Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 955
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Катяяяя -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ей такова кафе обичам, черно и много  Hug
славеееее - душо кукурузенаааа, тоя "пиян-залян Дюкан" е изпробван вече  Blush , няма да пиша повече, че ще изкарам някой тиган
 Twisted Evil няма да се меря 5 дена - мразя кантара  Twisted Evil

Гуш и целуфффффки на всички  Hug Hug

# 571
Добро утро!  Hug
Кате, благодаря за кафенцето!  Hug
Сузи, Атракция, Амери, Духи пухи и половинка, честити намаления!  Hug
Свидничка, браво!  smile3501
Калатея, Мирама, успех!   bouquet
Курнианос, ако те притесняват яйцата, яж ги по-рядки или махай жълтътците.  Peace
Перличка, хубаво да си изкарате на Зеленото училище!  Hug
Цвети, пристрастяването е факт.  Crazy Hug
ДеаткаHug Heart Eyes
Фенси,   Hug Heart Eyes
Маша24, радвам се, че вече си по-добре!  Hug

Много  Hug и   love001 на всички!

Хубав ден и успешна нова седмица на всички!  Hug Heart Eyes

# 572
Добро утро!
Хубава, слънчева и отслабваща седмица на всички моми-дюканки!
Аз ще трябва да поработя здраво тези дни, но пък в събота заминаваме за 4 дни за Сандански и вече му се радвам.

# 573
Добро утро и от мен Hug,по-лека и безаварийна седмица на всички от отбора !  bouquet

# 574
Добро утро дами,
нямаше ме един ден и пак имам доста да чета    atwork
Поздравления за тези които днес кантара ги е зарадвал
УСИЛИЯТА СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВАТ
аз промяна нямам, така си е заспал тоя кантар........ но надежда не губя, особено след вчерашния комплимент който получих от една позната която не бях виждала от дълго време "Колко свежо е станало лицето ти, какво правиш със себе си ..... ?"
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА!!!     newsm51      ВИЕ ПОДДЪРЖАТЕ ДУХА МИ
ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН ОТ МЕН

# 575
Добро утро на всички и от мен. )))

Аз от днес стартирам с ударният режим, ще видим докога ще изкарам. )))

Пожелавам хубав и усмихнат ден на всички. )

# 576
Здравейте, момичета!
Запалих се по режима на Дюкан от вашия форум. Спазвам го ог 1 февруари и съм свалила досега 12 кг (от 100 на 88). Това, което ме притеснява, е, че след този добър старт престанах да отслабвам. Храня се по същия начин, движа се значително по-активно от преди, но кантарът вече 3 седмици не мърда. Притеснявам се, защото знам, че организмът привиква към дадена диета при продължителното й прилагане и се налага тя да се смени. В същото време тук чета, че някои от вас спазват режима от доста дълго време с постоянни резултати. Въпросът ми е дали сте имали такива периоди и колко дълго са продължавали те? И дали има забавяне на темпа при отслабването от някакъв момент нататък?
ще се радвам, ако ми отговорите!

# 577
ЦИТАТ:
В краен случай чай Сание. Не е много за препоръчване, но ако няма друг избор ...
Вещи, би ли ми обяснила по-подробно защо не този чай. Аз вчера си го купих. Не съм го пробвала още.
Не съм чела какво сте коментирали след този ти съвет, но като прочетох тези редове се притисних лекичко

# 578
  • софия
Добро утро,момичета! HugЛека и отслабваща седмица! smile3521
Елче,добре си ни дошла! HugНе се притеснявай,аз съм на същото дередже.Моят съвет към теб е :Абстрахирай се от това,че си на режим.А килограмите сами ще си отидат.Дюкан е казал:Режимът действа стъпаловидно,има периоди на задържане и периоди на спад.А май  Вещи е рекордьор по задържането.3 месеца не и беше мръднал кантара.(дано да не бъркам)И се мери със сантиметър,мерките намаляват даже, когато кантарът не мърда. Peace

Хи,хи хи!!!Айде и от мен едно по-късно кафенце!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 08:58 от slave

# 579
Забравих да се отчета. Тази сутрин кантарът показа 55 кг. Само +0,5 кг от това, което поддържам вече повече от месец.  newsm44 Днес, макар и не съвсем стриктен П-ден, ще го карам максимално режимно. И вече никакви експерименти.  Naughty Grinning

Елчето, добре дошла!   bouquet Браво! Страхотно постижение!  smile3501 Не се обезкуражавай! Има доста дълги периоди на задържане. Всичко си е в реда на нещата - режимът действа стъпаловидно.  Peace Опитай да намалиш малко количеството на млечните и може да раздвижиш кантара.  thumbsup

# 580
Добро утро
Малко се поотпуснах през почивката,ама не можах да откажа на парче торта от рожд.ден на дечко/те станаха 2 парчета Mr. Green/Че покрай това имаше и др.,но няма да споменавам,че сега ме е яд.Но това вече е минало и сега всичко е по старо му.
Лек и диетичен на всички Party

# 581
Добро утро! Hug

# 582
Добро утро!
Вече съм тук, боледувах, оздравях и се обаждам Laughing
Продължавам си с третата фаза и си свиркам.Нищо интересно по режима не мога да кажа - всичко си върви по устав.
Видях, че има нови момичета - добре дошли и успех!
Елче,малко ме учудва твоето задържане по това време - напиши какво ядеш, колко често, колко вода пиеш и т.н. - да видим да няма някъде пропуск, иначе е нормално да има задържане - написали са ти.Не можеш да привикнеш към режима - това го твърди Дюкан, така че не е това причината.
Росчо,не съм Вещи, но мога да ти кажа, че този чай изтънявя червата - унищожава власинките и не се препоръчва за честа употреба.

Пожелавам на всички успешна и приятна седмица Hug

# 583
  • софия
Днес си имаме Дюканска рожденничка!
Муцка,бъди щастлива!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 09:11 от slave

# 584
Добро утро и от мен! Мерси за кафенцето. Толкова сте писали, че едва ли ще смогна да ви изчета. Лек и отслабващ ден на всички.  Hug Честит Рожден ден на Муцка. Много щастие и любов! newsm51 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт