Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 886
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 480
Мamce,ти как изчисли,че ще си във втора фаза до 23.12.08?Може да ги свалиш по-бързо тези пусти кг.

В книгата пише ,че смесеният режим е седмица  за всеки килограм ,който искам да сваля.
През ударния свалих 4 кг , след това на 44 кг им сложих по 1 седм. / по 4 седм. на месец
и ето ми 10 месеца - от ІІ до ХІІ , само че след 23 ХІІ идат празници и за 1кг  1 седм. съм
си спестила   Joy   Joy   Joy
А , ако ги смъкна преди това -  направо в трета   Praynig

П.П - Видях снимките ти    smile3501
Голям стимул са за мен    bouquet

Даже сега видях грешката си- 44 кг = 44 седм. : средно 4  за месец = 11 месеца ,
т.е до 23 І 2009 г   ooooh!  -  ще изтрая   Praynig

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 22:42 от mamce

# 481
  • Пловдив
Бачииииии

# 482
mamce, ГРЕШКА Whistling
за 3-та се отнася това...втора продължава, докато си свалиш ненужните килца Simple Smile
 И после за 3-та... колкото си свалила- примерно 10кг, ги умножаваш по 10, т.е 100 дни ще си в трета! оф и аз се обърках Simple Smile

# 483
Значи Naughty

Дюкан казва, че средно 1 кг на седмица се сваля през смесения режим. А за задържането на теглото се умножават броя на свалените кг по 10 - ако си свалила 5 кг по 10 дни = 50 дни трета фаза.

# 484
И аз така го разбрах Славито и Росченка. Огромно браво и благодарско на Елена и русото Пухче за стимула!  УмирГане има,  отказване - НИКОГИШ newsm10!

# 485
И ако след тези сметки не решиш да се гръмнеш, не знам.
Докато загубя кг, които искам и Дюкан смята, ще имам толкова пропуснати ползи, че не знам.
И аз изчислих с тази скорост, че 4-та фаза ще започна най-рано есента.

Не знам дали има друг толкова ограничаващ режим.
Не можеш да излизаш когато си в П дни. А понякога се налага. Трябва да работа да водиш партньори по заведения и кво - седиш и смучеш вода и кола лайт. Жестоко просто.

Страшно съм обезсърчена. Дори вбесена. Яд ме е, че всичко е толкова бавно и сложно. И според мен, ако се храниш по този начин, трябва да се занимаваш само с това.

Извинете, излях малко чернилка. Черно ми е доста обаче. Още не мисля да се отказвам, но не знам дали си струва. Поне за мен.

# 486
  • Пловдив
Лека нощ, момичета!

# 487
  • Пловдив
Не можеш да излизаш когато си в П дни. А понякога се налага. Трябва да работа да водиш партньори по заведения и кво - седиш и смучеш вода и кола лайт. Жестоко просто.
Да, има много ограничаващи диети - например моно, плодове и разни други гладни.
Докато при нас винаги може да се поръча пържола, шишче, пиле на грил и различни салати - напълно достатъчно да изкараш обяд или вечеря в каквото и да е заведение.

# 488
Ами извинявам се че пиша на латиница но нямам кирилица на клавиатурата а сега използвам една страница който помага за това но по някой път нямам нужното време така че се налага да пиша на латиница за кото съжалявам.А сестрата на мажат ми каза че от толкова много яиза на ден и почти всеки ден да получиш Холестерин-вярно ли е Thinking

# 489
Здравейте момичета newsm51от утре ме бройте и мен.То голямо чакане падна до като разбера дали може да пазя диета,ама ето  вече се записвам официално.Имам обаче 3 вьпроса:колко е допустимия грамаж месо за деня;като имам за сваляне 15 кг.как е най-добре да разпределя дните и малко тьп вьпрос ама: какво хапвате за закуска.Благодаря ви  предварително  HugЗамалко да забравяАмси,благодаря newsm51

# 490

smile3545

Смърфиетка, Дюкан на никого не е опрял пистолет в главата #Sniper. Ако не ти е удобен и приятен режимът - не го спазвай! Ама ако тръгваш с такава настройка едва ли ще успееш. Я горе главата и влизай по-честичко тук, да те държим изкъсо. Пък и режимът не е толкова стриктен - какво ти пречи на бизнес вечерята да си поръчаш пържолка със салатка и вода с лимон - да изглежда като джин - тоник например. Drunk

# 491
Смърфиета , не си слагай срокове... и не се обезсърчавай. Диетата е ценна, точно затова, че се яде. Можеш да си поръчаш пилешко, телешко, риба, салата... имаш избор, не е като без хич. И да, за съжаление хубавите неща стават бавно и свършват бързо. Но с Дюкан, ако си стриктна, няма да свършат бързо, както при повечето диети и ще имаш траен резултат. Peace
Всеки решава сам за себе си, но моят съвет е да не се отказваш

# 492
Да, има много ограничаващи диети - например моно, плодове и разни други гладни.
Докато при нас винаги може да се поръча пържола, шишче, пиле на грил и различни салати - напълно достатъчно да изкараш обяд или вечеря в каквото и да е заведение.
Тази диета си е супер - дава супер много възможности!А дори и да отидеш на обяд с партньори - едва ли отиваш да се наядеш до пръскване - винаги можеш да кажеш ,че не си много гладна и да се отървеш със скаричка!А ако си само на плодове и чай????Плодове не сервират навсякъде!А при плодовите диети обикновенно се казва да не се смесват два плода да кажем,което значи ,че не можеш да се отървеш и с плодова салатка!А Кола лайт си е супер просто!Аз а себе си съм доволна и дори и да стане бавно пак ще съм доволна ако ги задържа! Praynig
Знам какви мъчения съм минала и отчайващите им реултати!  Peace

# 493
kalateya, да те изпратя аз на първа страница да прочетеш основните положения, пък ако си купиш книгата - още по-добре.

ограничение в грамажа на месото няма. А за закуска хапваме овесени трици с кисело мляко, тричава палачинка или тричаво кексче - рецептите пак ще откриеш чрез линк на 1-ва страница. Успех!

# 494
  • Пловдив
Който има желание - ще намери начин
който няма желание - ще си намери причина.

Общи условия

Активация на акаунт