Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 961
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Цитат
Е-е и аз да задам веднъж въпрос и никой да не ми отговори

Мииииииии,много ти труден и дълбокомислен въпроса, newsm78 та за туй! Mr. Green

# 316
  • София
Здравейте!
Минавам да ви пожелая хубав ден   bouquet
ЛориВземи Окцилококцинум, колкото по-рано, толкова по-добре.
ЗеленкоЗа микрото, нямам вкъщи такова все още, но имам една тавичка, подходяща за него - има знак като прозорче, с вълнички за микровълнова.Все пак тези, които имат мв ще те упътят, точно какви съдове ползват   bouquet
msbiltДобре дошла!
СънчеЩе ги разкараш тези плюсчета  Hug СлавеБраво на теб, спооорт, спорт му е майката Joy
МишлеА сега де, за бой ли си, за похвала ли си!? newsm78
ОрелияНе съм доктор, ама мисля първо триците, после олисалвина, а защо не и по-късно през деня newsm78
Много  Hug и пак ще намина Wink

# 317
  • София
Катя*, добре, че ми отвори очите, това сигурно е миялна машина с градусите, а не печка... ех, че съм заблеяна  ooooh!

Орелия, не забравяй, че тук пишем живи хора, т.е. всеки си има ангажименти и отговорите са на добра воля - мъничко търпение имай и време дай на хората да прочетат и отговор ще се получи. Според мен триците увличат полезни вещества, ако се ползват над 3 с. л. дневно, така пише в книгата, а и на опаковката пише нещо подобно. Би следвало да няма проблем, но и други да кажат.

slave, perlataнастроението ми е от лентичката, летя, летя

zazu1, sun, krikri, pilito    Hug

Прекрасен ден на всички   bouquet

P.S. За Мишлето -   341uu

# 318
  • Пловдив
Мишле, виждам, че напоследък, каквото и да ти пиша за порицание остава като глас в пустиня, но все пак ще го напиша за последен път. Извинявай много мила, но така не става. Ами ти нямаш една изкарана режимна седмица - или на гости при мама, или нещо друго се случило, или шоколад за разхлабване ( и още по-лошо, дори го препоръчваш на другите), или сметана в храната, снощи и бира. И си го казваш едва ли не като хвалба. Ами да, то си е твоя работа, но много те моля поне не се хвали с това. В края на краищата сме се събрали тук с една цел - да позаслабнем, а не да се поощряваме в нарушенията на режима.
Това е за последно, когато те критикувам, просто виждам че няма смисъл вече да си пиша самичка и никой да не обръща внимание.

# 319
  • София
ЗеленкоЧестито минусчее Wink, нека видиш скоро 6чката  Hug
Орелия, не забравяй, че тук пишем живи хора, т.е. всеки си има ангажименти и отговорите са на добра воля - мъничко търпение имай и време дай на хората да прочетат и отговор ще се получи. Според мен триците увличат полезни вещества, ако се ползват над 3 с. л. дневно, така пише в книгата, а и на опаковката пише нещо подобно. Би следвало да няма проблем, но и други да кажат.
..................................................
Именно Peace, не би трябвало да има проблем.Аз също приемам Омега 3, но съм спокойна, поради тази причина, но не го приемам заедно с триците, а на друго хранене.

# 320
  • София
Вещи, търпя критиката ти с единственото несъгласие, че съм нямала и една режимна седмица, което не отговаря на истината или че съм поощрявала останалите с моите прегрешение, да прегрешават и те Naughty
И в никакъв случай не се хваля, напротив - признавам си грешката и си взимам поука от това!
Обръщам внимание на всяка твоя критика, въпреки че понякога и други пишат за прегрешенията си, няма да споменавам поименно, но само аз съм забелязваната Crossing Arms Това го приемам и като положително- че си загрижена към мен, за което ти благодаря  bouquet, но има и моменти, в които се замислям в друга светлина!
Нищо лично, просто така аз преценявам нещата!

# 321
Зеленкото Shocked Та аз почти се пошегувах, нима наистина звуча настоятелно и нагло, забравила, че пишат живи хора? Извинявам се...
За МВ са подходящи сервизи, стъклени съдове, пластмасови съдове, картонени съдове/хартия, като последните за кратко - притопляне например. Има и найлонови торбички за печене. Не са подходяши алуминиеви и метални съдове, метални приобори и или съдове и прибори с метален кант или каквото и да е метално по тях. И дървени не стават.

Славе, Пилито Peace Благодаря!  bouquet

Поздрави на всички, излизам сега..

# 322
Мариаид, палачинката е достатъчна. Триците са до 3 с.л. на ден.  Peace Нормално е да се забавят темповете на сваляне на килограми. Здравословният ритъм е по 1 кг на 7-10 дни.  Peace
ЗеленкоHug  bouquet Честито намаление!  Heart Eyes
Рокси, карай си режима по схема. Аз минавам на 2П сега по изключение заради 5 дни мазни манджи.  Peace Благодаря ти за подкрепата! Hug А за сантиметрите - мериш се на различно място, затова така се получава. Не е възможно 2 см разлика за 1 ден.  Wink
МСБилт, добре дошла и успех!   bouquet
Лени плдHug
Перличка,  Hug
ЛориHug
Мишле,  Hug Нали знаеш приказката за иглата и балона.  Peace Малко ти остана до края, не се отпускай!  Hug
Крисмар06, браво!  smile3501
ПилитоHug
Вещи,   Hug
Орелия, и аз си мисля, че чак такъв ефект 3 с.л трици няма да имат. Просто не надвишавай дозата и си пий омегите спокойно.  Peace

# 323
  • Пловдив
Дюканки,
Днес е Великден по Грегорианския календар и за арменците по целия свят е Великден също, накойто си казват "Крисдос харяв и мерелотц!" , което в превод е точно "Христос Воскресе!"

Да се възродим за нов живот в красиви и здрави тела с радостни и ведри души и да се обичаме!

Поне Великден е разрешен по Дщкан с яйцата....малко ще ни липсва козунака, но ще се справим. Макар, че домашните съм ги заредила с цели 3 козунака и козуначено руло с мармалад, но се опитвам да не гледам към тях, а към красивите яйчица.Ето да ви почерпя ис тях! Simple Smile

# 324
Здравейте момичета,

аз от месец и половина съм на диета и от утре, понеделник смятам да започна Дюкян. Доста ще ми е трудно, тъй като до сега бях предимно на зеленчуци и от време на време месо, а сега ще трябва предимно месце да си хапвам. Имам още 10кг за сваляне, мисля да направя ударният режим 7дни, дано да ги изкарам.

Ако някой може да ме посъветва нещо за него, което да не е на първата страничка ще се радвам. )))
Хубав и успешен ден на всички. ))

# 325
  • Sofia
Мишле, не си направила нищо кой знае колко фатално. Аз миналата седмица пих бяло вино и  о, чудо  Shocked сутринта дори бях по-лека. Бира много обичам, имам приятел , който отслабна от бирена диета  Grinning Пиеше само бира без да мези, тогава не се качва

# 326
  • София
Забравих да спомена още 2 адреса, на които могат да се намерят овесени трици в София. Нека който има достъп до другия сайт ги добави
Това са верига от 3 магазина за здраве и диабетични и диетични храни.
Първият магазин, който е на ул. Лавале 21, срещу съдебната палата е вече в списъка.
Останалите два са на:
 -- ул. "Самуил"86 (пресечка на ул. "Екзарх Йосиф" срещу женския пазар)
и
-- ул. "Виктор Григориевич"33 (перпендикулярна на ул. "Св. Георги Софийкси")

Телефоните за контакти и с 3-те магазина са:
0886.342.463
02/988.55.93
02/822.24.29 (този е посочен като домашен)

# 327
Наирянка, во истина воскресе!  Hug Ние ще празнуваме малко по-късно, но вярата и Бог са едни за всички! Весел празник!  Heart Eyes Великденската ти трапезата е страхотна!   bouquet
Мирама, добре дошла и успех!    bouquet 5 ударни дни са ти напълно достатъчни.  Peace

# 328
  • Universe
Имам още 10кг за сваляне, мисля да направя ударният режим 7дни, дано да ги изкарам.

Ако някой може да ме посъветва нещо за него, което да не е на първата страничка ще се радвам. )))

По всеобщо мнение - след 5-6-ия ден не се сваля, пък и кг са ти малко, така че, препоръчвам ти - 5 дни ударен. И не забравяй да си набавиш триците Peace

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ НА АРМЕНЦИ, КАТОЛИЦИ И НА ВСИЧКИ, ЧИЙТО ПРАЗНИК Е ДНЕС !!! [/b] bouquet  bouquet  bouquet
[/b]

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 12:08 от lenny_pld

# 329
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добър вечер, дами   bouquet
Добрююю!
Голем сън днес, до  11 часа.. откога не е било!! smile3507

Лени, добре е схемичката...Първите два дни на П свалих общо 400 грама, после ИНВЕСТИРАХ  Wink, сега на ПЗ дните, не мога да се тегля, че  съм вкъщи и нямам кантар..... Ще видим в понеделник, дали е паднало пустото 14 кило... #2gunfire Аз не го отдавам на новата схема, а по-скоро на факта че много време съм поддържала точно тези килограми!!Ще пиша в понеделнк по обед как са нещата с борбата! Wink
За ескуизата искам да кажа, че вече 2,5 месеца на режима, не съм си я купувала, но мисля това да стане днес!
Dahlia - да има я в Пикадили /Практикер/ стои на една отделна витрина с интересни неща, намираща се в началото между сирената вакумираните и млеката.
FEN, Polly-Wolly, разбира се и навсички останали искам да разкаж моята теория за проблема с 00:
проблем наистина има, появява се някъде втората седмица след началото на режима!! и започват едни мъки....
Имала съм по три дни да не ходя, а преди ходех по минимум два  пъти на ден!! #Cussing out Така бяха нещата докато не открих течния парафин и лененото семе. Меля си  го на кафемелачка и сутрин го слагам по  1 лъжичка в палачинката , а по някога  вечер в салатата по една, много ме кефи,  Twisted Evilили пък в млечната заливка за ястията.. От тогава, от когато го ползвам, не съм имала ден да пропусна ВС, става лесно и безпроблемно!
Милото се движи месец след мен в режима и забелязвам, че сега при него се появяват проблемите с ВС-то, точно такива, каквито той има...Според мен ,нещата се оправят от само себе си, като организма сам се  настройва към новите храни и  си се чисти нормално /мое мнение/, но задължително включете и двете добавки и парафиновото олио и лененото семе!
Славе  Hug аз нямам наблюдения върху Сеха и режима, не защото не практикувам, а защото не съм се сетила да наблюдавам зависимост! Whistling

И последно/че стана длъжко/ за 3 път си купувам прясно мляко в кутия /Кри точно като твоята Фибела/ и за трети път се разваля на втория ден, въпреки че е в хладилник!!!! #2gunfire
Това с млякото фитнес в шишенце, не ми се случва никога!!!!!
Сега хапвам палачнката на Джини с развалено леко мляко, и ми киселее, ама пени се не пени ще ЯМ! Sick

Общи условия

Активация на акаунт