Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 831
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен в новата тема.
Честито на всички с кръглите месеци и на тези с минусчетата.
Аз съм с малък минус -200 гр (това е от вчера сутрин, днес пропуснах меренето). Ако вървя с тези темпове по 100 гр на ден е супер Laughing
Елчето:  - трябва да закусваш мила, само кафе не достатъчно до обяд, ако може хапвай и в 4 по нещо. Тук основната идея е да ядем често за да засилим метаболизма си и да горим мазнини за да се разграждат белтъчини.

Мишле:стискаме ти палци, скоро да се похвалиш  Hug
Скорпи_д  -свалянето е стъпаловидно, зависи от много неща - колко кг имаш да сваляш, дали си правила диети преди. Във втора свалянето е 1 кг за около седмица, до 10 дни, но може и да се задържа.

# 601
Здравейте момичета, преди около половин година бях на този режим за около 2 месеца и смъкнах доста, но това ме успокои и пак се отпуснах с храненето.  Embarassed Въпроса ми е има ли и други от вас, които са правили същата грешка и дали ако започна пак този режим ще има същия резултат като първия път?
Благодаря предварително за отговорите и успех на всички ви!  Hug

# 602
Добро утро или добър ден, успешна седмица на всички.
Добре дошли на всички новички  thumbsup, добре заварили на всички опитни Дюканки newsm51 и честито на всички празнуващи   ura 
Мишленче  Praynig , чакаме хубави новини и дано "провлачиш крак" в подфорума.

# 603
Добро утро и от мен на всички слабеещи,
аз да се оплача за двата почивни дни имам малко покачване явно  прекалих и с режимната храна .Аз преди режима имах едно ядене на ден и това беше вечерята , а от както съм на режима вече закусвам ,обядвам и вечерям, обаче събота и неделя се улях с режимната храна.От днес почвам П дни така че се надявам това покачване още утре да е в историята.
На всички с минусчета честито.
Желая ви лек и отслабващ ден с много приятно настроение напук на начумереното време.

# 604
Момичета    Hug   Hug   Hug
На новодошлите   welcome  ,придържайте се към правилата newsm10
На позаслабналите през тези дни  smile3501  , а другите ,като мен - нещо
от седмица  не мърдам , ама и пусти МЦ четох ,че влияе - да не се Weary
Усмихнете се и продължете напред smile3503
Аз се радвам много за моя успех   Joy  Joy  Joy  Joy Joy

mamce, ГРЕШКА Whistling
за 3-та се отнася това...втора продължава, докато си свалиш ненужните килца Simple Smile
 И после за 3-та... колкото си свалила- примерно 10кг, ги умножаваш по 10, т.е 100 дни ще си в трета! оф и аз се обърках Simple Smile

Пише го в книгата на стр. 91 - 93 , за втора фаза.Но не е казано ,че трябва да е толкова.
Горе-долу , пък ако ...отслабна до желаните кг преди това - хоп...и вече ще съм в трета.
А там...ако ги смъкна наистина тези 48 , малийййй - 48 . 10 дена = 480 дни : на средно по
30 дни на месец = 16 месеца трета фаза  hahaha  hahaha  hahaha
Дано да издържа Praynig  ще направя  рекорд  newsm44 за най-дълъг престой  Joy Joy Joy

Ей...другите да не се отчаят - при всеки е различно отслабването . Дори това за мен не е
окончателно.НО аз бях и на диетолог преди , и той също ми бе казал ,че в продължение
на година и половина - две трябва да ги смъкна тези килограми , за да няма йо-йо ефект
и провисване на кожата.А какво е трета фаза , ако не да се стремим да запазим постигнатият
ефект
 newsm78 Така че тук , при Дюкан отслабването е по-бързо и приятно  bowuu

А сега по сериозната част  :

На какво мляко ще се спрем  newsm78  Аз си купувам Верея 0,1 и Верея Калций 0,1 -
кисели млека и прясно ма Мидай - Фитнес 0,1  и на Елена 0,1.
Само че... преди два-три дена моя дружка   costumed050 ми каза ,че един лекар  й казал,
че при изследване на кисело мляко Верея , установили съдържание на свинска мас .
Направо шях да падна  rotfImao Тя ми препоръчва да си правя сама , ама как  newsm78
Не се притесних толкова , хайде холан си викам, нашият орган на ДВСК да не е толкова
загубен , ама ...сега като ви четох снощните излияния , се замислям сериозно  Thinking

Няма ли кой да ни осветли по тез въпроси ? Някой ,който да е в тези среди  newsm78

# 605
Kате, ранобудничке, мерси за кафенцето!
Сузана63, Атракция, Амери, Цвети Россимова,  Dreamy_world  честити намаления!
Елче, браво!!! И не се отказвай, ще успееш!
ЧРД, Муцка!!! Да постигнеш всичките си мечти! Hug
Честити месечинки на Кристин, Цвети и Сън!!!!!!!!!!!!

Аз задържам, но съм стриктна напълно. Малкият кашля и се сополиви, дано да е нещо леко, че миналата година по това време пак започна невинно, а се отзовахме в б-ца със съмнения за астма  Sad Големият ми и пълен с режимна храна хладилник нещо се скапа и от сервиза записаха час за ремонт чак за сряда!  #Cussing out То дотогава всичко ще е леш  Sick

# 606
Муцка,

Мишле,  Hug дано се похвалиш с хубава новина  Peace

# 607
  • Varna
Здравейте момичета.  От 2 месеца съм режимна. Не съм писала, но ви чета. Много съм доволна от резултатите. Имам въпрос към тези от вас, които имат проблеми със щитовидната жлеза. Аз съм с хипер функция от 4 години. Вече съм добре, но продължавам да пия хапчета - метизол и л-тироксин. Скоро моя позната ми каза, че овесените трици пречели на организма да усвои лекарствата или все едно не ги пия . Спрях да  ям трици, но ми липсват. Моля ви, ако някоя от вас има инфо по въпроса да сподели.
Лек и успешен ден и благодаря предварително.

# 608
Здравейте момичета!
Вчера ви поизпуснах, но днес като попрочета ще се обадя отново!

Сега искам да почерпя за РОЖДЕНИЯ ДЕН  на моя бебко-дребко Ясен  newsm38 Вчера /23.03/ стана на една годинка! Виждате ли свещичката?  Wink Довечера ще се опитам да пусна снимки от купона и да почерпя от истинката му торта!  Голям купон, голямо нещо   bigdance2 един нищо неразбиращ бръмбъзлък, който се въртеше с проходилката напред-назад и май не разбра всичките хора + 13 деца-виелици защо толкоз викаха и му се пулеха  hahaha

Честит Рожден Ден на Муцка!  newsm59 Много късмет и сбъднати желания!
Мишле, Сънче   Hug Стискам палци, скоро да изживеете най-голямата радост, която може да да "залее" една жена - едно малко, мъничко буболече с малки сладки краченца-като картофчета!  Hug

# 609
Добро утро момичета! Силно ме впечатлиха вашите резултати и аз като вас се надявам да да вляза във форма  Laughing За това, от днес почвам I-ва фаза-млечните продукти. Та да видим, ще стискам зъби  Joy Искам да си слагам отвово моето секси бюстие  Embarassed

# 610
Сънче, Dreamy_world много ви благодаря за бързия отговор. Дано само да не наруша режима, защото в напоследък сладките изкушения ме следват по петите. Имам чувството, че в офиса всички са се наговорили да черпят с бонбони по 5 пъти на ден Tired
А няма да ви казвам колко пъти през тези 6 дни съм сънувала че ям баница Cry

# 611
.....от днес почвам I-ва фаза-млечните продукти.
  newsm78 ама за нашия ли режим става въпрос, щото той не е млечни продукти..........

# 612
Елче,момичетата са ти обърнали внимание, че е желателно по-често да се хапва, но не ведях да хапваш трици - сутрин можеш да си приготвяш палачинка, кексче от тях, стават и за работа.Аз бих оставила шунките, филетата, пушените меса - те са за краен случай, защото са солени и съмнителни, препоръчително е чистото месо и рибата.И пак да кажа, ако можиш да подредиш по-равномерно храната ще е добре.Водата е задължително условие - ако не пиеш поне 1.5 литра-ето ти причина за задържането.Също четох, че си увеличила движението, ако спортуваш ,може да правиш мускулна маса.За това се сещам за сега.Пиши.
Росчо,имам опит с чая инхуа - навремето с него започнах слабеенето Laughingпомага за запек и до сега си пазя няколко пакетчета за зор-заман.Не съм забелязала друг ефект от него, но ще ти предложа да изпробваш първо методите с топлата вода, кафе на гладно, парафин...

# 613
Дрийми, честито минусче!  Hug
Мариела Мими, добре дошла! Според мен ефект ще има, но със сигурност този път ще сваляш по-бавно.  Peace Зареди се с търпение и успех този път!  bouquet
Мамче, сигурно вече ще стана досадна, но за пореден път казвам - аз през тези 6 месеца карам само на "Култура" и свалих 14 кг. Засега успешно ги и задържам в 4-та и пак си ям "Култура".  Peace
То_ни, благодаря!  Hug Дано малкият да се оправи бързо!  Praynig
Неви, добре дошла и успех!  Hug Не мога да ти помогна. Нека някой компетентен да каже.  Thinking
Спасдиди, да ти е жив и здрав малкият Ясен! Да расте весело и умно дете!  newsm59 Много ти благодаря за прекрасните пожелания!  Hug Heart Eyes
Играчка-плачка, добре дошла и успех!   bouquet 1-ва фаза (ударна) не е само млечни, прочети внимателно 1-ва стр. на темата.  Peace
Скорпи, дръж се! Не се поддавай на изкушения!  Naughty Hug

# 614
Добър ден и от мен сестри-Дюканки ! Много поводи за празнуване днес : Кристин - 2м., Сън - 6м., Цвети - 7 м., Свидничка - 1м.,   newsm51 - може и да пропускам някой - сори!  Embarassed За Муцка и бебе Ясен на Спасдиди -  newsm59 !!! На Перли - приятно и режимно Зелено  Hug ! Привет и на Ели Карагьозова - къде се изгуби  Wink ??? Slaveeeeee  - този път няма да те изпуснаааа - споко за детенце - всичко ще мине безпроблемно при лекаря   bouquet !Мишле -  baby_neutral - и стискам палциии !!! АААА Катето - ранобудна пак направила супер-кафе! Вещи - прибра ли тиганЯ  Hug ? Целувки и за всички по балконаааа !!!  Heart Eyes Прекрасен и отслабващ ден !!!!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 10:43 от Геци 75

Общи условия

Активация на акаунт