Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 939
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 420
# 421
# 422
Пухче, страшна си! Браво на теб - разликата е голяма и само в твоя полза Peace

Аз от няколко дни все си инвестирам Cry. Искам вече минуууууус! От утре съм на П, тъй че се надявам на добри новини от кантара. Днес страшен апетит ме гони - дори дребни сладки си направих, ама много се спихнаха. Нещо май печенето обърках. Някой правил ли ги е? Моите станаха като ....... абе на нищо не приличат. Ама си ги ям. За вечеря ще си изпраскам пиле по китайски и ще кажа чао на зеленчуците за следващите 4 дни.

Приятна неделна вечер на всички и успешна нова седмица! Дано наистина луната да донесе повече минуси. Все пак и тя е жена - знае какво е да си на диета Laughing

# 423
# 424
От днес съм пак в отбора Outta Joint

# 425
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А за глухите, дали бие камбаната по два пъти??? Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 Embarassed
адашче /позаслабнало русо пухче/, що така нищо не видях аз.... не че не вярвам на момичетата и теб, но око да види, око да пипне! Praynig

# 426
 Sad CryМай само аз не можах да видя Пухчето. Къде са и снимките? Вашите коментари само засилват любопитството ми.
Кате и аз не видях.

# 427
Slavito Ти от няколко дни инвестираш ами аз какво да кажа,като го правя вече втора седмица и аз искам минус,ама не се отчайвам,знам,че ще стане.Спокойно, имай търпение!  bouquet

katyadjin
Снимките на Пухчето бяха на стр. 18 но сега ги няма,сигурно са изтрити!

# 428
  • София
За който не е чул и разбрал  Joy

ВСЕДЮКАНСКА СРЕЩА НА 29 МАРТ /СЪБОТА/ ОТ 13.00 ч.
Заявки и потвърждения на ЛС на Бачи, придружени от номер на мобилен, кратка автобиография и стихотворение, посветено на режима на Дюкан!
Всички дюканки са поканени, независимо от местоживеене, възраст, семейно положение,  стаж в темата или цвят на косата!

За да отбележи подобаващо тази среща, издателство Колибри пуска на същата дата ето това

# 429
Здравейте, мили момичета! Браво за постоянството, сега ще ни е по-лесно, че идва лято.  Heart Eyes Добре дошли и на новичките дюканки, успех с програмата, тя е супер, работи безотказно.

Дано наистина луната да донесе повече минуси. Все пак и тя е жена - знае какво е да си на диета Laughing

И аз на това се надявах; много ме разсмя - нещо подобно имаше и в една руска песен, на ВиаГра - "Ну, природа, ты же тоже женщина - помоги...".

Не зная от луната ли, или просто нещо друго повлия, но застоя - с периодични качвания - като че ли свърши. Можете да си представите какво чудо е почти 2 месеца да не се мърда надолу нито грам. Аз обаче съм се вкопчила в Дюкан като в спасителна сламка, и си карах режимно. Може би водата беше недостатъчно, но така и не мога да се самодисциплинирам, че да свикна. Всичко друго си беше по канона. За целия тоя период имах и няколко амкохолни отклонения, но случаите го налагаха, а и с моята дългосрочна програма (толкова много кг за сваляне...), реших да не съм чак толкова идеална, че току-виж ми порасне нимбче.

Въпреки задържането на кг мерките са 2-3 размера надолу, бюстът си стои (него ревниво си го пазя), а във физиономия съм долу-горе същата като на 110 кг. Вече почвам да си мисля, че всяко зло за добро - с това сравнително бавно отслабване няма ни стрии, ни увисване - поне засега.

# 430
Рекох, здравейте!
И както виждам, съм пропуснала нещо важно
Къде са тези пухчеви снимки

# 431
Диди1960, добре дошла и успех!   bouquet
The Same Myself, добре дошла отново и дано да е за постоянно този път! Hug Успех!   bouquet
Фрактал, къде се изгуби толкова дълго? Липсваше!  Hug

# 432
Момичета, сега ще се опитам да ви покажа моите снимки преди-сега, но по-късно ще ги изтрия,че голЕм срам........ Embarassed
Дано да стане,ако не пак ще се мъча.На първата снимка съм около три месеца след като родих, и всъщност като започнах режима бях свалила на малко.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 00:11 от Елена82

# 433
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ЛЕНУШКААААААААААААА  Hug Hug Hug Hug HugМного си готина беееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesИ преди си си била хубава и много сочна мадама, а сега си едно нежно момиченце!! браво! Има разлика от срещата ни на 02 Март!!! Peace Сега виждам, че искаш още 10 да свалиш!!! ooooh! Стига бе.. много ще охъртееш - ти си висока!!! Rolling Eyes Ти си знаеш де, ама  за мен  така си си доста добре, вече ми изглеждаш слаба!

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 19:27 от katyadjin

# 434
  • Basel
Здравейте момичета!Преди 2 дни за първи път чух за този режим на хранене и днес си купих книгата,която вече съм преполовила.Много се зарадвах на режима,защото съм от хората които не могат без месо.Килограмите ми обаче на ръст 168 са 125 Embarassed и винаги съм си мечтала да бъда например 60. PraynigИма ли някои правил тази диета да е свалил драстично килограми?

Общи условия

Активация на акаунт