С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 956
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • Враца
По въпроса за бебетата: Аз в предната тема бях питала - какво давате друго за закуска освен попара? Някой ще ми отговори ли  Blush?

# 16
ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ КАКЪВ Е ТОЗИ АЛБУМ SHOES В АВГУСТОВСКИ? newsm78
По въпроса за бебетата: Аз в предната тема бях питала - какво давате друго за закуска освен попара? Някой ще ми отговори ли  Blush?
За коя закуска става въпрос? предполагам тази след млякото?Аз до сега само 2 пъти попарка.Иначе съм давала плодово пюренце.Смятам скоро да му предложа овесени ядки,само да разбера обаче как се приготвят.  chef

# 17
Няма как, ще отговоря.
2 дни попара, 3-я ден пл. п'ре или пл.пюре с Ам и бисквити. Wink

# 18
  • София
Ние сме в 09 само на АМ и после обяд,няма време за попара Peace

# 19
 Христинчето  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes-Така е нещо ми дойде музата!!!!!!

ПОПАРАТА ЗАПОЧНАХ ДА Я РАЗНООБРАЗЯВАМ С КУС-КУС- Peace Peace Peace

# 20
  • Враца
Ми аз давам плодово пюре между яденията, защото иначе няма да издържи и 3 часа. А как се приготвя кус кус  Blush?

# 21
Ми аз давам плодово пюре между яденията, защото иначе няма да издържи и 3 часа. А как се приготвя кус кус  Blush?
В предната тема Ади беше дала рецептата,ако не те мързи потърси там Peace

# 22
  • София
Цитат
За кус-куса-слагам 200 мл вода да заври.После слагам 1 супена лъжица зехтин и 2 супени лъжици от кус-куса.Оставям го да поври 5 минути е готов.Не го пасирам, за да свиква да дъвче и не добавям АМ, той си е достатъчно хранителен.Аз слагам сиренце малко, но може и със захар.

# 23
  • Враца
Аууу, мерси   bouquet Страхотни сте  Hug

# 24

каша или АМ,ВСЕКИ ДЕН РАЗЛИ4НО ДА НЕ МУ ПИСВА Peace

# 25
  • В светлината на слънцето
Хари, аз само попара давам засега. Ако видя, че почва да се мръщи може и да разнообразя веднъж седмично с нещо макаронесто, но засега се въздържам.
Наведи, много хубаво заглавие!  Peace
Франи, този модел на Нокия, за който говори Жорето е наистина един от най-добрите им напоследък.  Peace Аз точно на него бях хвърлила око, но после размислих. Ако си доволна от златния, защо не вземеш същата версия, но в розово и с малко екстри в плюс. Той е малко по-нов като модел и доста по-изящен на външен вид. Това ми беше пък другия модел, на който бях се наточила.  Grinning

# 26
  • София
Аз обичам ей такива телефони Crazy
http://www.nokia.bg/A4813107 на него съм хвърлила око  Peace
ето го и slide:http://www.nokia.bg/link?cid=PLAIN_TEXT_497431  Peace

# 27
Лулумба, другите са ме изпреварили..ама и аз да си кажа..много красиво детенце и какви разкошни мигли има Flutter Flutter Flutter
BateJoro, позволих си да разгледам всичките снимки от албумчето Embarassed.Колко е пораснала дьщеря ти, името и е много нежно, а снимките са страхотни, особено няколко черно-бели са ми любими Hug
Преродена, браво на малкото жабче,Мьжьт ми като го видя не повярва, че не е много по-мальк от 9-10 месечен Crazy
Наведи, и на мен ми харесва предложението ти за заглавие..ама си е и така!

Скок в новата тема...

# 28

Франи, този модел на Нокия, за който говори Жорето е наистина един от най-добрите им напоследък.  Peace Аз точно на него бях хвърлила око, но после размислих. Ако си доволна от златния, защо не вземеш същата версия, но в розово и с малко екстри в плюс. Той е малко по-нов като модел и доста по-изящен на външен вид. Това ми беше пък другия модел, на който бях се наточила.  Grinning

розаво Sick не ме кефят плъзга4ите а и той давал много дефекти ooooh!Абе каквото такова аз съм си харесала n76 и ТО4КА Joy

# 29
Франи ,купувай го и това е .Щом ще те радва не му мисли като ти омръзне ще го смениш с нещо друго.Ще се радваме всички даже и бебоците .Относно закуската аз също съм на плодово пюре сутрин в 10.00 разбира се ,но почвам попара от понеделник.Май се обринахме от яйцето от вчера ,че го мажа с кремчета.Какво ще кажете за детската кухня, имам позната тя от преди месец го храни от там?

Общи условия

Активация на акаунт