"Дневникът 39" - затягаме шкЮмбето, време е за диетУ

• 11 976
  • 348
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро , милички!  Hug Hug Hug

Жедира ,   Hug мерси за кафенцето!   bouquet Браво за резултата - сега вече бягай надоло пред линийката!  smile3501 newsm44 newsm68

Отчитам се след трите житни дни общ резултат - 700 гр. /малко , но от сърце както се казва Mr. Green/

Иле , Hug  и за какаото мерси   bouquet

Пожелавам ви приятен ден и да го напълните с минусчета!  newsm10

Малко поработвам и пак ще дойда.  newsm62

# 151
Добро утро момичета. )))

Chocolata, и твоите снимки са супер, снощи не можах да отворя снимка.бг, та за това не дадох отзиви. )) Голяма си сладурана. ))

lideto70, ами и това си е добър резултат, особено пък за 3 дни е супер от всякъде. )))

Аз отново си цикля на кг, този месец май ще имам само -2кг, за сега съм -1 от онзи ден.

# 152
Добро утро и от мен  Mr. Green

Както обикновено- кафето и при вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

iguanka, какаото изглежда адски апетитно в тази чаша  Crazy

jedira, ммм и кафетцето е супер  Hug

lideto70, 700гр за 3 дни не са никак зле! Нали знаеш, колкото по-малко толкова са по-реални резултатите  Wink

Mirama
, та - 1 от онзи ден си е супер, бре  Peace

Така аз също давам отчет. Почти от седмица го боря този килограм от 60 на 59 и все някакви грамчета надолу, нагоре, но днес кантара заспа на 59кг. Доволна съм, все пак е нещо  Laughing Като стана 58 наистина ще призная режима, защото под 59 не съм падала многооо дълго време  ooooh! Мерките ще си взема като си изпия кафето, че сега няма да видя цифрите  Joy

От днес ще се опитвам пак да почна да пия топла вода преди кафето, че проблема с WC-то пак е на дневен ред  Tired

Айде до после, милички  Hug

# 153
Кво правите, бре девойки Mr. Green
Добро утро! Hug  bouquet

# 154
Мацонки, здравейте Hug! Колко само сте изписали......отивам да ви чета и после ще пиша... Heart Eyes

# 155
  • У дома... някъде
Здравейте симпатяги! WinkГледам много хубави снимки сте качили  Peace
Реге,чудесно изглеждаш на снимките HugШоки и ти направо си станала трепач с тая ти фигура и чар Peace
Бомбе,къде се губиш newsm78
Тикве,получиш си пратката  hahaha Joy
Мирама ти поне си с минуси за този месец,а аз нещо не го измислям както трябва и си седя на едно място от дъъъълго време ooooh!
Лидето,видя ли пак си в минус и ти и Тиквето
Отивам да пия от вкусните ви кафенцаи да мисля какво да готвя за днес  Hug

# 156
добро утро ето ме и мен бях малко болна и затова не пишех ,но ви 4етях
моята диета нещо не върви Embarassed
само ходя и си похапвам по нещо,мразя се все не мога да устоя, а трябва да се захвана сериозно щото тия паласки не се събират в дънките Cry
 Hugна вси4ки и успех
искам да попитам за житната изкарва ли се цял ден с 100гр. жито newsm78

# 157
Ето най сетне ви изчетох.. Heart Eyes....така да ви кажа и да обещая, че няма да нарушавам режима си smile3513, а ако нещо такова малко се случи newsm09, то ще бъде съвсем съвсем малко прегрешенийце smile3513. Та, от днес (първи ден) отново съм на моното, затова да стискате палци. Praynig..че с моята калена воля... #Shocked doh hahaha....

Тикве,  Лиде видяхте ли, че минусите са били само водичка Peace. А на Тиквето специално честита 5-чка  bouquet. А това с топлата вода при теб помага ли newsm78, че от няколко дена и аз го имам ooooh!.

мигленче11 я да се стягаме, че лятосКа идва.. box tooth thumbsup... А за житото много малко ми се струва 100гр. за цял ден. На каква диета беше досега Thinking?

valeria81 измисли ли Crazy?

Mirama този кг. си е супер резулта  Hands Thumbsup. Гледай от тази страна на нещата-по-добре без него, нали Peace? А пък все някога това задържане ще свърши и ще почнеш да сваляш отново  Nature Sunny

jedira мммм супер е кафенцето. Вече 2 изпих smile3508!

iguanka как върви дюкана при майка ти Simple Smile?

# 158
Благодаря ви, милички за комплиментите!
Наистина се чувствах добре и красива на този празник. Истината е, че с Дюкан свалих около 4 кг за месец-месец и нещо. Сега вече 1 месец нищо не свалям, а задържам, въпреки че не съм минала в третата поддържаща фаза. А от нея доста ме е страх, та все отлагам, но поне мисля да намаля чисто протеиновите дни. Много скъпа е тази диета и направо се разорявам, а и взе много да ми се хапва свежичко и зеленичко  Laughing. От една страна е много хубаво, че се научих да ям редовно и вместо да напълнея отлслабнах от това. Лошото е, обаче, че прекалено много ми хареса да ям  Rolling Eyes и много съм увеличила количествата на храната. Направо нямам изхранване  ooooh! особено вечер. Та сигурно затова и задържам, защото макар и напълно режимна храната май ми е в повече. Ще я видим тази работа. Знам, че съм си добре така, ама как ми се иска пак да видя нуличката на кантара  Praynig. Ето, пак ми се обажда стомахчето от глад. Ще пийна малко водичка. Колегите тук ми се смеят колко вода пия. Е, сега от 8 до 11 почти 1 литър. Мисля и в къщи да си взема машина за вода, че тези бутилки от по 10 литра заминават за по 3 дни  Mr. Green. Лек ден от мен и  Hug.

# 159
Rege според мен си намерила правилният подход-и аз понякога ям много, но като е режимно няма проблем-а и е здравословно Peace Вярно че е скъпо, и майка ми всяка вечер пазарува и дава бая пари. Ще пиша какъв е резултата като мине повечко време Peace За сега е режимна и не ми се иска да казвам голяма дума(защото не е била почти никога до сега на истинска диета и режим) Дано се справи Praynig
Аз отивам да си правя зелен чай, и за вас има.
Днес ще си готвя супичка  Heart Eyes че много обичам Mr. Green
лиде браво   bouquet аз се справям за сега с ученето по вътрешни болести, даже ми е интересно; а като имахме патофизиология няма да ти кажа че се навирах най-отзад за да не гледам диапозитивите Tired много мразя подобни снимки Tired А сега като сестра ли работиш?
тикве браво за режимността! сигурна съм че ще има и 58  Peace Peace

# 160
ReGe забравих, мила ooooh! И аз видях снимките....наистина страхотно изглеждаш , а и една усмихната Crazy.
А пък за диетата, да предполагам, че е скъпо, но поне знаеш за какво влагаш тези пари
Peace.

# 161
Минавам на бурзо,че жял ден се разправям с тея от Нои  #Cussing out,Дария не е на кеф нещо и картинката е пълна

jedira Мерси за кафенцето,Илена тебе за какаото(много го обичам)и за зеления чай
Тиквекакво ще годвим днес

Лиде,не са малко тея 0.700гр важното е че минуси има

Шоки много си готина на снимките
Мирамаминуса си е минус независимо,че е само един(то и аз съм като тебе)

Съжелявам,ако съм пропуснала някого,ама много набързо щях да пиша,а то какво стана.На всияки Hug

А забравих La Bomba -голяма съм ти фенка Heart Eyes
Бягам да си проверявам мейла,дали са ми писали от Нои-то пак

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 12:21 от nell@

# 162
Привет мацки  Heart Eyes
Само да отбележа присъствие и да кажа, че страшно съжелявам но тези дни хич ме няма щтото всичкото фемили у дома начело с мамка им са болни  Crazy Лоша работа ви казвам - днес едва малко вече се поусаферих - иначе си стискам режима - кг нямат изменение - ще отида да попрочета назад до колкото мога  Rolling Eyes
Успешен и ЗДРАВ ден на всички   bouquet

# 163
Привет мацки  Heart Eyes
Само да отбележа присъствие и да кажа, че страшно съжелявам но тези дни хич ме няма щтото всичкото фемили у дома начело с мамка им са болни  Crazy Лоша работа ви казвам - днес едва малко вече се поусаферих - иначе си стискам режима - кг нямат изменение - ще отида да попрочета назад до колкото мога  Rolling Eyes
Успешен и ЗДРАВ ден на всички   bouquet

Скорпи, не се притеснявай, а гледай по-бързо да се оправяте всички и ....после с нови сили Wink

# 164
мотам се насам-натам.С диетите съм до никъде.От миналата седмица го почнах тоя Дюкан, пък да видим до къде ще издеяна ooooh!

А забравиш La Bomba -голяма съм ти фенка Heart Eyes
Бягам да си проверявам мейла,дали са ми писали от Нои-то пак
Blush Crazy Flutter Hug

Общи условия

Активация на акаунт