Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 926
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 435
  • Universe
Елена82 , ти си идеална сега Hug Hug Hug На изчезване ли вървиш, та искаш да смъкнеш още 10 кг newsm78 newsm78 newsm78
Sun , ти нали щеше да ходиш на гости Wink /ейййййй - на това му викам аз "Фатално привличане" с РC  в комбинация с търпелив съпруг   Peace Peace Peace/
baci , поспаланке, видя ли как пропусна купона с тоя сън Joy Joy Joy
mare7373 - имааааааааааааа, ама те да си кажат Grinning От нас са овациите за тях - ТЕ СА НАШАТА ГОРДОСТ!!!   bouquet

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 19:31 от lenny_pld

# 436
Елена82 Ти ме съсипа!Бравооо!ИЗглеждаш страхотно! Hug  bouquet Hug  bouquet
А всъщност защо искаш да сваляш още?Сега на какъв ръст и кг си (ако не е тайна) - жена за кг и години не се пита ! Peace

# 437
Момичета, днес бях на  Панаира на здравето  -  зала Универсиада

Купих си тези неща за диетата :

Кетчуп диетичен  http://www.fitsystem.bg/pr14.php

Горчица диетична http://www.fitsystem.bg/pr66.php

Майонеза диетична http://www.fitsystem.bg/pr65.php

и сокчета с много витамини  http://www.fitsystem.bg/pr24.php

# 438
Уау браво Елена супер си. Разликата е просто очеизвадна. Дано всички стигнем твоя резулат.

# 439
Благодаря за комплиментите  - Кате  Hug

mariaid Много мили думи,ами има още какво да се желае честно казано.Понякога ми се струва,че на снимката изглеждам по-слаба отколкото съм но според мъжо не е така.Все едно, когато аз се одобря ще спра.Сега съм 70 кг.,на ръст 173см - 174см. но искам да стана 60 или поне 65кг.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 19:41 от Елена82

# 440
  • Пловдив
Мамче, сакън недей. Може само горчицата, ако няма захар и олио. Останалите неща ...  Naughty Прочити им съдържанието и ще разбереш защо.

# 441
  • Universe
mamce , хубаво звучат тези продукти, ама много консерванти - бензоат, сорбат, Е-та разни-безобразни... newsm78 newsm78 newsm78
Въпреки, че аз най-много придирах за пустия диетичен кетчуп! Embarassed Embarassed Embarassed
Изпари ми се желанието #Crazy   Cry Cry
И като ги попрочетох -  Naughty не са в чист дюкански вид.
Ей, да не се ядосаш сега  Praynig Просто си казвам мнението Peace

# 442
Фрактал, къде се изгуби толкова дълго? Липсваше!  Hug
Sun-чеHug миличка, страдах мълчаливо и си го изкарвах на работата най-вече. Уж си знам, че винаги има застой, ама не беше лесно, честно казано.
За пореден път се убеждавам, че каквото тегло сме задържали дълго време, то е като някаква физиологична летва, сякаш организмАТА има памет. Ей, колкото съм се радвала на последния килограм, май никога не е било.  newsm78

# 443
Елена82 изглеждаш прекрасно, изумена съм от разликата #Crazy Браво момиче, само така! Peace Изглеждаш по-малко от 70 кг, но то си зависи от структурата! Simple Smile

Мамче, някои неща не са режимни Confused Аз ползвам горчица  без захар и олио, тази.

# 444
Елена82 много добре изглеждаш сега  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

Sun пожелавам ти скоро да смениш лентичката  Hug

Рони-Лимони добре дошла  Simple Smile

# 445
Здравейте казвам се Камелия и съм на диета вече 7 ден. Когато започнах диетата бях 65 сега съм 62.5. Според Дюкян трябва да съм 58кг. Миналата година ходих при диетоложката доц. Байкова,2месеца бях на диети и свалих 6кг,които си върнах за половин година. Нямам волята да почна тези диети отново.Режима на Дюкян ми допада с бързите резултати и сравнително по-лесен режим.

# 446
Мамче, сакън недей. Може само горчицата, ако няма захар и олио. Останалите неща ...  Naughty Прочити им съдържанието и ще разбереш защо.

А аз така се надявах да са за мен  Sick
Сега всичко пак ще е за домочадието  Crossing Arms А какъв е този диетичен кетчуп ,
който може да се ползва ? Питах в Метро , Кауфланд , 345  и дори няколко  магазина
за диетични храни - не са чули за такъв  smile3518
Майонезата мога да си я направя , а не съм приритала за нея ,но другите щяха да
ми овкусят  храната  ooooh!

Но...щом е за хубост - ще трая  bowuu

# 447
Елена82, неузнаваема си!  smile3501 Супер изглеждаш!  Hug И на мен ми се струва, че още 10 кг са множко.  Peace
Маре7373, добре дошла и успех!   bouquet Аз ти предлагам първоначално да си поставиш по-скромна цел - 20-30 кг, например и като я постигнеш да помислиш за повече.  Peace
Лени плд, ходихме и се върнахме. Беше набързо за по кафенце.  Grinning А съпругът ми си ми е злато, спор няма.  Heart Eyes А освен това е и компютърен инженер и без РС с нет не оставаме.  Laughing
Фрактал, по-лесно е като споделяш в темичката!  Hug Дано тръгнат отоново надолу килцата съвсем скоро!   bouquet
Калака, благодаря ти!  Hug
Ками02, добре дошла и успех!   bouquet Страхотен резултат! Браво! smile3501 Още малко ти остава до целта.  thumbsup

# 448
Елена82 И аз съм на твоята височина , но сега съм между 76-77 - тръгнах от 81 и днес ми е шести ударен ден.Утре последно ударно и от вторник зеленчучета!Аз се целя към 65 ,тъй като и кокалът ми е едър,ако стигна толкова ще е повече от добре  Praynig Praynig Praynig
Определено не изглеждаш на 70 кг !   bouquet
Ти за колко време постигна този резултат?  bouquet  bouquet

# 449
  • Пловдив
Мамче, диетичен кетчуп няма. Има за диабетици, който няма захар, но има много други неща, които не стават за нас.
Елена, много добре изглеждаш и килограмите изобщо не ти личат.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт