С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 956
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм ЗА децката кухня,но си мислих 8,9 месец да го запиша Peace

Зузи край решено е,ще си го купя.Още понеделник ще се замъкна до някой мобилен офис Peace

# 31

Франи, този модел на Нокия, за който говори Жорето е наистина един от най-добрите им напоследък.  Peace Аз точно на него бях хвърлила око, но после размислих. Ако си доволна от златния, защо не вземеш същата версия, но в розово и с малко екстри в плюс. Той е малко по-нов като модел и доста по-изящен на външен вид. Това ми беше пък другия модел, на който бях се наточила.  Grinning

розаво Sick не ме кефят плъзга4ите а и той давал много дефекти ooooh!Абе каквото такова аз съм си харесала n76 и ТО4КА Joy
точно така!  Heart Eyes купувай и не питай  Naughty  Hug
аз пък съм фен на Сони Ериксоните  Heart Eyes но имам и шоколада на LG /оня от лимитираната серия/  smile3534

# 32
BateJoro, виж http://www.gsm.bg/catalogue/phoneintro/?PhoneID=3636, забележките са зловещи

Много весели снимки и клипчета сте качили, малките гъбки растат ли растат и не питат, а времето летииииии!!!
Ето ги и моите калпазани:

http://images24.snimka.bg/005434281.jpg бременските градски музиканти във вихъра си
http://images24.snimka.bg/005434283.jpg
http://images24.snimka.bg/005434284.jpg Камен току що е напипал детските магнити по хладилника
http://images24.snimka.bg/005434295.jpg поздрав за Емма  Heart Eyes
http://images24.snimka.bg/005434296.jpg

Утре сме на куклен театър - Ян Бибиян - най-любимата дяволита Дамянска приказка

# 33
За кухнята се канех в сряда да взема купони,но като заваля един дъжд и малкия пък заспа и нямаше как да отида.Та я сряда ,ако няма пречки ще го запиша.То иначе само пюрета по 2 лв,пък да готвя ,ау не!! Laughing

# 34
shoshi84 голееееми сладури  Heart Eyes мн ме кефят! и масата мн ме кефи

# 35
За кухнята се канех в сряда да взема купони,но като заваля един дъжд и малкия пък заспа и нямаше как да отида.Та я сряда ,ако няма пречки ще го запиша.То иначе само пюрета по 2 лв,пък да готвя ,ау не!! Laughing

Joy и аз така викам ауу,не! hahaha

# 36
# 37
Шоши много яки снимки,аз моя не съм го оставяла на земята Rolling Eyes

# 38
ФранЧеска, Камен само там вирее   Mr. Green - иска свобода

# 39
Мили мами,
виждам че обсъждате мобилни телефони, аз работя във фирма която се занимава с мобилни телефони и започнах работа първо в сервиза, при нас се ремонтират всички видове мобилни телефони и е лудница в последно време. Със сигурност мобилните телефони сега нямат нищо общо с апаратите отпреди 5 години. Вътре вече мнооого части са пластмасови и метал почти липсва. От една страна е добре, по-леки и т.н. , но от друга, когато самите платки са 2-3 пъти по-тънки шансовете за повреда се умножават. Мобилните телефони се правят така, че да е необходимо да си купиш нов най-късно след 3 години, бизнес...моля да ме извините за отклонението ама професионално изкривяване Mr. Green

Относно закуската аз давам само плодово пюре, опитвала съм да и дам каша, както днес например, но хапна малко и после си искаше пюренцето. Искам да започна да правя попара, само че се чудя тя като крем ли става или си има по-едри парчета и запарвате ли я.  newsm78

шоши - снимките са за списание  Heart Eyes

# 40
Натрошавам 2 сухара,сиренце малко,и масълце,заливам с чай и мачкам.
Снимките на Шоши са страхотни! Peace

# 41
  • В светлината на слънцето
Франи, като ти е на сърце, вземай и не го мисли много.  Grinning Ей сега видях какво е пуснала Шоши за онази Нокия, на която аз пък бях хвърлила око. Добре, че не съм я взела. Rolling Eyes
Шоши, чудни са момците.  Peace
Зузи, аз записах Сашко на кухня още през септември и се надявам през юни да ни дойде реда. Че за тази специално много се чака. Но пък си заслужава. А иначе други кухни наоколо има. И мисля да взимам след месец-два. Но нека първо сменим храната с по-едро смляна, че да не се чуди на тази от кухнята.
Славче, и моя колега това ми обясни за мобилните апарати.  Peace Аз пък си пазя още един Нокия 3310, който направо е железен. Дадох го на майка ми и не е мръднал вече толкова години. А откъде е падал, върху какво и колко вода се е изляла върху него, не е за описване. Страшна машинка се оказа това нещо. А не като един дизайнерски Сименс, който мъж ми ми подари точно преди да родя Теди. Само веднъж го изпуснах и то на меко, и софтуерът се скапа. Да не говорим, че телефонът се скапа тотално след година и нещо.  Twisted Evil А за попарата, аз я похлупвам с нещо след като добавя и водата, за да се задуши за кратко. В началото намачквах старателно да няма едри парчета. Сега оставям, защото Сашко се научи да дъвче. Гледам вече да го уча да предъвква храната, а не само да гълта като пуйка. Mr. Green

Днес и аз сефтосах земята със Сашко. Първо беше зачуден и седя поне 3 минути без да мърда, докато разбере какво става. После лека-полека взе да вършее наоколо. Той обаче още не пълзи, а прави някакви смешни опити. Получава се нещо като въртенето на пергел. Но въртейки се може да обиколи бая голямо пространство, че и да падне няколко пъти, ако това пространство е спалнята например. Mr. Green И като казах падане, днес диването пред очите ми направи опит да падне от масата за повиване. А тя все пак не е шезлонга или спалнята, откъдето се пада от ниско и на меко. Добре, че успях да го хвана.  Thinking

# 42
  • В светлината на слънцето
Забравих да напиша една важна информация за мамите с по-големи дечица. В средата на юни в зала 1 на НДК ще има три представления на един от най-добрите спектакли на Дисни за Мечо Пух. Невероятно нещо е, гледала съм откъси на видео. Само декорите са 9 камиона, артистите летят над сцената с балони, вали дъжд и сняг на живо, децата участват активно в спектакъла... Страшно красиво е и със сигурност ще го помнят дълго. Аз мисля да водя Теди. Пускат билети този понеделник, но не им знам още цените. Във всеки случай каквито и да са, заслужава си. Толкова пищен детски спектакъл не е идвал у нас. Peace

# 43
lulumba, там сме!

# 44
shoshi84--Много са готини снимките!!!!!!!!! Peace Peace Peace Peace
За мобилните телефони!Аз съм фенка на Нокийте!Сега съм със 5300 и съм доволна от нея!Имам я вече 10месеца!Това за годноста на апаратите и аз го знам !!!На мен обаче са ми казвали че най-много с един тел.може година -година и половина---След това го сменяш!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Да поздравя днешните месечинки:мама Смайли и бебе Ясен----мама bini_og и бебе Ивелина!!!Да сте Живи и Здрави и многоооо Щастливи!! Peace Peace

То друго май няма!
А за попарата слагам всичко в готовото чайче и го разбърквам като го помачквам малко!
Радвам се че са ВИ харесали двете заглавия!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЕЕЕЕЕ лека нощ на всички /дано тази нощ се спи че снощи беше нещо уником Praynig Praynig Praynig Praynig/ smile3524  sleepuu smile3524  sleepuu smile3524  sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт