На море в Турция - all inclusive

• 206 852
  • 657
  •   1
Отговори
# 345
  • София, България
да така е / дано да е страхотен  thumbsup /

Памукале ми е мечта от много отдавна  Peace
вие последно за кога се стягате?

# 346
на 19,06 летим

нямам търпение вече  Rolling Eyes

# 347
  • София, България
на 19,06 летим

нямам търпение вече  Rolling Eyes
после да не забравиш да разказваш  Peace
Пожелавам ти най-страхотната почивка  Hug

# 348
разбира се, че ще разкажа  Peace

мона лиза, ти кога ще почиваш   

# 349
разбира се, че ще разкажа  Peace

мона лиза, ти кога ще почиваш   

А да попитам как седи въпросът с ползването на wireless в хотелите. И със съхранението на лаптопи в стаите докато те няма?

# 350
Четох някъде че препоръчвате турската баня, обаче се заплащало...а а на мен в офертата пише "хотела предлага безплатно"сауна, турска баня,фитнес, тенис на маса"На кое да вярвам незнам... newsm78
Моите впечатления дадох по-нагоре в темата.  Wink
Иначе за турксата баня по- правилно е да се каже: хотелът предлага, а не че е бзплатно. Wink
Безплатно няма никъде. Naughty

Сещам се още нещо.
На 10-15 метра по улицата надолу в посока центъра, от страната на Емре бийч хотела, има един магазин-аутлет, казва се MGM-големи червни букви. Непременно го посетете!  Peace
Това е аутлет и продават разни неща от фабриктите на H&M, Bershka и пр. Като цените започват от 3 лв. нагоре. Съответно 3 лири нагоре Mr. Green. Етикетите са рязани на повечето неща, защото, както ми обясни една българска туркиня, която ни светна за този магазин  Laughing, е, че се прави с цел да не се препродават после тези дрехи на по-високи цени. Има и доста боклуци, но с  добро търсене  се намират големи находки. Hug
Аз се обзаведох от там с 4 блузенца. На сина ми взех, на малката и всички са доволни.
Малко е извън темата, но защо пък да не ви просветля предварително!!  Laughing
Това за магазина е полезно,сещам се още неща които да те питам
Много ли е каменист плажа във водата може ли да се влиза без джапанки?
В стайте има ли ютия за гладене?От някъде дочух,че имало дискотека в хотела,вярно ли е ?
Вие с каква валута плащахте?

# 351
А, и за пакетите на Аква тур - допълнителните екскурзии на какъв език са? Само не ми казвайте, че е руски, че ще се гръмна.

# 352
да така е / дано да е страхотен  thumbsup /

Памукале ми е мечта от много отдавна  Peace

И аз съм от тая категория. Страшно искам да ида да го видя. 300 км са си София-Сливен. Издържа се. На връщане ще си уморен, ама кво пък...

# 353
  • София
Много ли е каменист плажа във водата може ли да се влиза без джапанки?
В стайте има ли ютия за гладене?От някъде дочух,че имало дискотека в хотела,вярно ли е ?
Вие с каква валута плащахте?
Няма да те излъжа, ако кажа, че не съм влизала изобщо в морето.  Wink
Аз почти не се къпя, когато ходя на море.  Rolling Eyes
Няма да съм обективна,
Водата беше много студена тогава за моите нежни възприятия Mr. Green. Дори в басейна не припарих.
Но другите се къпаха и казаха, че е доста каменисто дъното. гледах че събуваха чехлите на брега и тогава влизаха. Laughing
Самият плаж е с едър пясък. Ама не е болка за умирачка. Има си чадърчета , шезлонги и пр. И гледка, гледка... Grinning
Който, не му харесва на плажа-ходи на басейн. Два големи басейна има хотела и един детски.
Валутата, в която плащаме е винаги лири в Турция, защото така най-лесно мога да си правя сметката защото е 1:1 с БГ лев. И така направо си правя сметка, това, колко струва в Бг и дали има смисъл да купувам нещо от там.
Само билетите до Родос платихме в евро, но и в лири пак става.
И на фри шоповета плащахме  в евра.

В стаята няма ютия за гладене, трябва да питате на рецепцията.

Това за дискотеката в хотела е 50% вярно. Wink
Да, има възможност, има и малък дансинг, но той се ползва само за детската дискотека от 21 ч..
След това аниматорите правят вечерно шоу на сцената/дансинг. Grinning
Иначе, аниматорите имат договор с 2 дискотеки и водят туристи всяка вечер там организирано с автобус от 23ч. Като ти организират и връщане пак с автобус в 02:30ч.
Трансфера е безплатен до/от дискотеката, входа е безплатен там също.
Плащаш пиенето. Ама, се пригответе за солени цени там.  Wink

# 354

А да попитам как седи въпросът с ползването на wireless в хотелите. И със съхранението на лаптопи в стаите докато те няма?

Да, и аз това се чудя. В хотела в който ще почивам скоро, пише, че има интернет по стаите, но аз мисля да звънна преди това, за да съм сигурна, иначе няма смисъл да нося лаптопа.

# 355

Да, и аз това се чудя. В хотела в който ще почивам скоро, пише, че има интернет по стаите, но аз мисля да звънна преди това, за да съм сигурна, иначе няма смисъл да нося лаптопа.

Аз да кажа за нет-а защото за нас обикновено е изключително важна подробност да го има.
В Риксос също пише, че има WiFi и наистина има навсякъде ( стаи и фоайета), но честичко се губи и направо липсва. Но пък в стаята с кабел няма никакъв проблем. Кабели даваха от хотела, но не е излишно и да се носи за всеки случай.
А по повод съхранението  - ами в сейф-а в стаята, но ние носим сравнително компактен лаптоп и не знам как би било с 15 инча например. Но помня, че сейфът определено не беше малък - все пак от време на време и СЛР-а ми стоеше вътре заедно с лаптопа  Laughing

# 356
kopche,мерси  bouquet
За плажа знам че няма да е като нашите,подготвям се от сега да не се разочаровам накрая,
Турските лири къде ги обменихте и как върви горе долу курса

# 357
 Има ли заминаващи за Анталия - Сиде от 5.06?
Ние ще сме в Кристал адмирал, ако още някой си е запазил места за там и за тази дата  да се обади ....А, ако някой вече се е върнал моля Ви споделете мнение за хотела и за обслужването.

# 358
  • София
Турските лири къде ги обменихте и как върви горе долу курса
Ами първо тръгнахме с евро от тук. Купени от банката.  Simple Smile
После на Одрин, има спиране на един хотел, с магазин и ресторантче. Обикновено там се прави почивката след Кап. Андреево, тоалетна и пр.
Та в това магазинче има чейндж, където сменихме евро за лири или лева за лири, май- това мъжът ми го може повече.  Mr. Green
Курс лева лира е 1:1,01. Т.е. със стотинки разлика - 1 към 1.
Но гледай да имаш лири повече в теб. Иначе на Мармарис също има бюра и банки- и как няма да има- то си е 30 000 град  Simple Smile, но курсове не съм гледала. Wink

# 359
Четох някъде че препоръчвате турската баня, обаче се заплащало...а а на мен в офертата пише "хотела предлага безплатно"сауна, турска баня,фитнес, тенис на маса"На кое да вярвам незнам... newsm78
Моите впечатления дадох по-нагоре в темата.  Wink
Иначе за турксата баня по- правилно е да се каже: хотелът предлага, а не че е бзплатно. Wink
Безплатно няма никъде. Naughty

Сещам се още нещо.
На 10-15 метра по улицата надолу в посока центъра, от страната на Емре бийч хотела, има един магазин-аутлет, казва се MGM-големи червни букви. Непременно го посетете!  Peace
Това е аутлет и продават разни неща от фабриктите на H&M, Bershka и пр. Като цените започват от 3 лв. нагоре. Съответно 3 лири нагоре Mr. Green. Етикетите са рязани на повечето неща, защото, както ми обясни една българска туркиня, която ни светна за този магазин  Laughing, е, че се прави с цел да не се препродават после тези дрехи на по-високи цени. Има и доста боклуци, но с  добро търсене  се намират големи находки. Hug
Аз се обзаведох от там с 4 блузенца. На сина ми взех, на малката и всички са доволни.
Малко е извън темата, но защо пък да не ви просветля предварително!!  Laughing
Супер!!!Това за магазина е много добра информация, аз каквато съм си "пестелива".... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт