С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 956
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Зузи,много сте сладки Heart Eyes Hug

Радостче,ние спим 3 пъти през деня за по 30 мин но понякога и час на спалнята Mr. Green

Христинче,честито зъбе Mr. Green Hug

# 61
Честито на Боб4енка и Арвен и от мен   bouquet

Марианамамма, много любов за годишнината  Hug

На месечинките- здраве и спокойни нощи  Heart Eyes

zuzi62, само кажи какви рецепти искаш и ще ти пусна рецепти  Grinning У нас мъжо в големия специалист  Wink Аз вчера си купих пармиджано, да си нося в Бг да хапвам  Whistling За кой италиански ресторант говориш? До съда ли? Обикновено нямат много общо с оригинална рецептите, но е нормално, навсякъде го модифицират според националните вкусове и предпочитания  Crazy

Отивам да се приготвям великденски  Sunglasses

# 62
  • София
Марианамама,честита годишнина!  bouquet
Днес ще видя има ли чая,че аз тук от един магазин до нас го взимам и ще ти пиша Hug 

# 63
РАДОСТЧЕ   добре дошла в отбора на заспиващите -КЪРМЕЙКИ. Ние сме така от началото ,след храна цица и то легнали на рамо, заспиваме и го местя в креватчето.Търпение или рев в противен случай.
 Изпращам Ви снимки от преди два дена.

# 64
Bate Joro, а какво съдържа дентокинд-а ... аз отдавна имам дормикинд на същата фирма но не съм забелязала да помага ... поне при нас.

# 65
Добро утро мили мами!

marianamama - Честита Годишнина!!! Мнооого да се обичате!!! Надявам се някой да може да намери чайчето Praynig Praynig

БОБЧЕ, АРВЕН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, любов и усмивки от бебчовците ви!!!

radostche_plovdiv - Относно приспиването през деня имаме следната схема:
сутринта след пюрета, около 1 час по-късно давам АМ и се заспива за около 30 - 1,30 зависи колко е умореничка. После същото на обяд, а ако е измореничка и привечер към 18 - 19 също може да подремне за около половин час. Винаги обаче се приспиваме с АМ и после биба. Peace

# 66
zuzi62, това че заспива така е супер ... но лошото е че щом го сложа в кошарата (през деня) или се събужда или спи само 15-20 мин. и се ококорва ... като си поиграе малко почва да мрънка и реве че не може да заспи. А на ръце не мислех да продължавам да го приспивам ....  Sick

# 67
Дентокинда съдържа беладона, хамомила, ферум фосфорикум, некав сулфат, пулсатила..такива ми ти работи.Simple Smile

Имаме и дентинокс или нещо такова, но този гел не върши работа.

# 68
СОНИТА не е до съда те са измислени този е до студентските общежития няма нищо общо с другите побългарени италиански кухни.Момъка е работил в някакво посолство май като готвач.Посещават го само чужденци в града.Посети го ако дойдеш във Варна.Обичаме по пикатните неща защото и турската кухня е така пикатна.Аз от свекито много неща съм научила .Тя е кореняк от Истанбул и като и ходим на гости ме учи на нейните мурафети.

# 69
Шоши, и Каменчо гледам фурия.. Heart Eyes

Аз сега да задам един тъп въпрос.
Забелязали ли сте децата докато джаскат играчките да си нараняват от време на време крачетата?
Нещо като мини петънца , вссе едно поизтънена кожа както се вижда..не мога да го обясня явно. Mr. Green

# 70

4естито на рождени4ките!
мами имам огромна молба към вас.ако някоя от вас намери  вграда ,в кйто живее 4ай блевит суено,много моля да го купи и да ми пише.ще палтя двойно ако трябва,тук ням а никъде,а на мони му действа поне малко.откак свърши,не мигв а нито денем ,нито нощем.звънях къд ели не,търсих навсякъде,няма и няма ,нямало внос.казвам ви направо съм гроги,не се издърж а на това неспане.а днес имаме  5 годишнина от свабата,хи4 не ми  е до празнуване,направо едвам гледам.
извинете ме за тъпия пост,но просто не съм на себе си.
Марианамама, защо не пробваш да поръчаш от тук http://www.bpcniksi.com/ Честита годишнина! Още по-влюбени и заедно да сте в следващите 55 години! Grinning

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 11:45 от Нели*

# 71
  • Враца
Честит Рожден Ден на Бобченка и Арвен и от мен! Много здраве и щастие им пожелавам!

Честити месечета на бебоците!

Маряна още днес ще обиколя аптеките, дано да намеря! Ще се радвам ако мога да помогна!

Ей, много са готини бебоците. Лулу, Шоши, Бате Жоро (дано не пропусна някой), нацелувайте ги от нас!

За заспиването, научи се да заспива до мен, като и целувам или хапя лекичко ръчичката. За 2 мин. максимум е заспала. Горе долу около 10ч. сутрин (спи час-час и
половина) и след това към 3ч. (около 40мин. - час). Проблем е когато сме на вън, тогава много трудно заспива.

За придвижването - На леглото е фурия, лази си по някакъв неин си, много смешен начин Grinning, но се придвижва за секунди от единия до другия край. За целта и купихме кошара за игра, но в нея не е същото. При опита ми да я сложа на земята, така си тресна главичката от паркета, че после цял ден имаше червено петно на брадичката. Скоро не знам дали ще посмея.
Докато си напиша поста, ве4е има 8 нови отговора, та сигурно ще изпусна да отговоря на някой.

# 72
Нали съм технически инвалид за да видите снимката трябва по едни лещи да Ви пратя.Ще се опитам отново.

# 73
Ххаха, лещи.Wink
Ми като беше в другата тема..Тъкмо я видях.

Но Дениз така или иначе е супер.Simple Smile На майка си прилича ми се струва. Wink

# 74
Добро утро Hug

Сонита,да този телефон искам Peace

Зузи62,как се казва този италински рестирант,ние редовно от пицекато поръ4ваме newsm78 сетих се за ресторанта Peace до 2 рпу

Ментина 6100 нокиата е супер здрав телефон,още го ползва моя Peace

Хриси айде и тук 4естито ви зъб4е Flutter

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 12:05 от ФранЧеска

Общи условия

Активация на акаунт