С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 956
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Привет! Поздрави на празнуващите, които съм пропуснала   bouquet
 smile3529Ама вие сте направо страшни, То сте писали, писали, човек неможе да ви изчете   smile3525
Моят телефон е Sony Ericsson - доволна съм, не е много нов модел, но ми върши работа.
Препоръчайте ми детска количка, имайте впредвид, че дребосъчето ми хич не е дребосъче - на дължина е расло. Днес го мерих сама и ми призля - 75-76см  #Crazy Тази, с която сме в момента - ами той поспоянно се стръсква надолу. Ще го изгубя направо някъде, а и като неможе да стои добре изправен и много се сърди ако опитам поизправена да е количката. Споделете ако имате наблюдения 
На консултация сме във вторник и ще се отчета по - точно.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 05:37 от ledenata

# 46
Добро утро   bouquet

В цяла Италия в кофти времето, май само тук пече  Sunglasses Тук днес е Великден и по-късно ще ходим у свекитата  Twisted Evil Mr. Green Аз съм станала рано, че имам да довършвам един проект  Tired

Гледам за телефони си говорите  Thinking Аз имах една Нокиа, около 2 години я ползвах, никакъв проблем  7 несто си беше. Миналата година се движех с 2, като вторият беше един видеотелефон на LG, бяха ми го подарили от една фирма за мобилни комуникации, казва се 3, за които бях огранизирала една коледна промоция.
Преди няколко месеца, си взех една Нокиа, че ми беше писнала старата, а и модела вече беше доста архаичен  Mr. Green, а другиа видеотелефон почти не го използвах. Взех си плъзгащ, Нокиа 5200, син на цвят,  http://www.cifrovik.ru/catalog/open_goods/20948/     ама щото беше на промоция и почти без пари. Не е мн удобно да е плъзгащ, все се отваря и отключва, а аз си мислех, че ще ми е супер удобно с такъв модел и с бебе в другата ръка  Grinning

Франи, ти за този ли говориш http://www.tecnozoom.it/cellulari/nokia-n76.html ? Аз мн го харесах, хич не е и скъп като гледам  Crazy

Тук сега са подлудели по тези http://www.htc.com/it/   ,   http://www.tecnozoom.it/cellulari/telefoni-htc.html

Шоши, мн хубави снимки- какви сладурковци си имаш! Ние, когато сме на земята, сме на неговото си килимче- ама не лазим засега, седим, после падаме, ей такива ранно-бебешки истории  Mr. Green

Хайде аз ще действам, че ей сега ще се събудят моите мъже  Wink

# 47
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

БОБЧЕ, АРВЕН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И РАЗБИРА СЕ - ЗДРАВЕ!

Шоши, сладури си имаш  Heart Eyes
И Рошлата е постоянно по земята, движи се скорострелно от стая в стая  Crazy
За закуската - засега и аз като Димяни - давам в 9 АМ, после наобед - зеленчуково пюре. Естествено ще я запиша на детската кухня /при нас не се чака ред/, но засега съм вързана с Йоан до обяд вкъщи и ще ми е трудно да я взимам ...

За телефоните - сега съм с Нокиа 7360 в кафяво /ау, то станало година откакто съм с нея, трябва да помисля за нов  Mr. Green/. Предишната ми Нокиа беше тази

Бях си я купила още като излезе - еми, страшно устойчив телефон. Сега го ползва майка ми - ще станат 6 години откакто го експлоатираме и не е мръднал  Peace Дори на външен вид си изглежда супер  Mr. Green

Ледената, предполагам питаш за лятна количка  newsm78  Като цяло, летните модели са по-компактни, може би единствено триколките са по-дълги  Rolling Eyes  Шоши мисля е ползвала и четириколка и триколка, и евентуално може да сподели впечатления  Peace

# 48
  • София
БОБЧЕ, АРВЕН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Честити месечинки на мама Смайли и бебе Ясен----мама bini_og и бебе Ивелина!!!

Шоши,страхотни са  bouquet Heart Eyes

# 49
  • Видин
Честит рожден ден Бобче и Арвен. Много щастие ви желая!!!

Честит месечинки и на Ясен и Ивелина!!!
За попарата, аз я давам към 17ч., защото сутрин ядем АМ с плод пюре към 8:30-9ч и после чак в 13ч зел пюре.
За кухня, в понеделник ще ходя да го запиша и да взема купони. Така че от другата седмица ще пробваме храната на 1-ва група, т.е. супа и някакво кремче Peace
Наведи, заглавията са супер. Hug
За телефоните, аз съм с Soni Ericson Т610 и съм сравнително доволна. Просто искам вече някой нов и съм се спряла на http://www.gsm.bg/catalogue/phoneintro/?PhoneID=1252
Това за сега Mr. Green

# 50
                                           Добро утро!!!!
Честит рожден ден на Бобчека и Арвен!!!!!  bouquet
Честити месечинки!!!  bouquet
Ми да се похваля и аз,ние се сдобихме със зъб!!!! Mr. GreenТо вчера такова пищене беше!!!Ма гледам,че и втория е на път!!

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 10:38 от Христинчето

# 51
  • вкъщи
4естито на рождени4ките!
мами имам огромна молба към вас.ако някоя от вас намери  вграда ,в кйто живее 4ай блевит суено,много моля да го купи и да ми пише.ще палтя двойно ако трябва,тук ням а никъде,а на мони му действа поне малко.откак свърши,не мигв а нито денем ,нито нощем.звънях къд ели не,търсих навсякъде,няма и няма ,нямало внос.казвам ви направо съм гроги,не се издърж а на това неспане.а днес имаме  5 годишнина от свабата,хи4 не ми  е до празнуване,направо едвам гледам.
извинете ме за тъпия пост,но просто не съм на себе си.

# 52
честито на всички рожденници и честити месечинки!живи и здарви и да радват много мамите!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
БОБЧЕ, АРВЕН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И  ЗДРАВЕ!!!!!!!!!

Виждам че не сте сервирали кайвето -----та моля.......

marianamama--Ще попитам тук-там!!!Дано намерим!!!!!!!! PraynigЧестита 5 годишнина !!!!Не се притеснявай!!!! Praynig Peace

# 54
Да есладко кафето на ранобудните.Във Варна е мрачно и влажно.
ШОШИ снимките са супер, ухапи го по ушенцето , че има красиви ушенца.Много  ме впечатляват да не са щръкнали,макар,че вече ги оперирват.
ХРИСТИНЧЕ  мерси за рециптата за попарата.
ЛУЛУМБА  пусни бебчо спокойно на земята така ще се раздвижи по бързо.Дениз седна много рано още 5-ти м. в средата самичък без да го подпираме един ден го намерихме седнал в кошарата за игра,после почнахме да го барикадирваме с възглавници по спалнята много му хареса широкото пространството.Докторката каза,че може да проходи рано защото от месец насам само изправен стои в кошарата.От няколко дена с една ръка обикаля кошарата за игра и се пуска няколко стъпки изцяло.На земята не го пускам понеже е паркет и ме страх да не си удари главата.
ЛЕДЕНАТА  в ПРЕМАМАН провери почнаха пролетно зареждане.Много са леки 5-6 кг.и имат в средата стопери да не се свличат.Аз си поръчах и цвят може би тази седмица ще имат зареждане
СОНИТА -Бонжорно,Обожавам италианската кухня.Във Варна откриха нов ресторант от двегодини постоянен клиент съм.Собственика е работил 15 год. в ИталияПиши някоя пикатна рецепта за паста, за ризото така както ти ги готвиш.Обожавам пармеджаното.
ФРАНЧЕСКА  като купи Нокията трябва да почерпи.Даже фирмата трябва да ти подарят телефон такава реклама им направи ,че целият форум за това говори.

# 55
Добро утро на всички!

Честито на месечинките!

Мами, искам вашето мнение - как приспивате или по-точно как слагате бебоците да спят?
По колко часа на ден спят?
Ние напоследък сме в някаква ужасна фаза - на цица заспиваме, слагам го в кошарата и след 5-10  най-много 30 мин. вече е буден. Изкарва спокойно така известно време и после като му се доспи, а не може е ужасно нервен и ревящ.

# 56
Ние се приспиваме в количката!В мен реве!!!Бутам по най-малко 20 мин  и пея песничка!!!!!!!! Peace PeaceСамо се чудя като и умалее количката какво ще правим! newsm78Щото вече и стърчат крачетата Mr. Green
Различно един ден по-малко ,друг по-вече!!!!Ето вчера щял ден не спа както трябва и сега спи ---Тя си отспива ами АЗ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

П.П.---Сега варя яйце!!!!!!!Ще и надробя малко в зел.пюре!!Да видим как ще й подейства!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig
Христинче--забравих!!!---ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ!!!!!!!ДА СА БЕЛИ И МНОГО ЗДРАВИ!!!!ЩЕ купуваш ли нещо беличко?????

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 10:44 от navedi1

# 57
Добър ден:)

Арвен, Бобч, честит празник.  bouquet

Радостче, Иви също не иска да спи напоследък. През деня много мрънка.
Вечер заспива само ако има някой до нея, на нашето легло, заради баща й. Laughing

Шоши, може би  е така. Но аз имам такъв от няколко месеца и съм супер доволна.

Оранж,  Heart Eyes Благодаря.Simple Smile Черно белите снимки са ми любими и на мен.

Снощи взехме едно хапче дентокинд и цяла нощ спа. Дали е било от него,незнам.Wink

Някой питаше и за количка. Casual play. На тези съм фен напоследък.. Simple Smile

# 58
Добро утро!
Много сте свежи и мили, както винаги!!!!   bouquet
bob4enka, Arven, честита датичка. Да порастнете големи хора!!!!!
marianamama,  4естита годишнина!
Честити месечинковци и месепалачинки!!!

За количките - много мога да говоря, но да не се повтарям. Преди ползвах Chicco CT 01, която се води от най-леките и маневрени колички, сега съм с Chicco S3 и СЕ РОДИХ!!! В моя случай е по-важно количката ми да е по-маневрена и проходима, отколкото лека. Навсякъде има стълби и подлези за преодоляване, така че повечето майки са с бицепси  Crazy , но разбитите тротоари и улици в София нямат равни!!! Тези модели на Premaman са много симпатични щото имат богата гама цветове, ама са най-обикновена количка-чадър, дали 30 или 300 лв все еднакви ми изглеждат. Колкото до колани за между крачетата, май много малко модели нямат
radostche_plovdiv, ние не сме излизали от тази фаза - все на цица заспива  Peace

Весел ден, отивам на куклен театър  Mr. Green

# 59
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!!!

Общи условия

Активация на акаунт