Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 909
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 465
Ти влизай, пък ваканцията може да намина Wink Whistling Party
Супер!  Grinning Тъкмо тогава лудницата покрай мен ще е затъхнала, надявам се   Simple Smile

# 466
Пухче Благодаря!   bouquet Но ти си постигнала много повече от мен,за което те поздравявам.Браво! Ти и всички други тук ме стимулирате непрекъснато!  bouquet

# 467
Росченка, честито намаление!  Hug
Поли-Уоли, с ПЗ се започва 2-ра фаза. Успех!  Hug 5/5 е най-добрият вариант.  Peace
Курнианос, дъвки без захар може, но не прекалявай с тях заради сорбитола. Степче можеш да си разреждаш на сок, но и с него не се увличай много.  Peace И, моля те, пиши на кирилица!
Фенси,  Hug Heart Eyes Успех на новата работа! Да ти донесе голямо удовлетворение, страхотни колеги и голяма заплата!   bouquet

# 468
  • Провинция
Мamce,ти как изчисли,че ще си във втора фаза до 23.12.08?Може да ги свалиш по-бързо тези пусти кг.

# 469
Мерси, Sun  Hug . Дано започна и аз да се хваля с успехчета Praynig . Замислям се и за фитнес, така че все някога трябва да затръгват нанадолу...

# 470
Елена82 аз на снимките си винаги изглеждам по-..... отколкото май съм.Според мен камера и фотоапарат си дават по някое килце отгоре! Peace Перфектно си си - както ти казват мини в трета фаза ,и там ще свалиш малко и си готова!   bouquet За нашата височина 60 кг май си е малко - ако бяхме на по 18 ок,но......65 си е екстра според мен ! Praynig Praynig Praynig
позаслабнало русо пухче и всички други които ме посъветваха днес - ОБЕЩАВАМ да се тегля само всяка сутрин на гладно ,след 00!  Hug
Росченка браво за минусчето!Надявам се днес се чувстваш по-добре !

# 471
Браво Пухче позаслабнало Супер резултат!
Елена, на сочната снимка си много сладка

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 20:47 от baci

# 472
Елена,браво!  bouquetТи наистина си на изчезване ooooh! Hug Hug
На Пухчетои днес и казах,че има голяма разлика ,ама сега като я видях с роклята #CrazyМалииииииии,ти си на половината браво,браво.  bouquet
Фенси,липсваше ми .Особено в петък Embarassed Joy Joy Peace

# 473
Бачиииии!  gydi

Елена, и аз да кажа - изглеждаш страхотно, браво на теб! Ако и мъжленцето ти е доволно значи си си постигнала целта Wink. Според мен си идеална, ама ти си знаеш.

Фенси, на всички ни липсваше, с тая лъжичка закачливо устремена към желираното млекце?!?

# 474
Сън, mariaid  Hug Да, днес се чувствам перфектно, като изключим лудия главобол, който мъча с аналгини и аулини... Моят принц казва, че съм се свила Grinning Бузките ми съвсем ги няма  Party
Polly-Wolly , изчакай малко с фитнеса. Да видиш след 2-3 седмици как ще се чувстваш, ако ти е отпаднало и до сега не си спортувала- отложи фитнеса за 3-та фаза...или поне за по-нататък. Иначе да се раздвижваш-може Simple Smile Аз ходя на фитнес, за да вървя по пътечката Simple Smile Не тичам, а вървя, ама никой не ми се смее. С инструктор съм и той ми е измислил някаква супер лекичка програма.
фенси Hug да не се губиш повече Simple Smile

# 475
  • софия
Елена,Пухче,браво за търпението и постигнатото! newsm51
Фенсиииии,да ти е честита новата работа! Hug Hug Hug Липсваше ни!
Добре дошли на новичките!!! newsm10

# 476
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пухче  Hug smile3501 smile3501 smile3501 наистина аплодисменти!!Благодаря, че пк показа снимките! Разликата е очеизвадна!

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 21:07 от katyadjin

# 477
# 478
Лека нощ от мен! До утре!   love001

# 479

Общи условия

Активация на акаунт