Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 959
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 375
Вещи, има и нещо друго. Много от третофазничките се "оплакваме", че е по-трудно от втора фаза, защото не можем стриктно да спазваме графика с нишестените, гала и т.н. Аз лично карам както дойде- като се сетя, си правя някакви макарони към салатата, галата я правя цял ден с шоколад и сладки работи. Успокоението ми е, че другите дни са ми по-скоро протеинови /като изключим че ям по 1 ябълка на ден/. Зеленчуците също ги позабравям и наблягам на млечните и мнооого трици. Знам колко важно е правилното захранване, но и аз като Мишлето не мога да се удържа само с едно нещо...

# 376
Честито Възкресение Христово  на всички празнуващи днес!
Наирянка, специално за теб, страхотна великденска укараса си направила!   bouquet Hug За козунака, за да не ти липсва  пробвай с овесени трици и подсладител да го направиш все ще стане нещо вкусно, дори и да не е съвсем истински.
Зеленко, честито намаление!  Hug

Пухче, разликата е голяма браво!

Лео,
браво! Честито минусче!   bouquet

Цвети
, много неприятно това с детенце, аз на моето в такива състояния му давам натриев цитрат сироп, безвредно е и предотвратява дехидратацията и за теб ще стане но съдържа глюкоза. Стискам палци бързо да се оправите Hug
Кате Джин, млякото ти вкисва най-вероятно от неправилно съхранение в магазина. Аз такова в кутия съм държала отворено на стайна температура/ за експеримент/ след 1 седмица не се беше вкиснало.

# 377
  • Пловдив
Вещи, знам, наясно съм, не съм искала докторско мнение, а мнение базирано на опит, факт е, че след като си вдигнах въпроса се изкоментира, защото съм наясно и с друго - чете се избирателно и общо-взето всеки си "търси" името в постовете

Добре дошла в клуба  hahaha
Иначе наистина има въпроси, на които не се знаят отговорите и това е причина да не се отговаря, нищо лично  Hug

Джини, всички сме така - с едно не можем, ако беше така едва ли щяхме да стигнем до тук  Crazy На мен мисълта ми е, че е едно да яде нещо човек, който е на трета фаза и има някаква свобода, а съвсем друго, който е на втора и всичко му е абсолютно точно и трябва да е стриктен. А иначе, че ви е трудно изобщо не отричам, добре че третата ми е все още в далечното бъдеще  Mr. Green

# 378
Аз вчера се снабдих с овесени трици,
остава да видя какво ще ги правя  Laughing

Браво на всички свалили   bouquet

Катя*, tzvety roussimova
  Hug Hug

Орелия за теб специален поздрав  Crazyhttp://www.vbox7.com/play:bf2fa1ea

# 379
Здравейте!  bouquet
Аз ще съм  кратка. След отчета ми снощи, днес само да спомена, че аз към днешна дата съм 64.9кг, а брат ми - твърдо 83, което ще рече, че за месец умори точно 10 кила мас.
Вещи, Огромно благодаря за корекцията в табличката и за всичко друго. newsm51  love001 На 100% съм съгласна с постовете ти, но няма да навлизам в подробности, щото, ако някой ще се радва като спреш ти, то пък аз съм убедена, че 99% изобщо и не забелязват аз какво пиша. Whistling Joy
 Сънче, благодаря ти! Heart Eyes  bouquet
 Честито на всички, които имат някакъв повод да празнуват! smile3525
 Кураж и воля за инвеститорите! newsm10 box
 На всички "зайчета"  welcome и успех! Hug
 На другарчетата - най-силните  Hug и много   love001

# 380
  • Пловдив
Значи брат ти е отслабнал с 10, а ти "само" с 8.1 килограма за 1 месец  Joy

# 381
 Той няма и месец -  на 25.02. започна, ама има да маха още точно толкова. Не че му тежи, даже ме иронизира, че съм като сектантка. Казва ми: "Систер, осъзнай се - това е само ядене, кажи нещо интересно!" Joy
 Мъжете определено са облагодетелствани тук, което е добър стимул за новодошлите. Но от друга страна, аз пък го приемам като предизвикателство да докажа, че и трудното го мога! Mr. Green

# 382
Някой да каже 1 лъж. обикновенно какао може ли във втория етап  newsm78 Rolling Eyes

# 383
Насти,  smile3533 ,кой не те чете,а?   Hug 8кг. smile3501 smile3501
Лео,браво за килцето! smile3501Личи си ,че доста си подансила.Аааааааааа ,за триците шЪ ги ядеш ,каво шЪ ги правиш! NaughtyАз лично не съм ползвала какао и мисля ,че не може,ама другите да кажат Embarassed
Цвети,дано бързо се оправи малкия PraynigА и на теб дано да ти се размине Hug
Джини,и на мен ми е трудно. ooooh!По-лесно карам на П и ПЗ ,а с включването на гали и нишистени правя едни какафониииииииии ooooh!
Орелия,Катя Hug Hug

# 384
Лео,мисля,че не е желателно.В Бг май няма чак обезмаслено,а и не си заслужава заради една лъжица да си развалиш режима.  Simple Smile

# 385
  • Пловдив
Винаги като стане въпрос за какаото "открадвам" линк за него от ВМ-НВД

http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=2475

# 386
  • София
Някой да каже 1 лъж. обикновенно какао може ли във втория етап  newsm78 Rolling Eyes
Лео, все това какао ти е в главата.  FlutterДоколкото знам, може 1 с.л. за седмицата. Третира се като добавка или подправка. Не мога да намеря от това, което аз използвам, макар и рядко, но то се води обезмаслено и е 7% и 12%.

# 387

Лео, все това какао ти е в главата.  Flutter

ooooh! Мани, само сладкото ми липсва, затова така,
ама няма да питам повече да не разваля работата-без него  Tired

# 388
 Hug Благодаря на всички момичета за съветите за wc ще пробвам първо с прясно мляко сутрин и ще си купя ленено семе и парафиновото илио  Mr. Green(не звучи много кулинарно )
Тук се оформя една дюканска фамилия ,където можеш да намериш съвети ,напътствия ,порицания ако има нужда ,чак Дюкан може да ни завиди  LaughingВсички вие (все още не мога да ви изброявам поименно) ако не бяхте едва ли щях да се амбицирам толкова а и сама  нямаше да се справя така добре ,вече съм -6 кг!
И още повече пред очите ни стават такива промени с всички ,щастлива съм че ви намерих !!! newsm44

# 389
Здравейте Дюканки.  Hug
Приемате ли нови попълнения във вашата прекрасна темичка?  Wink
Миналата седмица си купих книжката, прочетох я, но тъй като бях в цикъл, започнам от днес.
Режима ми допада и дано да успея. Започвам от 80 кг. , а целта ми е 65кг. Много са, но не е непосилно особено като виждам вашите резултати.  Peace
Приятен ден.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт