LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 528
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някой да си е поръчвал тези маратончици -
 Ако да дали е доволен и евентуално ако имате номер 25 на колко см стелка отговаря.

Преди известно време една мама беше пуснала реални снимки на същите и нямаха нищо общо с тези на картинката, което не значи че не бяха хубави..........напротив, но да не останеш изненадана ако ги поръчаш...........за номера нищо немога да ти кажа  Peace

# 706
дравейте имам нужда от помощ.Понеже още чакам да ми издадът карта от банката и не съм направила първата си поръчка по пощата ми дойде това съобщение
Madame Pavlina Atanasova,

Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.

Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !
Опасявам се да не ме "изхвърлят" така да се каже.
и аз получих същото,но имам вече две получени поръчки и би трябвало да ми е активиран акаунта,ако си го превеждам правилно де newsm78

# 707
  • София
  Благодяря ти, аз вече пуснах поръчката, те са за една приятелка. Ще докладвам като пристигнат.
  А сега въпрос, опитвам се да пусна друга поръчка и като избера стъпката за разплащане ми изкарва само вариант за Американ Експрес и не мога да си въведа данните. Уж влизах и излизах от сайта и пак не успях. Освен да рестартирам? Някакво предложение какво да направя  newsm78

# 708
  • София
Момичета, някой който е поръчвал от младежките тениски , може ли да ми каже за мъж 174см, неговия размер ли да взема, което в случая отговаря на 16г или 180см=18г.
Благодаря ви предварително

Мъжа ми носи р-р L, взимала съм му тениски от младежките 180 /толкова е и висок/ и са му ОК.

# 709

Цитат
А би ли го измерила на широчина?
широчина-47см

# 710
  • Перник
Току що ми дойде поръчката от митницата с доставка  у дома  Mr. Green
Е много съм доволна, вчера обсъждахте това якенце и настина е много хубаво  Hug
И лота сакове са хубави, ще влязат в употреба  Peace
Ето реални снимки
Можеш ли да дадеш номер на якенцето, а размери? Ако е 114 една мама вече ги даде. Това колко чанти са общо? А дали са само в червено или какъвто цвят се падне?

# 711
Здравейте Simple Smile
днес си взех поръчките от 13.03 и 15.03, като едната беше с ваучер от непристигнали пижами.

Този сутиен-много е красив ,отговаря си на номера, хубаво седи, НО! е без подплънки.Ще хваща пътя към Продавалника  Tired

Тази риза в бяло- чист лен, много е хубава.

тази блуза-отговаряс и на номера, трикото е много качествено.Мъжа ми страшно си я хареса.

Тези панталонки за беба-сладки са, като едновремешните хавлиени шорти Mr. Green Много са мекички и приятни.

Тази блуза- хубава е ,но плата е толкова фин , че леко прозира. Без да искам съм я дублирала и сега имам две. Laughing

И сега един въпрос- някой знае ли как да намаля този божественярски панталон

# 712
Ха така, донесоха ми известие за митница. (от 15.03 е поръчката).
Идват ми дънките, ура! Пък и ако ми станат, още по-добре! Laughing

# 713
моми4ета,хубави ли са 24-те прибора,струват ли си и ако някой има снимки...

# 714
току що получих това съобщение,някой може ли да преведе,4е бъкел не разбирам
Denica , si vous ne parvenez pas ? lire cet email, vous pouvez le visualiser gr?ce ? ce lien

Mon N° de client :  547671805

Mademoiselle Denica Dimova,

Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.

Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !

# 715
дравейте имам нужда от помощ.Понеже още чакам да ми издадът карта от банката и не съм направила първата си поръчка по пощата ми дойде това съобщение
Madame Pavlina Atanasova,

Alors n'attendez plus !
Опасявам се да не ме "изхвърлят" така да се каже.
и аз получих същото,но имам вече две получени поръчки и би трябвало да ми е активиран акаунта,ако си го превеждам правилно де newsm78

Denica , si vous ne parvenez pas ? lire cet email, vous pouvez le visualiser gr?ce ? ce lien

Alors n'attendez plus !

означава,че сте наслагали стоки в кошницата,и, ако ще ги купувате,да ги купувате,щото ще из4езнат... селекцията ви де, не самите стоки  Mr. Green

# 716
Alors n'attendez plus !

Zara_27 с риск да ми се обидиш те моля да четеш малко повече. Това нещо можеш да го преведеш, използвайки преводача от първата страница. Така направих и аз:
Denica, if you fail? Read this email, you can see gr? This? This link
My Customer No.: 547671805
Miss Denica Dimova,
Except error on our part, you have created a basket on laredoute.fr that you have not yet validated.
The time it expires, you need to do more than a few days to validate it.
So go ahead

# 717
ZARA_27, чудиш се как да си запълваш времето ли?
Еми чети малко тогава.

# 718
И сега един въпрос- някой знае ли как да намаля този божественярски панталон

Наистина е страхотен, но той е намален с 40%, едва ли с код ще може повече от това да се намали  Thinking

# 719
  Благодяря ти, аз вече пуснах поръчката, те са за една приятелка. Ще докладвам като пристигнат.
  А сега въпрос, опитвам се да пусна друга поръчка и като избера стъпката за разплащане ми изкарва само вариант за Американ Експрес и не мога да си въведа данните. Уж влизах и излизах от сайта и пак не успях. Освен да рестартирам? Някакво предложение какво да направя  newsm78

Продължавай да влизаш и излизаш- все ще стане

Общи условия

Активация на акаунт