Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 962
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Лео, браво   bouquet Виждам, че споменаваш само теб и Мънки Wink За Цомбето да подготвям ли тигана  Crazy

# 361
Лео, браво   bouquet Виждам, че споменаваш само теб и Мънки Wink За Цомбето да подготвям ли тигана  Crazy

Whistling Whistling Whistling Два даже ще ти трябват  Whistling Whistling Whistling

Sun , Мишле, Вещи - благодаря за подкрепата  Hug

# 362
  • Universe
kremena, в култовия филм "Разяреният бик" - боксьорът Джейк Ла Мота /Роберт де Ниро/ също правеше като теб - позволяваше си да опитва любими лакомства, а, за да не качва - плюеше веднага. hahaha hahaha hahaha
Та нищо ново под слънцето Peace
Подправки и сол се добавят, няма да умрат домашните, ако сами го сторят.
 NaughtyНе стресирай дечко
Зеленко - аз ползвам за МВ - керамика, йена глас, порцелан/без златно-сребърен кант/, аркорог и аркопал. Избягвам пластмасата и меланин, въпреки, че имат означение, че са подходящи. Peace
Привет на новаците Hug
Аплаози за стриктните, задържащите/инвеститори/ и най-вече за тези с минусите  bouquet

# 363
Здравейте, момичета!
Честито на всички с минусчета  bouquet, прочетох ви, и рядко не ви изброявам поименно, но нямам сили!
Пухче, браво, страхотна разлика! Peace
Добре дошли на новите!  bouquet
Лео, Мънки, браво на вас! Peace
Имам ужасен ден, че и седмица. Малкият повръща от 5 сутринта, вече незнам колко пъти, преди няколко дена и Ивето беше така. Лошото е, че май и аз натам я карам. Освен дюнера ми сутринта, не мога да погледна храна.

# 364
Пухче, браво! Промяната е голяма! И много ти отива новият цвят!  Grinning

# 365
  • Провинция
Вещи,на 18 стр. имам две снимки 3в1.Те са отговор на въпроса ти как съм.А не пиша често,първо-защото нямам много време и второ,защото тона във форума започва да не ми харесва.Няма да навлизам в подробности,това е мое лично мнение.Искам да благодаря на всички Вас,които ме подкрепихте и които не се притеснявахте да ме наложите с тигана,когато грешах.Без Вас,аз нямаше да съм в сегашния си вид.Ще продължавам режима,защото това е моя избор.Разчитам на вашата подкрепа и в бъдеще,въпреки че вече съм достатъчно силна,щом нережимните "разговори" във форума не ме изкушават. Hugза всички,с които  заедно устояваме на изкушенията и не пълним главите на другите с това как сме преяли,препили и др.(не всеки може да си позволи лукса да прегрешава постоянно и въпреки всичко да сваля кг.)Това е режим,който се следва по желание,не по задължение.Ако съм станала досадна се извинявам на всички. newsm51

# 366
2 в 1, честито минусче!  Hug
Цвети, бързо да оздравявате всички!  Praynig Hug
Пухче,  Shocked Shocked Shocked Невероятна разлика. Браво! Изглеждаш великолепно, все едно друг човек.  smile3501 Последната твоя снимка, която бях виждала, е тази от срещата ви с Вещи. Сега изглеждаш толкова променена, свежа, много по-слаба!  Hug

# 367
  • Пловдив
Пухче  Hug много си права  Peace Понякога и на мен ми се е искало да не пиша повече тук. И съм сигурна, че доста хора ще се зарадват на това. Но ... първо не искам да им доставя  удоволствие, и второ - има хора, които наистина имат нужда от помощ. Ние сме отдавна тук и можем да продължим сами, но ще е жалко други, които имат нужда да им се подаде ръка да не я получат.
Снимките ги видях преди мъничко, позачудих се къде са те видели момичетата и се върнах, видях, че си ги добавила в поста си. Изглеждаш много добре. Този цвят ти отива много, не че предния ти не беше добре, просто този те оцветява, ако може така да се изразя и добавя някакъв блясък Simple Smile И като има промяна човек се възприема наистина като нов   bouquet

# 368
Това е режим,който се следва по желание,не по задължение.
newsm10   202uu
Пухче,видима разлика  Simple Smile
Мерси Сън  Hug

# 369
Здравейте , момичета.
Най-накрая след около три седмици задържане успях да отхвърля още 1кг и вече два дни съм на 66кг.
Не знам точно от какво се получи резултата, но факт е че си замина кг в края на 5п дни. Ще видим - дали ще има такъв ефект и на другите 5П дни, защото аз досега бях на 4П/3 ЗП и свалях в смесените дни.

Благодаря Вещи ,че си ми коригирала кг на първа страница. Наистина се чудя на упоритостта , с която се грижиш за нас и темата. Супер си! Hug Hug Hug

Голям купон и бил тук в петъчната вечер. Браво!Браво!
Сигурно така весело е и на купоните ,които си правите.

След като се похвалих се връщам да чета началото на темата, че току виж не ми стигнала и неделята да свърша изпуснатитет страници.

А исках и да питам - има ли ограничения в ползването на подсладителя и степчетата. За желатина разбрах , че няма, но за подсладителя, още не съм срещала като че ли . А аз всеки ден си правя сладости....

# 370
Пухче,първо да те поздрвя ,за очевидната разлика smile3501
Второ да ти кажа,че някой от прегрешилите сме вече в трета фаза и доста стриктно сме спазвали първа и втора.Не се заяждам. PeaceЛек и весел ден! Peace

# 371
  • София
Записвам се.
 Laughing

# 372
  • Пловдив
Перле, пак да кажа, че яденето в трета фаза го приемаме като гала, а не като прегрешение Simple Smile И че вие не влизате в сметката  Sunglasses

# 373
Перле, пак да кажа, че яденето в трета фаза го приемаме като гала, а не като прегрешение Simple Smile И че вие не влизате в сметката  Sunglasses
Благодаря,Вещи!Ама аз се почувствах гузна и прегрешила.Опитвах от всичко на масата и след 2дни +2кг.Сега всичко е нормално. Rolling Eyes Peace

# 374
Вещи, знам, наясно съм, не съм искала докторско мнение, а мнение базирано на опит, факт е, че след като си вдигнах въпроса се изкоментира, защото съм наясно и с друго - чете се избирателно и общо-взето всеки си "търси" името в постовете, единици сте хората, които обръщате внимание на всичко. Hug omm
2в1, благодаря ти за мнението!  bouquet Повишено приемане на трици при мен едва ли ще се получи Laughing, но е нормално да си задам и аз подобен въпрос, защото  все още не мога да се отърся от предубедеността си и ги приемам като лекарство, въпреки, че Дюкан изрично подчертава, че не са такова. Ще ги харесам, сигурна съм. А на витамините ми пише да се приемат с храната, та и оттам въпроса - с триците или не, за омегите не знаех и ще правя като pilito - с друга храна ще ги приемам. Още веднъж благодаря и честит минус! А за съпруга ти - нямам думи, така са те мъжете, все облагодетелствани! Twisted Evil Laughing
И понеже ставам досадна - обещавам да не съм така настоятелна друг път, като питам нещо.

Честити минуси на Roisin, Лео, mi6a97  Hands Thumbsup
Пухче, изглеждаш много добре, браво!
Перле Hug

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 15:06 от Орелия

Общи условия

Активация на акаунт