Ето пролетта настана, а ний се чудиме коя е следващата ни АПРИЛска мама!

• 12 591
  • 301
  •   2
Отговори
# 240
Да ви кажа на всички,че се порових за инфо относно слинговете и съм страшно впечатлена!!Направо съм запалена да си купя (или ушия)!Струва ми се много полезна тая вещ,особено като се има пред вид,че си имам вече едно пораснало бебе(но не съвсем Mr. Green),и ръцете ще ми трябват двойно повече!!!Ако има някоя мама тук, с опит в слингоносенето,нека да сподели,моля!Мисля че ще е полезно за всички. Hug
Ако преди три години знаех що за чудо е това нещо "слинг-а"-със сигурност щях да си спестя хиляди мъки в отглеждането на сина ми.Съжалявам ,но не можах да пусна линк към темата.За любопитните-отидете в На пазар и там се огледайте за Слинг за новородено .

baraborka аз нямам опит със слингоносенето, но смятам да придобия. Четох много по темата и се обзаведох със "слинг - семпъл с халки". Ето това представлява и струва 50 лв.
http://www.babysling-lana.hit.bg/buy-simple.html
След няколко демонстрации от продавачката как се слага, смятам, че ще се справя.
Да издам и vercho, че има същия Peace

# 241
Добре дошла на обебилата се мама Ласи и чакаме снимки на Мечо пух  Laughing

Добре дошла на новата мама kalatamar  Hug

hrisi-pisi, и аз съм се запалила по слинговете. Но гледах само един, който го продават в Пигис и ми се стори нестабилен и недостатъчно здрав. Този как е?

Момичета, вижте на какво клипче за раждане попаднах във форума. Най-много ми хареса накрая когато след като е минало раждането и въпреки болките, които е преживяла майката с такава усмивка гушва бебчето, аз се разплаках от умиление.
http://www.youtube.com/watch?v=9G2xoSUUEXg&NR=1

# 242
Добре дошла на мама Ласи! Hug Значи разликата в теглото, която е дал ехографа е близо 800 грама - 3200 гр. прогноза и 4000 гр. реално тегло!

kalatamar, добре дошла! Hug

Момичета, аз се връщам от едночасова разходка  #Crazy - направо едвам ходех, непрекъснато имах поробаждащи болки ниско долу около влагалището.  newsm78

# 243
И аз излизах на разходка с Петя и Сашко, които е страшно чаровно дете  Heart Eyes.Само като го гледах как си играе и как слуша мама ми се прииска колкото се може по-бързо да си имам и аз детенце,и  че искам второто да ни е момченце  family. Пихме количка, побъбрихме си и сега се прибрах.Бебка се размърда веднага след като седнахме на слънце и ударихме малко кола.  thumbsup
Добре дошла мама Ласи   bouquet
Радвам се че се заформяме пак дружинка за ТК, само че аз пак ще бягам веднага след тоновете че ще имам гости от Стара Загора. Flutter Другият път ще се реванширам вече. Heart Eyes

# 244
  • При моето съкровище
Здравейте,
Първо честито на новите мами - да са им живи и здрави бебенцата и много да ги радват  Hug

Lassi, ако ти кажа колко ме зарадва написаното от теб - нали и аз ще раждам при д-р Велев в "Света София". Благодаря ти и много здраве и късмет на малкото съкровище - явно на д-р Велев все на едри бебета му върви, защото и моята госпожица преди две седмици я премери 3200  Embarassed
Надявам се да можеш по-нататък да ни разкажеш как е минало...

Момичета аз имам едно питане към вас за педиатрите - някой насочил ли се е към педиатър в Токуда. Знам, че имаме мами, които ще раждат там, но дали имат впечатления за педиатрите и има ли я изобщо възможността да си запиша педиатър там - те нали работят със Здравната каса?

Благодаря за споделилите опит
Поздрави от нас

# 245
Мама Ласи, добре дошла у дома!!!Радвам се, че всичко е оk при вас!!!!

Момичета за срещата в Павлово, искам да уточня само за последно - утре в 11 часа на кръговото в кафето или отвън, ако е хубаво времето. (Става въпрос за това кафе, което е до Райфайзен банк).

# 246
Lassi, Честита дъщеричка отново bouquet

Исках да те питам, ти при Велев в клиниката на Мазнейкова ли ражда? Аз ще раждам там, но при друг д-р. Та ме интересуваше доволна ли си като цяло, ако си родила там.
Благодаря предварително!  Hug

# 247
Мама Ласи, добре дошла у дома!!!Радвам се, че всичко е оk при вас!!!!

Момичета за срещата в Павлово, искам да уточня само за последно - утре в 11 часа на кръговото в кафето или отвън, ако е хубаво времето. (Става въпрос за това кафе, което е до Райфайзен банк).

Аз потвърждавам за срещата на точно това кафе!

А и поздрави на мама Ласи и от мен!  Simple Smile

# 248
Здравейте, момичета!

От два дена не съм влизала и какви чудесни новини!!!

ДА Е ЧЕСТИТА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА НА МАМА ТОДОРАН!!!   bouquet ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

А на Тодоран пожелавам бързо възстановяване и  скоро да пише! Направо настръхнах сега, когато го прочетох, наистина нямаше никакви признаци в петък... как бързо се случват нещата...

Аквариел, миличка, радвам се, че всичко е наред... май всички имаме такива дни, утре съвсем ще се успокоиш на тоновете!

Вени б, аз също имах доста пъти такива проблеми, но гледах да се справям без лекарства. Все пак тези, които докторката ми каза, че стават за бременни са: Мукофалк, Дармол, Гуталакс и Дуфалак. Аз пробвах първото, но беше толкова отвратително на вкус, че ... не успях да го издържа. Simple Smile така че ако ти се наложи, не го взимай него...

Ванииван, ще си запиша телефона ти, ако утре успея и аз да дойда на вашата павловска среща - аз не съм от Павлово, но все пак съм доста близо, така че с удоволствие бих се присъединила към вас. Ще ти звънна да ти кажа със сигурност.

Приятна вечер на всички!!!

# 249
Kalli, да аз раждах в болницата на Мазнейкова.  Питай каквото те интересува по-конкретно. Иначе съм много доволно като цяло - условията са много добри, персонала е отзивчив и любезен, не отказват информация и помощ. Предлагат всичко необходимо - ти си носиш само тоалетни принадлежности и чехли. Иначе нощници, еднократни чаршафи, еднокр гащи и памперси за след раждането са от тях, санитарките постоянно лъскат и чистят стаите .За бебето не искат абсолютно нищо.Предлагат различни обезболяващи за през деня и нощта. Бебето е при теб пожелание - ако искаш е денонощно, ако искаш ти го вземат през нощта или когато искаш да си починеш. Неонатолозите обясняват подробно състоянието на детето, бебетата ги обличат в нови сладурски дрешки. Това е общо взето - ако имате други въпроси -питайте.
Поздрави

# 250
Току що си изпратих гостите - приятелките ми ми организираха по американска традиция Baby Shower, или иначе казано Женско парти с подаръци за бебче Laughing Получихме много сладки и полезни неща, побъбрихме си, пийнахме си Бейлис (и аз малко Whistling), хапнахме, беше много приятно Hug

Да ви кажа аз все си мисля, че ще родя тия дни, без да съм от най-настоятелните. Аз искам когато тя си реши Peace Но имам някакво предчувстие, че тялото ми се готви вече усилено за момента - гнезденето ме хвана (а никакво го нямаше до скоро Mr. Green), повечето неща за бебчо са готови, и някакси усещам, че ще се случи до седмица. Ако не - няма да съжалявам де. Харесала съм си 1ви април за дата - да е шегаджийче Joy

Дидимора, това, че си свалила малко тегло е напълно нормално за края на бременността. Това също е един предвестник за скорошно раждане, макар че съм съгласна, че всичко е много индивидуално.

Аquariel, радвам се, че си се успокоила малко. Стига шашкане - всичко ще е 6! Peace

Мен пък напоследък ме болят тазовите кости - отляво. Някой има ли подобни оплаквания?

За багажа - аз книжка съм си сложила в първия багаж, щото си мисля, че ще ме разсейва, ама както дойде Laughing

За слинговете - ние с Хриси си взехме леки, памучни, с халки. Според мен ще са удобни и практични за лятото, а аз мисля да залагам на слинга ако бебчо живот и здраве му се кефи Heart Eyes

Ласи, много бързо са те изписали за секцио! Хубаво е, че отново си сред нас! Пожелавам ти бързо възстановяване Peace Как е да си майка? Mr. Green

И накрая, добре дошла на новата мама Калатамар. Радвам се, че си сред нас Hug

# 251
Lassi, благодаря ти за инфото   bouquet Бързо възстановяване ти пожелавам  Hug

Кой друг ще ражда при Мазнейкова? Може да се засечем  Joy

# 252
Честито на мама Тодоран! Hug
Полинита-успех! Praynig
Калатамар, добре дошла! Peace
Барби, звънях ти тази седмица,да те водя на среща с Троянските мами! Peace Утре пак ще ти звънна,но ако телефона ти пак е изключен и прочетеш това,направо идвай във вторник в 14:00 ч. в Конферентната на Троян Плаза.Ще имаме мероприятие. Laughing Хайде,че да се запознаваме вече! Peace

# 253
Здравейте коремчета.До мамите които утре ще ходят в ТК за тонове сега прочетох в темата за близнаците,че Вера е в 609 стая, ако решите да я посетите.

# 254
Здравейте коремчета.До мамите които утре ще ходят в ТК за тонове сега прочетох в темата за близнаците,че Вера е в 609 стая, ако решите да я посетите.
Аз вече задействах нещата и телефона и намерих ,питахме я първо дали е удобно казала е че след 16:00ч.може да идем да я видим и че много ще се радва ще и носим поздрави от всички вас  Hug
Aguariel за нас беше удоволствие с малкия да се видим  Hug надявам се и други такива срещи да си правим  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт