Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 868
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро и от мен  Hug .  Черпя ви с режимни палачинки food002 . Поводът е че днес стават 2 месеца откакто съм на режима. За съжаление не мога да се похваля с нови намалени см и кг, но и това ще стане. Желая на всички лека и спорна седмица. Много  Hug и  newsm51 .

# 586
  • UK
  Добро утро и от мен!!!
  Днес съм месечинка и неинвеститорка Simple Smile Т.е. 0.5кг от вчера се закръглиха на минус 1кг днес точно за отбелязването на първия ми месец с Дюкан. newsm44 Явно двуседмичното ми задържане е чакало специален момент да си отиде!!!
  Хубав ден желая на всички, въпреки прогнозата за буря с гръмотевици Hug
  Бърза редакция: Кристин, честити 2 мес, а на Муцка ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА и колкото искаш слаба!  bouquet

# 587
Добро утро и от мен/ след ужасна нощ Sad/
Поне кантарчето ме зарадва- отдавна не се е случвало-400 гр. Laughing Незнам обаче ужасното гадене, дето го имам, от вируса ли е или кетоза, последните 2 месеца, като имах намаление и се чувствах ужасно физически.
Минусчето ми е по случай моите 7 дюкански месеца днес! newsm03 Кой каквото си избере с това да се почерпи, аз с храната трудно ще се разбера днес, май изобщо Weary
Гледам, имаме си и рожденничка! Муцка, Честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти пожелавам!

Амери, Духи-Пухи, Сузи63, Атракция, Свидничка- Честити минусчета!  smile3501
Мирама, Елче- smile3525 добре дошли!
Сънче, браво newsm51
Лека и отслабваща седмица! Hug

# 588
Добро утро момичета!!!!!

Какво ме чака - голямо четене ,4 дни ме нямаше и сега като поглеждам - много имам за наваксване Wink
Вчера се върнах от тийм билдинга и днес с нетърпение очаквах качването на кантара.Да си призная очаквах да съм качила,признавам си че имах малки прегрешения,но на такова място просто ми беше невъзможно да бъда напълно стриктна,пък и бях в ПЗ - там обикновено качвам по малко.Та се тегля днес и само +100гр.,явно много сам свалила по време на игрите който ни организираха там ooooh!
Мина и това изпитание ,много съм щастлива от крайния резултат - така че давам пълен напред Grinning
Лек и успешен ден на всички ви!
Благодаря ви че ви има  bouquet

# 589
И аз днес да почерпя - вече 6 месеца се храня здравословно, при това в прекрасна компания!  Hug Heart Eyes

Муцка, честит рожден ден! Много здраве, любов, късмет и успехи! Усмивката да не слиза от лицето ти! И всеки ден да е малък празник за теб!  Hug Heart Eyes  newsm59
Цвети, честити 7 месеца! Честито намаление!  Hug Дано скоро се почувстваш по-добре, миличка!  Praynig Heart Eyes
Кристин, честити 2 месеца с Дюкан!  Hug
Свидничка, честит 1 месец дюканстване и честито намаление!  Hug

# 590
Честит празник на Муцка newsm59  bigdance2 Tada[/size]

# 591
  • София
Добро утро на цялата дюканска банда! Hug
Да ви се похваля- както вчера си пожелах, тази сутрин наистина видях 3-ка след 7-цата. Кантарчето отчете 73.8 кг! Много съм щастлива. Имах опасения, че ще имам задържане, защото вечерта пих много кола, но...резултата е чудесен! Hug
Браво на всички останали, разписали се с минусчета! Hug
Хубав ден и успешна нова седмица на всички ви! Hug

# 592
Добро утро и от мен !

Муцка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Много здраве и сбъднати мечти ти пожелавам !

Аз още не съм се мерила тази сутрин, но не очаквам и нещо фрапиращо днес.

Вчера най-накрая си направих една палачинка, която да изглежда като вашите, беше чудничка.

Леле SUN какви са тези вкусотии които пусна, чак ми се приядоха !
Мишле_ - Много добри резултати, браво !

Лек и успешен ден на всички !

# 593
  • София
Муцка, Честит Рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена!
Сънче, честита ти месечинка! Сега и другото да се нареди..... Praynig
Аз съм с 5-ти ден закъснение, утре май.....тестче...... Praynig Praynig :pray:

# 594
Благодаря ти Боби
още някой по напред беше обяснил, че нещо изтънява червата
не съм изчела всичко от предния ден ......... но сега чета през лупа - да не пропусна нещо
Този чай ще го подаря на приятелката дето ми го препоръча - щом на нея и действа добре да си го пие
аз си имам проблем с коремчето от преди 6 години някъде и много внимавам вече какво пия и ям - за сега не съм имала никакви кризи, откакто съм на този режим.
Та имам и друг въпрос - Докато си купувах вчера чая, аптекарката ми спомена за друг чай ИНХУА - имате ли наблюдения за него?   newsm78

# 595
Добро утро!

Sun, честита половин година с режима!  Hug  bouquet

Муцка, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!  Tada

Ели, страхотна разлика! Много си постигнала, браво!  Hug

Мишле, стискам палци!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 596
Благодаря на всички!
Боби 1973, ето режимът ми (сега съм 5/5)
сутрин - безкофеиново кафе с прясно мляко 0,1 %
обед - кисело мляко Верея + калций (малката кофичка) + телешко филе на "Тандем" - 0,3% мазнина (мисля, че е 100 гр?)
Вечерята, за съжаление, е основното ми ядене: пъстърва във фолио, пилешка или телешка пържола (не обичам бутчета, затова ям само филе), понякога бъркани яйца с извара. Не слагам мазнина никаква.
Когато съм на зеленчуци - + домати, зелена салата, каша от спанак и коприва с кисело мляко ( пак без мазнина)
Та така. Кажи, моля те, дали бъркам някъде!

# 597
Добро утро мили дами!
колко мноооого сте изписали доста има да чета. Аз от днес започвам втора фаза. Много съм доволна от ударния - 6 дни 3 кг надолу. Дано така добре да ми подейства и втората фаза. Мисля да съм 5/5 дни. Кажете ми според вас добре ли е? И имате ли представа колко време ще ми трябва за 7кг? Поне ориентировъчно?
Благодаря предварително. Пожелавам слънчева, усмихната и отслабваща седмица на всички дюканки Hug

# 598
  • София
Здравейте!Лека и спорна седмица, Дюканки Hug
Цвети, дано ти мине бързичко.Как е детенце?Притесних се, че не му минава от това, което си му дала, на нас винаги е помагало Thinking И честита ти месечинка, и на Сънчето също! Hug
Мишле, стискаме палчета и честито ти намаление, на теб и всички, които се похвалиха досега   bouquet
Честит рожден ден на Муцка - много здраве и любов ти пожелавам   bouquet

# 599
Мишле, честито минусче!  Hug Благодаря ти, слънце!  Heart Eyes Дано твоето тестчете бъде  EFPPraynig Praynig Стискам палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Вери, напълно режимни са, дори за П-дните. Хапвай смело!  Grinning
Бейби дол, благодаря ти, мила!  Hug
Елчето, не съм Боби, но да ти кажа - закуската е много важна, а ти не закусваш!; колко вода пиеш на ден?; опитай да вкараш в дневното си меню и междинни закуски към 10 и към 16 часа.  Peace
Скорпи, успешна 2-ра фаза!  Hug 5/5 е най-резултатната схема.  Peace
Пиленце, благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт