Търся човека, Моля за помощ.

• 15 042
  • 168
  •   1
Отговори
# 105
  • Там,където се събуждам щастлива.

За кое наше предаване става дума? За "Имаш поща" ли?

Русия, както и бившият СССР, са огромни територии, управлявани от луди диктатори доста време, които са местели цели маси хора без да им мигне окото. Много роднини са останали в различни днес държави. Да не говорим за Втората световна война.
И там наистина има потресаващи случаи на хора, които се търсят.

Не, за Холандия, където има подобно предаване....Да, за Русия е вярно, но този случай е друг. Все пак това момиче има майка.... Cry

# 106
  • до Бургас
За съжаление случват се и такива неща, някои не могат да намерят обяснение за това. Хората се губят и в един момент се оказва, че много по-трудно да възобновиш връзка с близките си, отколкото да я загубиш.
Имах един случай, където една жена загуби връзка с една нейна приятелка, и се оказа че на другата просто й мързеше да напиши едно писмо, това е. Така, че случаи са различни, хора също.

Днеска трябва да излезе обява във вестник "Ало бургас", много е малка и не знам дали някой ще я види ама се надявам , че няма да остане без внимание.

Ето още, трябва да ми пратят снимка където Марина с компания, момичета преглеждайте темата, може поне някой от компанията да познавате. Незнам кога точно ще дойде снимката, т.к. е пусната по поща. Аписма могат цял месец да идват.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 07:32 от YuNI

# 107
  • Там,където се събуждам щастлива.
YuNI,

за приятели е ясно, че е много вероятно да изгубиш връзка. Обаче с роднини ( дори и да не се понасяте). Нямам в предвид този случай, а по принцип. 

# 108
  • до Бургас
И аз не знам вече за тънките подробности, но изглежда има някакво логично обяснение на всичко това. Дано да стигнем до там, че да разберем защо стана така.

# 109
  • до Бургас
Добро утро на всички.
Тема я намерих чак на 3-та страница. Не мога да разбера разместих обява  в ало бургас обаче няма я там.Много ми интеесно какво трябва да направя за да я сложат.?
Още в придаване казаха че миа някакъв вестник, който се казва "Къде сте" там пак има хора които се търсят, обаче такъв не съм виждала да се продава, някой виждал ли?

# 110
 YuNI,първо искам да ти  поздравя за голямото сърце което имаш,трудно да намериш в България човек който  милее и радее за чуждото както за свое.Не искам да обидя никой,но и ако някой се обиди все ми е едно.Никак не може народа да се отпусне след всичките тези  поробвания и да има собственно мнение и да има  светла душа, мога да разбера но не искам,не искам да разбера щото и   те не искат да разберат такива като теб.Всеки си мисли, защо таз не си занимава с своето дете и си създва ядове ?????????????, На повечето, не на всички, на повечето им това са мислите, но има и такива които  имат представа какво ти е , и защо го правиш, щото ти  не нямаш в себе си ген "безразлична"Благодара ти от все сърце".Аз съм от Русия и  не винаги(щото е много тежко за душата) гледам това предавание, и разбирам защо и как може да бъде изгубено това дете, това си е клището "Бащи и деца" и няма нищо страно и неразбираемо в това...и наистина хора по лесно си гу губят отколкото си намират...не всеки може да каже съжалявам, не съм искал(а) и др......
Искам да кажа на тези които се съмняват  в добрите намерения на този форумччанка...Аз съм от Чечня,изгубила съм страшно много  близки, познати, съученици, съкурсници,приятели, комшии и изобщо целями  си живот, но искам да ги намеря, как ще го направя ако няма такива като  YuNI...???????????????Аз също покамагам на хора от Русия да се намерят изгубени прятели и роднини от България,трябвя да ви кажа че някой път  аз самата се учудвам на тези "жертви" които правя да ги намеря,но трябва да ви кажа че си чувствам като господ когато ги намеря...благодарности нямат граници, а  добро дело няма тъмната страна, какво ще да става, винаги трябва да се помогнеш, а  хора ще се разберат искал ли да се видят или не...
Живея  повече от 15 години в България и благодарения на сайта однокласники, съм си намерила прятели, с които съм си учила и  живот и здраве ще отида да се видим ако не тази година то другата, така сме се решили, лишиха ни РОДИНАТА, но и прятелството ни...
Благодаря на всички тези които помагат, без да си броят средствата и времето ,на тези които са изгубили  един друг...

# 111
Лале, аз също мисля, че Юни заслужава похвала за това, което прави.

# 112
  • до Бургас
Повдигам темата, пристигнаха новите снимки с Марина, и с нейна приятелка Ирина, само че моя скенер нещо не ще да ги сканира. Ще помоля някой да ги сканира и ще ги покажа. На снимките има малка част от това заведение, прилича на механа, а Ирина на работното си място в депо, което така и не успях да открия.

# 113
  • Варна
Успех!

# 114
  • до Бургас
Благодаря много:)) Все още не губя надежда, въпреки, че досега няма никакъв резултат Sad

# 115
YuNI за съжаление не мога да ти помогна в търсенето, а само искам да кажа,че аз също съм верен фен на "Жди меня".Едно от предаванията с които руснаците показват какво означава истинска телевизия и стойностно предаване.

# 116
  • до Бургас
Повдигам темата.
Тук са новите снимки на Марина и нейната приятелка Ирина , снимки не са толкова стари като първата която ви показах. Моля Ви погледнете може някой да познае нещо на тези снимки , че да мога да се хвана за нещо. Много благодаря на всички.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230394

# 117
  • Варна
С тази нейна приятелка Ирина, не говори ли?

# 118
  • до Бургас
Не мога да я открия. затова сложих и нейната снимка. Даже си нямам на представа къде това Депо

# 119
  • густо майна Филибето
Депо

Търси в ЖП .

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 19:00 от ljuboznatelna

Общи условия

Активация на акаунт