Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 927
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,сладурани!  wavey
Елена82, невероятна промяна! Crazy Изглеждаш чудеснооо!
Пухче и ти си верно позаслабнало, въпреки, че и на 3-те снимки изглеждаше добре  Peace Браво, вижда се разликата! smile3501 успех с оставащите килца.
Аз честно казано не обичам горчица и не се изкушавам много от кетчуп, така че въобще не съм включила подобни неща в менюто си. И не изпитвам нужда да ги включа.
Днес пустият гаден килограм е изчезнал, поне 800грама от него Simple Smile и съм 70кг. А дано утре съм пак 69, че ми харесваше повече Simple Smile
Честито на всички отслабнали през уикенда Simple Smile  Hug

# 451
  • Universe
А какъв е този диетичен кетчуп ,
който може да се ползва ? Питах в Метро , Кауфланд , 345  и дори няколко  магазина
за диетични храни - не са чули за такъв  smile3518

mamce, за кетчупа - и аз питах, гледах ...ама никъде не открих Rolling Eyes
Горчица - ползвам тази /видях я в нашия сайт/ - http://www.nay-mag.com/product_info.php?cPath=9_121&products … abaa2c28272de71c8
Сега се оказа, че в нея има олио ooooh!

Ами, моля Ви, публикувайте в сайта снимка на горчицата на орелия - тя е и без захар, и без мазнини Peace

# 452
Привет на всички Grinning
За соевия сос: аз намерих такъв без захар и си го слагам него на пиленцето. Но за пшеницата не се бях сетила Sad . Ще проверя дали я има (по- вероятно-да). Този го набарах в Билла, някакъв китайски е...
Горчица също намерих без захар, но е толкова люта, тооолкова люта, че носа ми окапа Crazy . Та си стои, горката, немила- недрага в хладилника.

Аз днес съм вече 6-дневна и мисля от утре да минавам на 2-ра. Нали започвам с ПЗ- ден (колежката твърди обратното и ме отчайва Cry )? И предвид това, че малко съм свалила (1.3кг) 5/5 ли е според вас моя режим Rolling Eyes?
Leo , хлебчето на baci става много гот Peace . Препоръчвам!

И последно да споделя, че днес имахме Ленински "съботник" и седя и се надявам Praynig покрай въртенето на метлата да съм затрила някой друг грам (нямам кантар и немога да се измеря, меря се в бач-а само Whistling ?

# 453
  • Пловдив
Аз съм си взела Дижонска горчица на Сан Марко - произведена е в Холандия, няма нито захар, нито олио. Лени, има я в Мега Марина - оттам я купувам. Доста е люта, но я  разреждам с кисело мляко(3 лъжици мляко, 1/2 лъжица горчица) и става супер сос.  Peace

# 454
zdraveite momicheta iskam da popitam mogat li da se davchat davki bez zaxar ako da po kolko na den zastoto az davcha mnogo ORBIT cheresha,i da popitam za Bg. Stepcheta mogat li da se pijt i ssto imali ogranicheno kolichestvo ili ne.Za jizata ne e li malko opasno da se konsumirat tolkova mnogo mai na sedmiza do 2-3 jiza e pozvoleno?Blagodarj predvaritelno.  bouquet

# 455
  • Universe
Аз съм си взела Дижонска горчица на Сан Марко - произведена е в Холандия, няма нито захар, нито олио. Лени, има я в Мега Марина - оттам я купувам. Доста е люта, но я  разреждам с кисело мляко и става супер сос.  Peace

Peace  - Мерси, Вещи, че без подправки хич не мога Sad ...
У дома, откакто съм дюканка, е заприличало на склад на "Биосет" Wink

# 456
mariaid Ами аз започнах от 82кг., но на първата снимка съм била и повече,не успях да намеря снимка точно от началото на режима,умело съм избягвала да се снимам в цял ръст.Започнах на 15.01 но то при всеки е различно.
Вещи, Sun,ros4enka ,kalaka ,Орелия, fifi_ Благодаря ви милички!Думите ви означават много за мен.Добре,че ви открих за да постигна този резултат,без вас нямаше да стане,сигурна съм!  Hug

Започвам наистина да мисла,че тази снимка малко ме вталява........... newsm78
Кате Искам да стигна 65 и пак ще мисля,дали да продължавам но определено има още тлъстичко по мен................ Crazy

# 457
Елена изглеждаш страхотно newsm51

# 458
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes  
Не съм влизала няколко дни- първо имах мноого ангажименти, после пък ми се скапа нета Cry Сега пиша от работа, а тук връзката е изнервящо бавна  ooooh!
Аз още съм във втора фаза, обаче файда йок  Confused Не ще да пада това последно килце и това си е  #Cussing out Ще изкарам и другата седмица във втора и от следващата минавам в трета, независимо от резултата.  Rolling Eyes  
Вече 5-6 души почнаха режима покрай мен  Simple Smile  
И другата седмица няма да мога много да съм с вас  Sad , но като се преместя окончателно на новата работа, се надявам, че нещата ще се нормализират и ще имам повече свободно време.  Praynig
Целувки и гушки на всички! Heart Eyes Hug

# 459
zdraveite momicheta iskam da popitam mogat li da se davchat davki bez zaxar ako da po kolko na den zastoto az davcha mnogo ORBIT cheresha,i da popitam za Bg. Stepcheta mogat li da se pijt i ssto imali ogranicheno kolichestvo ili ne.Za jizata ne e li malko opasno da se konsumirat tolkova mnogo mai na sedmiza do 2-3 jiza e pozvoleno?Blagodarj predvaritelno.  bouquet

Kurnianos, малко е неприятно да се чете написаното на латиница Rolling Eyes
Иначе за Орбит ограничение няма, защото няма захар, мазнини и въглрхидрати (има от вредния Аспартам, но това е друг въпрос). Степчетата също са без захар (както и повечето от другите марки разтворими напитки). А пък това ограничение за яйцата не съм го чувала newsm78 . Може би трябва да се внимава, ако има някаква предразположеност към алергии, незнам. Нека някой по- знаещ да каже. Пък за най- спокойно посъветвай се с някое медицинско лице Peace

Елена82, е резултата ти е стимул голям, да знаеш. Бравос Peace

# 460
  • Пловдив
Фанси, вчера се скарах и на Сузана че нещо се губите, дори заплаших, че ще дойда лично да ви строя в две редици  Mr. Green

# 461
  • Провинция

Момичета,само за сведение-миналата година по това време бях 118кг.
Поздравления за Елена.Изглежда супер и според мен може да мине в трета фаза,където ще свали още някой кг.
Маре,с Дюкан наистина стават чудеса.
За всички ,дето се мерят често-да знаят само си натоварват психиката.Това,че не свалят не значи ,че не отслабват.В такъв случай се хваща метъра.
Дорче, Hug

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 21:39 от позаслабнало русо пухче

# 462
Ако не влизам и другата седмица, ще дойдеш ли?  Wink Hug

# 463
  • Пловдив
Ти влизай, пък ваканцията може да намина Wink Whistling Party

# 464
mamce , хубаво звучат тези продукти, ама много консерванти - бензоат, сорбат, Е-та разни-безобразни... newsm78 newsm78 newsm78

А бе влезнах сега в Гугъл да проверя аз тези съставки ,че то откак се разделих с химията
ехеййй...Та какво установих ? А бе присъстват във всеки диетичен продукт  newsm78
И като не знам точно какво е , та ... купих си - е , ще има кой да се облажни.
Без туй им хвърлиха око , а аз ги турих в едната кошничка на хладилника ,че и хартиено
тиксо залепих с надпис : " Не пипай , за диетата ми са ! " -  сега, милички мои ,
ще падне голям смях като ги махна hahaha hahaha hahaha / на мен ще ми се хилят /

Общи условия

Активация на акаунт