Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 954
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 405
  • Universe
позаслабнало русо пухче /впечатляващи резултати - браво! Hug Hug Hug/ и Sun  - мерси за отговора   bouquet!

2в1 - хвърли ме в потрес с тоя течен парафин Shocked ?!? Отидох да се блещя в моя  Rolling Eyes, ама Вещи своевременно отговори, та - мерси, че ми предотврати инфаркта  Hug Hug Hug
Мишле_ , и аз съм със същата диагноза  Peace /"Форумска пристрастеност" /
На всички - повече или по-малко пристрастени - желая много минуси през идващата седмица и спокойна вечер  bouquet

# 406
На мен форумската пристрастеност ми личи отвсякъде.  hahaha  Joy Ето и сега, мъжът ми ме чака вече 1 час да стана от тук и да ходим на гости.  Embarassed
Приятна вечер на всички!  Hug Heart Eyes

# 407
  • София
Пухче Hug, вярно е, че вече си заслабало пухче! Браво на теб, нищо не те спря! Поздравления! smile3525
Мънки, Лео, поздравления и на вас за силата на волята! Потупване пред строя!  bouquet  bouquet А някоя снимчица? Embarassed

# 408
Комикс, добре дошла!   bouquet  Дай малко инфо за себе си - как си качила килцата ,за колко време ... такива неща, ние тук сме любопитни Simple Smile

Килограмите са вследствие 2 неуспешни бременности, качени най-неусетно благодарение на безраборно ядене на всевъзможни "боклуци" и моята всемирна лакомия. Като ми се услади нещо не мога да се задоволя с хапчица, трябва да го изплюскам цялото. Освен това преди 1 година изкарах месец и половина вкъщи със счуепна дясна ръка, като за този месец и половина качих сигурно 10 кила. Изпробвах какво ли не, за да отслабна, но ефект зироу. Освен това, водя заседнал начин на живот, работата ми е такава, че седя по цял ден на компютъра, задника ми е възприел формата на стола, както и стола неговата, изобщо такива ти ми работи.

Всичките 20 кила качих за 3 години, дано успея да ги сваля за по-кратко. Sunglasses

Ще използвам момента да попитам как се справяте със запека, аз съм вече тотално стегната...чудя се какво да опитам, мислех Сание, но четох, че не е препоръчително.  Embarassed

# 409
2в1, мисля че си в грешка за парафиновото олио - едно и също си е, просто има различни фирми и опаковки. Иначе си е съвсем нормален течен парафин - използва се и за лъскане на обувки, и за нашите салати  Party
Вещи,това ми го каза фармацевт.Наистина е едно и също, но единият бил по-пречистен от другия.Не искам да подвеждам никой.Просто споделям за информация.  Hug

# 410
 smile3511 smile3511
Възможно ли е вчера да съм била 76.200 ,днес сутринта да съм пак толкова , след 1 час през който съм яла трици с малко мляко да съм 78???????? А след като ядох салата с ролца от раци и малко дробчета след известно време да съм 79?????  fight
Вярно е че пих вода,но си и ходя до тоалетна редовно и се тегля след тоалетна!
 newsm45
Още съм на ударен период и съм малко стресирана.... Shocked

# 411
Здравейте и от мен момичета. Днес съм тъжна smile3518 защото,днес ми е 2 ден от 2етап,и вместо да свалям аз качвам Cry,а от 2дни съм само на салати.Какво да правя. newsm78.Браво на теб Русо пухче и на всички с минусчета. smile3501.

# 412
mariaid  не е възможно -моят съвет е да не се мериш толкова често Hug

# 413
mariaid,престани да се теглиш през пет минути  Naughty .Важен е резултата утре сутринта.  Peace
vichi96 , как така само салати,а месо  Thinking .В основата на режима е месото,салатките са само за гарнитура  Wink

# 414
vichi96, защо си само на салати?
mariaid, като сметнеш сутрешните килогарми + килограмите на вода и харана ще ти излезе сметката, просто престани да се теглиш след всяко хапване

Перле,
Hug ама не издържахме на тези сълзи. По едно и също време сме писали.

# 415
mariaidмери се само сутрин ,за да не се стресираш.И аз в началото правех ето така Shockedна кантара Peace
vichi96,продължавай -да се приспособи организма и ще започнеш да сваляш.  bouquet
Права си, Кате,не мога да се сдържа ,да не успокоя момичетата.Като се сетя на мен ,колко ми беше трудно и как нямаше кой да ме подкрепи Cry CryНамерих форума на ръба на отказването. EmbarassedБлагодарение на момичетата продължих напред.За всички,които ме посрещнаха и подкрепихаhttp://www.esnips.com/doc/668dd0ab-2bc2-430b-9601-ba9cc8b70918/a … i-cuevas_del_drac

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 18:07 от perlata

# 416
  • Варна
Привет Дюканки !!!
Подкрепете ме като ново попълнение ... Днес ми е едва втори ден   Rolling Eyes
Дано успея !!!

# 417
Комикс Добре дошла!   bouquet Със сигурност ще успееш да свалиш 20те килограма за по-малко от три години......... Joy Трябват ти само воля и режимност! Успех!   bouquet

mariaid Тегли се само сутрин на гладно и след wc, иначе винаги ще ти отчета + през деня.Спокойно не си качила 2 кг. за половин ден!   bouquet

Май и аз съм от пристрастените........... Embarassed

Муцка Видях те преди малко на балкона,как си?  Hug
didi1960 Добре дошла! Ще успееш щом го искаш!

# 418
Брутро ви,
отбивам се да кажа, че работата по табличката с кг е поприключена. Ще поекспериментираме още малко с нея и ако работи добре Вещи може да пусне линк  в следващата тема пробно да видим какво ще бъде. Който желае може да се възползва от нея.

Извинявам се, ако някой се е почуствал обиден от словосъчетанието ми "да врещим на Вещи...", аз така си говоря... Embarassed

# 419
 Елена82 perlata Катя* 2в1 rivela  Hug Hug  bouquet  bouquet
Знам че не добре да се меря постоянно,но като съм цял ден вкъщи и само за това си мисля.От утре ще е само сутрин и вечер евентуално  Peace
Но песимиста в мен реши,че досега кантара само ме е заблуждавал и не съм свалила .... #Crazy
Утре ще видим сутринта....
didi1960  Hug  bouquet Успехи и силна воля!
позаслабнало русо пухче  newsm51 Нямам думи просто! smile3505 newsm20

Общи условия

Активация на акаунт