Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 971
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Осло
Брейййй нямаше ме малко време,  и вие...............вместо да напредвате тъпчете на едно и също място..ров изрихтеее ров с тия млека  Mr. Green

# 541

Още един ще ми трябва, щото изпих 4 големи водки Embarassed
ох, пребий ме, ама кво да правя кат са ми слаби ангелите Blush

# 542
Във Вереята има нишесте Simple Smile Няма как просто да стане толкова гъсто, а да е на практика обезмаслено..
Е няма що, чудесен избор имаме... Ще си продължавам с Герма ( от уважение към Бор-Чвор Sunglasses)

# 543
  • Пловдив

Още един ще ми трябва, щото изпих 4 големи водки Embarassed
ох, пребий ме, ама кво да правя кат са ми слаби ангелите Blush

# 544
  • Пловдив
Във Вереята има нишесте Simple Smile Няма как просто да стане толкова гъсто, а да е на практика обезмаслено..
Е няма що, чудесен избор имаме... Ще си продължавам с Герма ( от уважение към Бор-Чвор Sunglasses)

А Културата на кой е?   Crazy

# 545
  • UK
  Здравейте за втори път днес, аз чак сега се прибирам, голямо скитане беше днес. Да се похваля, че имах среща с колежките от университета в Южния парк да разходим децата и  като ме видяха бяха едни възклицания, страшна работа. Колко съм била отслабнала и т.н.  Това е такъв стимул да продължа напред. После обаче като им обясних за режима един вика, че не може без плодове, друг без хляб или вафла и направо се нервирах. Хем искат да отслабнат хем ако може само на банички. Е, не става.
  Да се похваля, че като седнахме на пейките културно си извадих 2 сварени яйчица и количка и изобщо не се изкуших от техните вафлички Simple Smile
  Добре дошли на всички нови от днес! Слагайте пържолките и яйцата в чантите и да не ви пука от нищо!
  Елена82 просто съм изумена от разликата ти. Изглеждаш МНОГО слаба и повярвай това не е комплимент. И аз отначало помислих, че това е снимка само преди и това са 2 различни момичета на една снимка. После видях, че са две отделни снимки smile3501

# 546
Добър вечер и от мен  Hug
Много хубави снимки видях днес - Елена , Пухче, Росин   bouquet

# 547
Сори , мислех да пиша утре, ама не се сдържах.
Вие от Марс ли падате. Ели, ти на кой режим беше досега, какво мляко яде, пак ли ще ги дъвчем тия млека. Стана ясно , че в България няма обезмаслено мляко 0%, затова ядем , каквото има.
Честитките  ще ги пусна утре, че се нервосах сега и няма да е искрено.

# 548

троша си сега главата, ще си сърбам попарата Embarassed
Вещи, ще се опитам да не пия поне месец Embarassed
Ако издържа до Цветница, искам медал Blush

# 549

Ми нямам си на идея, не съм го и виждала даже... Rolling Eyes Ама при така поставен въпроса и то ще да е от Бор-а Crazy

deata , всичко идва от нас, новичките. Сега всичко ни е много интересно, незнайно, едно такова въодушевено Wink. Пък и за какво да си говорим: то ни са ограничени темите- меса, яйца, трици, мляко и... незнам, пропускам ли нещо Thinking

foli , почти сигурна съм, че не съм от Марс Wink, както и че нямам навика да чета съдържанието (поне не търся тази информация, която сега ми трябва). Но факт е, че производителите ни пързалят и лесно се подвеждаме. Та споделянето на малко опит не вреди Rolling Eyes .
Защо така се ядосвате от въпросите ни Rolling Eyes ? Все си мисля, че задаваме смислени такива...

# 550
 Сори , ама загубих ума и дума, като прочетох последните две-три  страници  - в кой форум съм  newsm78

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 23:54 от SECILIA7

# 551
И Културата е на Бор Чвор, и аз ям само нея от уважение към Бор Чвор - млякото 3.6% е просто страхотно,само него купувам на малкият............. Mr. Green аз не го близвам де ама знам от преди.............. CrazyМи то излиза,че трябва да избираме между нишесте и растителни мазнини.........аз избирам второто............... Joy
Мерси на всички за хубавите думи!   bouquet

Свидничка А твоите думи направо ме размазаха - Благодаря ти! Hug

# 552
  • София
Славе, Hug Hug Hug smile3525

# 553
Поли, нямам нищо против питането и задаването на всякакви въпроси. Подразних се на Ели, защото е много отдавна в темата, дискутирали сме този въпрос милион пъти и сякаш го разбира за първи път. Ако въпросът беше поставен от някое ново момиче, щях да отговоря чинно, без да се замисля, но поставен от човек, който е бил дълго в темата говори само, че въобще не ни чете. Ей това ме подразни.

# 554
  • Пловдив
Тъй е, като не съм достатъчно бърза  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт