"Дневникът 39" - затягаме шкЮмбето, време е за диетУ

• 11 973
  • 348
  •   1
Отговори
# 165
Хоп, пак аз  Mr. Green

Измерих се и със сантиметъра, но няма промяна  Tired

Сега си похапвам кис. мл. със степче, което ми е втора закуска вече  Joy

nell@, днес заведението предлага пилешко със зелен фасул и доматен сок   chef

La Bomba, Дюки е супер, ама и на мен ми липсва водчицата  Cry

valeria81
, е хайде де, не измъдри ли вече режимче, какво чакаш, лятото да дойде ли  Sunglasses Wink

sky*****, стискаме палци да изкараш моното без прегрешения и да отчетеш добър резултат  Peace

iguanka  Hug

Scorpi
, липсваааашшш ниииии  Hug Hug Hug

# 166
Ей, тикве, цопна най-сетне и ти днес  hahaha hahaha Joy hahaha hahaha!

# 167
добро утро Simple Smile как сте банда?
качих се на кантар4ето-отчете 66,6 и го слагам за стар на новия ми режим. Досега съм добре с храната и не съм гладна  Flutter
надявам се да позадържа така 2 седмици, най-проблемни са ми часовете между 3 и 6... Whistling
решила съм като огладнея много да хапвам по лъжичка мед, а да наблегна на салатите-ве4е има хубави пресни зеленчуци. Най-хубаво би било ако карам само на салти ама надали ще успея  Hug
съжалявам но нямам врем да пиша поименно гушкам ви

# 168
Ей, тикве, цопна най-сетне и ти днес  hahaha hahaha Joy hahaha hahaha!

Аааа  Naughty , аз цопвам за втори път днес   Joy

MissCaprice, я кажи, че не доразбрах нещо, сага си на твой си режим така ли?  Thinking Абе какъвто и да е успех   bouquet

# 169
тикве, да, на мой си режим съм. не мога да го карам под час, не обичам да се тъпча с еднообразни работи, абе капризна съм по отношение на храната. аз с мой си режим съм свалила кг до сега, просто с ограничения и махане на определени храни от менюто. спортът ми е доста откъслечен, но се старая. мисля от понеделника да се заема сериозно  Peace
при мен лошото е че цял ден се въртя в къщи и честичко навестявам кухнята  ooooh!

# 170
crazy_tikva   брей, къде съм бляла пак. ooooh!... Ей, че съм заплес... hahaha hahaha hahaha...

MissCaprice   уСпЕх   Peace

# 171
Скорпи да се излекувате бързо Hug

КапризчеУспех с режима.Много минуси Heart Eyes

Тикве,аз сериозно,да ми запазиш маса за довечера Mr. Green

Оня смотания от НОИ още нищо не праща,аз се изнервих, вече многооооооо.Накрая ще отида с Дария и ще му я дам на отглеждане да види какво е Crossing Arms
Много нерви,много нещо днеска еййй,пуста бюрокрация ooooh!Какво ви занимавам с глупости,ама ми олекна.То пусти нерви завързани не стоят Twisted Evil
Ама аз се държа и съм режимна и толкоз Crossing Arms,не отстъпвам

# 172
нел, не ти изплащат болничните ли? иди на място и им се скарай! мойте ги бавиха 5 месеца докато не отидох, не подадхох жалба и лично се разправих с онези кокошки от НОИ-след 2 дни ми изплатиха всичко за периода!!! Hug

# 173
Капризче няма кой да гледа детето пък с нея да ходя(тя е едва на 4-ри месеца) ,ама ако не стане така ще трябва да отида вече 3ти месец нищо.Тъй като чета насам натам из нета и тук нити съм първата нито последната.Ама нали ги осъдиха си мислех,че ще се стреснат малко. извинявам се пак,че ви занимавам

# 174
Хоп троп и аз съм тук  Crazy
Направих си супичката (сложих този път и спанак, грах и много магданоз  Heart Eyes ) и стана много хубава(като за моя вкус точно). Поне супи мога да правя hahaha Излапах чинийка и половина Crazy
Изпих зеления чай Peace и сядам да чета пак  Hug
гушки на всички  Grinning

# 175
Здравейте и от мен  Flutter
Днес  се прибрах рано от лекции, защто ми е лошо, вие ми се свят  Cry  И ще си почивам до края на деня.
Тикве, какъв е резултата до момента от Дюкан ? Ти сигурно си писала, но за разсеяните ще повториш ли пак  Praynig Гледам много го хвалят този режим...
MissCaprice успех с диетата  Hug А какви кг са ти цел ?
От утре съм решена да започна една моно диетка, утре е ден за кисело мляко  Grinning  дано имам успех .
Чао за сега, може по-късно за вечерната проверка да намина  Crazy

# 176
nell@, дано тея от НОЙ се вземат в ръце и да не се налага да ходиш до там да се разправяш  Praynig   bouquet А масата за коло часа я искаш  Laughing Laughing Laughing  Wink

iguanka, как ти завиждам, че обичаш супи, защото са мн. полезни, а аз не мога и да кусна  Sick Леко четене  Hug

vodka_s_led, резултатът за 16 дни е около 4кг. Аз съм доволна, защото си похапвам добре, а свалям все пак  Mr. Green Успех, каквото и да решиш   bouquet

# 177
 GrinningЗдравейте и от мен!
Днес сутринта ходих на фитнес Mr. Green
Тичах,тичах...гледах към кантарчето,но не посмях да се кача Rolling Eyes.Чувствам,че съм свалила малко,но туко виж кантарчето не го отчете...Ще ми отиде ентусиазма.Та ще изчакам още малко и като се премеря ще пиша

Лек и слънчев ден!  bouquet

# 178
  • София
Ето ме набързо пак тук!

Бомбе, Hug  одтавна не сме се засичали! Успех с Дюкан!  newsm10

КаприсчеHug честит нов аватар!  Peace

На всички много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и чао засега!

# 179
  • София
Привет, момичета!  Hug
Пиша чак сега, защото ме е срам...  smile3506 Вчера така ядох вечерта, че цяла нощ имах болки в стомаха, газове и един ужасен вкус в устата. Вярно е, че си похапвам, но по принцип не прекалявам. Освен вчера! Не съм се чувствала така отпреди няколко години, когато бях качила до това ниво, на което съм сега, но ужасното ми физ. състояние ме накара да се вкарам в релси... И сега се чувствам както тогава......  smile3515 Днес карам на кафенце, Активия с ягода и мюсли, сега ще изпия чаша мляко с мед и банан... Малко по-леко ще я карам!  smile3518
Поздрави!  smile3525 и много   love001 на всички дневничета!

Общи условия

Активация на акаунт