Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 966
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 555
Тъй е, като не съм достатъчно бърза  Mr. Green

За стотни Joy

# 556
foli Peace

Лека и безаварийна от мен, отивам да спя, за да дойде по- бързо утре-то (салатка, ммммммм....) Crazy

# 557
  • софия
Вещиииии,като гледам Бомбето hahaha ще кара малко по-друг режим.Примерно"Залян Дюкан" и не ,че съм подстрекател,ноооооооо предлагам медалчето за Цветница да и го боднеме в четирибуквието. gydi
Фолиииии, Hug Hug Hug
Я да се оспамя докрай,като съм почнала.Как го правите този номер с цитата?На мен никога ,когато цитирам не ми излизат емотикончетата,що така?Ако може на лични,че и мен да ме не боднат!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 00:09 от slave

# 558
Вещиииии,като гледам Бомбето hahaha ще кара малко по-друг режим.Примерно"Залян Дюкан" и не ,че съм подстрекател,ноооооооо предлагам медалчето за Цветница да и го боднеме в четирибуквието. gydi
Фолиииии, Hug Hug Hug
уф, кви сте начииии Crossing Arms

# 559
  • Universe
Пак има кисело-млечна логорея  ooooh! ooooh! ooooh!
То - изводът е ясен - яжте кой каквото иска Peace
Но някой от форума /съжалявам, че не мога да му цитирам името, не съм го запомнила  Embarassed/ при вече безкрайно нищене на темата "Що то е то обезмаслено мляко и има ли почва у нас?" беше писал : "Като че ли не смъкнах 24 кг с "Култура"  newsm78 newsm78 newsm78
На това му викам - те ти булка Спасовден  bouquet

Roisin  - само така - държиш фронта Hug Hug Hug /И моята дъщеря е на 24г./

Бомбе - я марш в редицата на срамуващите се в ъгъла Naughty /хареса ми определението "Залян Дюкан"  Party - браво, slave   Peace/
Перла, Фенси - да Ви е приятна и по-малко ангажирана новата работна обстановка Laughing
Ели Карагьозова, привет -надявам се, че си спряла безразборното сваляне Peace

Защо така се ядосвате от въпросите ни Rolling Eyes ? Все си мисля, че задаваме смислени такива...

Спокойно,Polly-Wolly , всички сме минали фазата със задаването на въпросите   Thinking- умни, глупави, шеговити, изнерващи - нищо лично към теб Wink

ЯВно само на мен не ми се спи newsm78. Ще си пусна филмче ... #Crazy #Crazy
 ЛЕКА, СПОКОЙНА НОЩ И ПРИЯТНИ СЪНИЩА   bouquet

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 00:57 от lenny_pld

# 560
Привет, дюканки- сладуранки  Hug
С малко закъснение, MAMS, честита годишнина, много обич и семейно щастие  newsm51
Нариянка, Гуди, Честити Великденски празници  easter Нариянка - страхотно украсени яйчица  Peace
Успях да видя снимчиците на Елена82, изглеждаш супер - аплодисменти. Съжалявам, но нямам достъп до албума, за да видя и останалите, но съм сигурна, че всички изглеждате мноооого добре  Hug
 welcome на всички нови попълнения  Hug Рони Лимони  Wink
Честито на всички, с -, на тези които задържат - не се отчайвайте  Grinning
Моето малко човече, утре ще го водя на преглед, но не вдигна темп. и не и дадох АБ. Чудя се как ще се махнат гнойните и налепчета в гърлото, но педката ще прецени.  Както разбрах, има и други болни дечковци - дано минат по-леко болестите и се възстановяват  Hug
Аз, тази сутрин се премерих най-малко 10 пъти  Mr. Green Имам разлика -1.3кг, за един ден  Shocked Снощи излизах със сестра ми и един приятел от "младежките ни години", с когото не сме се виждали 12-13г. Бяхме в едно р-че, и аз си поръчвам най-режимно 4 варени яйца, 3 бутулчици мин.водичка и си боднах 2-3 парченца пил. шишче ( стори ми се мазничко). Аз съм в П период, и сервитьора ме гледаше като полезно изкопаемо. Ама хич не ми дреме, спазвам си стриктно и това е  Mr. Green Като приключвахме сметката и му казах, че ще отида другата седмица, и да ми приготви картона с яйцата и щайгата със салата  #Cussing out е, ми издържах и Дюки ме възнагради рано сутринта ( то, аз се прибрах в 5 ч), значи на обяд  Wink
Моичкия каза, че нощния живот ми се отразил перфектно  Laughing Ще взема да излизам по-често без него  newsm53
Простете, че не пиша поименно за всеки, но вече едва гледам а и вие доста сте се постарали в писането  #Crazy Ама добре, че ви имам  Hug
Вещи ,   202uu Напълно съм съгласна  Peace
Бачи, камък ми падна от сърцето, че голям напън щях да направя със стихчетата  Joy
Една приятелка почна режима и днес и беше 5 ударен ден, свалила е около 3кг и нещо. Дадох и разяснения за ПЗ, и от утре и тя е в джаза  Grinning
Страхотни сте всички, и много минусчета  Praynig

# 561
Добро утро  мили дами.

Пожелавам ви слънчев ден с много минуси и успешна нова седмица!

# 562
  • Стара Загора
Добро утро сладурани !!!!
Кате мерси за кафенцето.
Бързам да се похваля имам си минусче -0,500 newsm44 и разбрах че Вещи пак ще дойде  smile3533
То сигурно е защото от тук сме най малко и това си личи по триците винаги има .
Фенси  Hugлипсваш ми и на мен .
Катяджин сестра ти в Ст Загора ли живее?
Лек и отслабваш ден ви желая.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 07:01 от suzana63

# 563
Сузи! браво! Честито минусче. Hug

# 564
Добро утро! Хубав ден на всички  Hug

# 565
Добро утро!    bouquet
Кате, кафенцето е чудничко! Heart Eyes
Сузана, честито намаление!   bouquet Ха дано ни подкара по градски!  Laughing А триците може и да почнат да изчезват- като гледам само около мен колко хора почнаха режима...  Sunglasses
И вие ми липсвате!  Hug  
Сънче, МАМС, Славе, благодаря за пожеланията!  Hug
Перличка, видях, че си се справила и без мен в петък  hahaha  Hug
Като гледам, снощи сте обсъждали интересна тема- за киселото мляко  Joy  Деатка,  Hug  
Успешна седмица, много усмивки и много минусчета на кантара!   bouquet  Hug

# 566
  • София
Добро утро, хубав ден и лека седмица, дюканки!
В събота е срещата  newsm44
Фенси, много се радвам, че се сети за нас!   bouquet
Бенмари, Цвети ти е казала. Само искам да добавя, че кашкавалът може да не е обезмаслен, а може и да е сирене. Ние си хапваме обезмаслен, за да спестим малко мазнинки, но Дюкан не го изисква.
 Hug

# 567
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Лека и отслабваща седмица!  Hug  Hug  Hug

# 568
Добро утро,

най-накрая успях да преборя вируса. От петък до тази сутри бях в състояние на постоянен сън, температура и чести посещения на 00.

Вече съм по-добре, но незнам какво да хапвам, защото стомашните болки бяха жестоки. Ще се справя.

Отивам да ви чета, че имам много да наваксвам.

Успешна седмица момичета!

# 569
-0.500  Party  Party  Party

Общи условия

Активация на акаунт