LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 540
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 720
И сега един въпрос- някой знае ли как да намаля този божественярски панталон

Наистина е страхотен, но той е намален с 40%, едва ли с код ще може повече от това да се намали  Thinking

62137?

# 721
Нямам никакво желание и настроение да пиша в темата.
Влизам, само да се отчета, че вчера получих поръчка на Митница от 16.03 с проблемния код 65137. Колетът от 29-ти януари е дошъл, но за по-кратко е минал през Украина.

# 722
Здравейте,

къде да намеря комплекта детския Graco , с количката , леглото , столчето и т.н за кукли , мерси предварително !

# 723
  • на пистата
пишеш грако в търсачката

# 724
и нещото което доста приятно ме изненада е този ленен панталон...страхотна кройка, материа и всичко останало...стои широк...стои доста добре с всички изброени по -горе блузки и потничета и със сандалките с камъните...код 17558 го намали с 40% на 20 е

Присъединявам се към питането от по-напред - може ли линк към панталона и размер на талия и ханш, ако си взела 36 или 38-ми номер  Praynig Praynig Praynig
От известно време се чудя между два ленени панталона:

Първият е лен и памук, в каталога е на страницата с хубавата рокля/туника (http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme.aspx?productid= … e&pagesize=16), която вече си взех. Не прави впечатление на пръв поглед, но както приятно се изненадах от туниката все си мисля, че би трябвало и панталона да е хубав. Някой има ли го вече?
Вторият едно момиче предположи, че е същият като на снимката на wb - така ли е?

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 13:52 от Stefoni

# 725
Момичета моля ви за помощ...
Току що ми пратиха това на имейла,преведох го но неразбрах....Нещо е трябвало да потвърдя обаче какво и къде......
Madame Sibel Osmanova,

Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.

Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !

Ооо редактирам се видях по-назад че и на други са го пратили......Ами аз имам поръчка която чакам от 18.03и са си изтеглили парите за нея,това дали е проблем за нея.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 13:50 от berina

# 726
Здравейте,

къде да намеря комплекта детския Graco , с количката , леглото , столчето и т.н за кукли , мерси предварително !

# 727
  • на пистата
Момичета моля ви за помощ...
Току що ми пратиха това на имейла,преведох го но неразбрах....Нещо е трябвало да потвърдя обаче какво и къде......
Madame Sibel Osmanova,

Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.

Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !
Shockedти сериозно ли питаш,виж на предната страница ooooh!

# 728
Хей момичета, осъзнайте се малко!!! Стига питахте за щяло и нещяло. Никога няма да ви се откаже помощ, ама пък вие прекалявате вече. Има преводачи, има таблици с размери... А някой от вас на една страница по 10 постинга имат, някои от които един под друг. И защо е нужно? И стига с тия чаршафи, една и съща снимка по пет пъти на страница... Извинете за тона, но в последните два дни темата е невъзможна! И извинете за спама!

# 729
  • Враца
Stefoni да наистина този е панталона на систъра..не отговорих защото видях че вече има отговор да не спамя, само че бял...размерите си отговарят...тя си взе 50, а носи 48 и е големичък...имайте предвид че лена като материя се отпуска леко при носене..пробвай с код 17558 го намалих от 34 и нещо (за този р-р) на 20 и нещо евро...

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 14:23 от wb

# 730
Цитат
Присъединявам се към питането от по-напред - може ли линк към панталона и размер на талия и ханш, ако си взела 36 или 38-ми номер  Praynig Praynig Praynig
От известно време се чудя между два ленени панталона:

Първият е лен и памук
Първия го получих,изглежда по-скоро памучен,отколкото ленен.На мен ми се струва леко уголемен,аз поръчах 42,но ми е широк и ще го стеснявам.Не е лош, ще го снимам и след малко ще пусна реални снимки.Втория ми се струва по-добър,но и цената им е различна Hug.

# 731
Много се извинявам някой има ли идея това какво е:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4790570& … ue&ksource=-1
Единствено разбрах, че са някакви мостри.

# 732
Прекрасни сте, както винаги супер бързи с отговорите!!!!  Grinning
Сърдечно благодаря wb и Te@ !!!   bouquet  bouquet  bouquet
Ще продължа да се чудя, обаче... докато накрая не взема и двата, както обикновена правя като се колебая  Laughing

П.П. Да, лена е малко "коварен" като материя. Наистина се отпуска при носене, но и се свива при пране...

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 14:05 от Stefoni

# 733
Ееее не се сърдете бе момичета,не ни бийте..... newsm17Вие все пак от много време врите и кипите,а ние  новаците тепърва се учим и се шашкаме при всяко получено нещо или нещо което ни безпокои.....Ще се научим и ние къде с бой,къде без....... bash WinkНали за това е този форум в крайна сметка.....да си помагаме взаимно..... smile3521 hug

# 734
Не става въпрос, че никой на никого не иска да помага. Не става въпрос за това, че има деление на стари и нови. Не говорим, че едните са се научили, а другите не са.
Става въпрос, че на една страница се питат три пъти еднакви неща. Два пъти се цитират едни и същи писма. Два пъти се пита как да се намери определено нещо.
Извинете ме, но поне си направете труда една страница назад да прочетете!
Защото, когато темата стане пак 115 страници в петък, Татти ще я заключи. И няма да има нова! 

Общи условия

Активация на акаунт