малката госпожица!   bouquet
kalatamar , добре дошла в отбора! Избери си една дата, на която да те впиша в списъка на 1-ва страничка, ако искаш дай повече инфо - кое поред бебе чакаш, на колко си години и т.н.
И аз утре в 8.30 ще съм на линия пред ТК! Но няма да се бутам да съм с ВаняМ, че да не вземе бебо да излиза  hahaha Все пак още една дрешка не съм изпрала  Blush
Aquariel, пробва ли да изпиеш едно кафе или кола? На моя бебо това му действа много и подивява!
sisee, дано скоро Дани реши да излезне, че иначе   Joy за сценарист на филми можеш да се кандидатираш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт