LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 541
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Опитвам се да си направя втори акаунт. При регистрацията ми излиза това:Certains champs du formulaire posent un problème:
Votre adresse n'est pas correcte: merci de la saisir à nouveau.
Превеждам си го, че има някакъв проблем с адреса, но не разбирам какъв. Моля за помощ Praynig

Това значи:
"Някои полета от формуляра имат проблем. Вашия адрес не е точен, моля въведете отново."
Накратко напиши наново адреса без точки запетаи, кавички и т.н.

# 421
нали ми бяха отказали поръчка с код 65129 а аз им писах да питам най-нахално що са я отказали,та днес вместо момчето което ми писа преди ми отговаря сабине и пише,защото не съм получила кода на имейла си и вече да не ползвам чужди Mr. Green

ти си една видна интернет хулиганка! Simple Smile много ме кефиш - ползва ли моя код, който намалява 15 евро от при мини - вчера следобяда го постах?
кой Rolling Eyesне съм го видяла
15741 - на мен ми нулира и доставката, но повечето дами тук казаха, че при тях доставката оставала.......

# 422
... Защо тогава има персонални кодове, които не можеш да използваш и да искаш, а има и не персонални? ...

Това е голяма загадка. В началото получавах кодове, четях условията, изпълнявах и системата не ми ги приемаше. Понякога дори пишеше, че използвам персонален код, на който нямам право Laughing Друг път пишеше, че такъв код не съществува. Както и да е - вече спряха да ми пращат кодове  Hug

# 423
  • София
Валентина, всичките такси, които си цитирала, са за София само. В останалите градове (които са посочени) нищо не се плаща. Някоя мама от София може да ме коригира, но от четенето на темата съм разбрала, че плащаш първо 4 лв. (за освобождаване на пратката или някаква друга подобна измишльотина на митницата), а след това още 4 лв. + 0,20 ст./кг.- за доставка до вкъщи.

би ли се включила някоя софиянка, моля!

# 424
момичета, може ли някой да каже нещо за ТОВА САКО  Praynig

В описанието пише, че има освен памук и 37 % синтетика. Най-вероятно ще изпотява.
мерси ...отказвам го и без това му се чудех  Joy

# 425
  • на пистата
тази риза за парите си е просто страхотна

# 426
... Защо тогава има персонални кодове, които не можеш да използваш и да искаш, а има и не персонални? ...

Това е голяма загадка. В началото получавах кодове, четях условията, изпълнявах и системата не ми ги приемаше. Понякога дори пишеше, че използвам персонален код, на който нямам право Laughing Друг път пишеше, че такъв код не съществува. Както и да е - вече спряха да ми пращат кодове  Hug

И аз имам изпратени на майла кодове, които не действат - мисля като имам повече желание да напиша на мадам Жюли Арески едно запитване.........

# 427
  • София
Валентина, всичките такси, които си цитирала, са за София само. В останалите градове (които са посочени) нищо не се плаща. Някоя мама от София може да ме коригира, но от четенето на темата съм разбрала, че плащаш първо 4 лв. (за освобождаване на пратката или някаква друга подобна измишльотина на митницата), а след това още 4 лв. + 0,20 ст./кг.- за доставка до вкъщи.

би ли се включила някоя софиянка, моля!

Точно така 4 + 4 + 0,30 лв/кг на пратка. Излиза около 9 лв

# 428

...

Точно така 4 + 4 + 0,30 лв/кг на пратка. Излиза около 9 лв

Супер  Peace По-добре да дам пет лв. отгоре, вместо да загубя поне час до митницата и обратно. А нямаше И ли някаква такса на километър, за отдалеченост от митницата? Или греша?

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:21 от argun

# 429
Може ли да помля някой който е поръчвал панталони от детската номерация за момче 180 да ми каже приблизително колко сантиметра е талията Rolling Eyes Praynig.Благодаря предварително Hug

# 430
  • sofia
Получих три малки пакетчета по пощата днес. Ще снимам, когато малкият благоволи да заспи. Получих тези балеринки http://picasaweb.google.com/warbaby3/LaRedoute03/photo?authkey=f … 79176218348398818 . Заимствам снимката от wb, защото са съвсем същите, само че 41 номер (сакън, да не са ми малки, че съм с широк крак). Ужасно ме е яд, че са ми големи. Има ли някой, на когото са му малки? Заменям ги за 40 или дори за 39 номер. Иначе са страхотни, мекички и много удобни. Ако някой тепърва ще ги поръчва, дали ще иска да поръча моят номер? Ех, дано някой се отзове, мнооого ми харесват...

# 431
  • Шумен
Момичета, като получавате известия, пише ли ви обявена стойност? Днес получих покана за колет и там ми пише 114 лв.  Rolling Eyes  Поръчката ми е за 30 Е. Откъде са я измислили тази обявена стойност незнам.  Shocked
А да ви похваля нашата пощальонка. Издирва ме по цял ден, че да ми даде известието и ми се кара, че не може да ме намери. Къде съм ходела цял ден.  Mr. Green Трябвало да я наема нея да носи само моите покани.   hahaha И да съм и напишела пълномощно и да ми ги носи в нас.  Joy

# 432
  • varna
Може ли да помля някой който е поръчвал панталони от детската номерация за момче 180 да ми каже приблизително колко сантиметра е талията Rolling Eyes Praynig.Благодаря предварително Hug
на мъжа ми талията му е 89см,поръчах му панталони 180размер-закопчава копчето ама му стяга Peace

# 433
На мен тренчът подарък ми хареса.

Бингъл, благодаря ти за реалната снимка Heart Eyes

# 434
Благодаря за бързият отговор tina 77

Общи условия

Активация на акаунт