Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 836
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 705
Тръгвам от 78,6 кг,целта ми е да сляза под 60.Доста амбициозно,ама трябва да се справя Blush Преди да забременея бях 54,най-тъпото е,че не надебелях по време на бременността , а след  това, от седенето вкъщи,лека- полека започнах да качвам, накрая се озовах в това положение.Може би защото не надебелях веднага ,а стана постепенно,затова и  май малко свикнах вътрешно донякъде с тези килограми.Това е  Hug

# 706
Здравейте!Здравейте!здравейтееееее!  Hug Hug
Оххх ако ви кажа как съм си напазарувалаааааа!Утре започвам ПЗ - то бамя,то броколи,то злелен фасул,то кратставици,то доматкииии !лелеееее!Утре ще забъркам един гювеч с бамя,броколи ,зелен фасул и гъбки?Нали е режимно +пиленце де! Не пречи че са толкова много зеленчуци наведнъж,нали?
Честито на всички с повод и без повод!   bouquet
Радвам се,че ви има!   bouquet Hug  bouquet

# 707
Здравейте момичета, засега стриктно си изпълнявам ударният режим.
На обяд хапнах пилешка пържола, не можах да я изям цялата и сега преди малко хапнах малко кисело мляко Верея 0.1%. За довечера или пак пържола, или яйца. )))

# 708
  • Пловдив
Здравейте момичета, засега стриктно си изпълнявам ударният режим.
На обяд хапнах пилешка пържола, не можах да я изям цялата и сега преди малко хапнах малко кисело мляко Верея 0.1%. За довечера или пак пържола, или яйца. )))
A закуската каква беше?

# 709
  • Варна
quote author=Abrakadabra link=topic=277848.msg6938723#msg6938723 date=1206364850]
[
В сряда имам среща с много добър приятел (бивше гадже), който не ме е виждал от НГ. Той е супер тактичен и никога не ме е карал да се чувствам неудобно в кожата си, напротив, все едно съм била страшна мадама, а не 20 кг по-тежка от него и ми е интересно как ще реагира.  Laughing
[/quote]

Хм, хм.... smile3521, ще чакаме сряда да разкажеш, нали сме клюкарки  smile3503
А иначе браво, много килограми си свалила вече  smile3501

Аз от раждането / преди 1 г. и 7 м. / съм свалила 28 кг, но досега само 3-ма души са ми казали, че съм отслабнала, 1- ят е съпругът ми. Даже майка ми, която не беше ме виждала от преди Нова Година ми каза само, че съм свалила малко от шкембето, май. Пък съм свалила 4 номерации от панталоните. Понякога имам чувството, че съм невидима  newsm78.

# 710
  • Варна
Цвети - хогаренас от зелените може да ти свършат работа. Гледай си здравето и според мен се брой в трета - с нишестени. Картофи и ориз без мазнина - стават, нали така?

Аби, Мамс, Приси  Hug

# 711
Добре дошла, тики-так! Радвам се, че ставаме все повече бургазлийки! И да знаеш - това е невероятен режим. Действа, само да си стриктна!

# 712
duhi puhi  ,Sun,  prisila благодаря ви  Hug!

# 713
Добре дошла, тики-так! Радвам се, че ставаме все повече бургазлийки! И да знаеш - това е невероятен режим. Действа, само да си стриктна!
Благодаря ти   bouquet Надявам се  скоро да видя резултатите Blush

# 714
Момичета да ви се оплача боли ме гастрита.Закусих кексче,кафе,обяд-пилешка пържола и мляко със степче.И от кафето ли,от степчето ли,но гастрита ми се обостри.
Дайте съвети,че стомахът ми е слабо място.

# 715
  • гр.Варна
Abrakadabra,
Чудех се какво трябваше да напиша,а то беше,че определено съм шашната от постигнатото както при теб,така и при katyadjin!!Момичета,разликата е очеизвадна!!!Поздравявам и двете ви и се прекланям пред постигнатите резултати!!! smile3501 newsm20
Аз също съм свалила доста,но сякаш не си личат толкова,колкото при вас двете Rolling Eyes Rolling Eyes(по мое мнение)
Явно трябва да сваля поне още толкоз,за да заблежа сама!!!
Хората казват,че си личи,ама аз.....пусто все не забелязвам такива неща.Но ако сваля 40-45 килца,мисля,че ще успея:)

# 716
Аби, благодаря ти!  Hug Успех на цялото ви семейство в борбата с килцата!   bouquet А в сряда момчето ще се шашне със сигурност!  smile3521 Браво, момиче! Постигна много! Остава ти съвсем малко до целта!  smile3501
Изида, триците се ядат още от 1-вия ден. Можеш да си мелиш по 1 с.л. ленено семе и да го ядеш заедно с триците.  Peace
Приси, резултатите ти са невероятни!  newsm10 Не мога да повярвам, че хората около теб не забелязват колко много си постигнала!  ooooh! Браво! Още малко и си на финала!  smile3501

# 717
  • София
Вече откровено си признавам, че изобщо не мога да насмогна с четенето  ooooh!
Днес сме на рожден ден с малкия, но той е нетърпим и се надявам да се освести с малко сън, че вече закъсняваме  Embarassed .

Иначе с режима- лоша работа. Взех да зациклям тотално- веднъж като кривна и всичко отива по дяволите. Не че качвам, но и не свалям, а не мога да съм съвсем режимна. И тава един омагьосан кръг  Confused Хем се мъча с предимно пилешко, хем като има и нережимни неща, никакъв ефект  Rolling Eyes .

# 718
  • UK
 Кате787 вземи ранитидин или фамотидин, ще ти мине за половин час.
  Абе, момичета не спомена ли някой сутринта, че отивал в Ст. Загора? Излиза, че ще ходя там от неделя до сряда и може да си организираме кафепиене, ако има желаещи.

# 719
Олее, не мога да ви насмогна в четенето  Laughing
Ден 1: 75 килца  Embarassed Embarassed Rolling Eyes
Цел: 65 килца  Praynig

И както се казва : А, дано!

Общи условия

Активация на акаунт