LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 485
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 435
  • pomorie
някой да е взимал от тази тениска,как е материята?

аз взех за подарък на баща ми страхотна е

# 436
  • София
Бингъл, разгледах ти албумчето, неща са страхотни.
Искам да те питам няколко неща за тях, ако е удобно. Освен много ми допада, че момичешките дрешки не са само в розово/доскоро ние бяхме основно в тази гама Rolling Eyes/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&photo=60-може ли да ме ориентираш за размерите на тези якета и да кажеш как са.Агитирам една приятелка да й поръчам такова за Витоша.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&photo=71-май са свършили тези къси гащи ,невероятни са
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&photo=6-може ли линка за това сладурче
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&photo=50-за този лот от 3 блузки с късинко ръкавче -картинките бродерия ли са или щампа/ от тази дето все аз я размазвам с ютията като забравя Embarassed/ или втъкана шарка в материята.
Мерси предварително за отговорите. Laughing

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:30 от marissha

# 437
# 438
  • Там....където всичко е възможно ....
тази риза за парите си е просто страхотна
Дай размери ако обичаш  bouquet

# 439
момичета, може ли някой да каже нещо за ТОВА САКО  Praynig

В описанието пише, че има освен памук и 37 % синтетика. Най-вероятно ще изпотява.
мерси ...отказвам го и без това му се чудех  Joy

За нищо. Simple Smile Ако позволиш един съвет - отваряй Lire la suite (лир ла сюит - чети продължението) - до или под артикула е..........дори и да не знаеш френски, има проценти със съдържанието на тъканта , а тези думи са интернационални - ще се ориентираш за състава.......или ако нещо е 100% - може да видиш и думата pur/e (пюр, т.е. чист, за съдържание) Peace

# 440
Изчетох всичките страници,които бях пропуснала за 2 дни.
Сега имам въпрос към дамите с по-пищен бюст.Поръчвал ли си е някой сутиен от марката Талисиме(за по-едри дами)?Голям прблем са ми сутиените,а там има много хубави на доста добри цени,а и са красиви.Тук ако някой сутиен ми стане ,то те са ужасни .Ще съм много благодарна на отзиви за марката и при тях ли важи +15см. от обиколката?
Благодаря   bouquet

# 441
  • София

...

Точно така 4 + 4 + 0,30 лв/кг на пратка. Излиза около 9 лв

Супер  Peace По-добре да дам пет лв. отгоре, вместо да загубя поне час до митницата и обратно. А нямаше И ли някаква такса на километър, за отдалеченост от митницата? Или греша?

благодаря за отговорите. Такса на километър съм я включила във вторите 4 лева - понеже бях написала че живея на разстояние до 10 км от митницата, затова са 4 лев, иначе е с някаква добавка за всеки километър отгоре, на 1ва страница го пише.

# 442
да кажа кво стана...
поръчката ми от 27.01. все така я нямаше и писах на мейла и ми казаха да проверя за едикойси номер пратка в митницата и я нямаше и значи била загубена Rolling Eyes много ми е тъжно най-вече заради туйякенце за мира, което мнооого харесах, а вече няма нейния размер  Confused да не гояворим и за една красива блузка на  a l'heure anglaise, а и за една блуза, за мен, които също вече ги няма, ама най-ме е яд за якенцето  Sad
та сега ми предлагат ваучер или чек  newsm78 ваучера като код ли го дават или като какво?... а чекът ти прехвърлят пари по сметка или какво?... а - кога е най-далаверско  Mr. Green да се пазарува в ларедут = с най-много и големи намаления...  в случай, че избера ваучер да знам  Laughing той важал за година напред Peace

# 443
Шехина, къде е този тренч подарък бих искала и аз да го видя ?

# 444
  • Там....където всичко е възможно ....
Изчетох всичките страници,които бях пропуснала за 2 дни.
Сега имам въпрос към дамите с по-пищен бюст.Поръчвал ли си е някой сутиен от марката Талисиме(за по-едри дами)?Голям прблем са ми сутиените,а там има много хубави на доста добри цени,а и са красиви.Тук ако някой сутиен ми стане ,то те са ужасни .Ще съм много благодарна на отзиви за марката и при тях ли важи +15см. от обиколката?
Благодаря   bouquet
http://www.85b.org/bra_calc.php това да си намериш номера
Някоя мама беше пуснала това:
Преписвам дословно от едно картонче,което ми дадоха в магазин на Triumph :
(гръдна обиколка) - (подгръдна обиколка) = размер на чашката; разлика 12-13 см.= А чашка, разлика 14-15 см.=В чашка, разлика 16-17 см.=С чашка, разлика 18-19 см.=D чашка,... .Размерът се определя в изправена стойка и прибрани ръце

И това да разбереш за какъв сутиен става въпрос
ampliforme - максимизиращ, т.е когато се отнася за сутиен означава, че той е с подплънки
armatures - банели
avec armatures - с банели
sans armatures - без банели

Дa и за тях важи +15.

# 445
  • Бургас

Не съм Шехина, но има реална снимка на предната страница. Бингъл го е снимала!
Преглеждайте внимателно постовете  Peace, преди да питате!

# 446
... а - кога е най-далаверско  Mr. Green да се пазарува в ларедут = с най-много и големи намаления...  в случай, че избера ваучер да знам  Laughing той важал за година напред Peace [/color]

Намаленията във Франция са заковани два пъти в годината - 9 януари-9 февруари и 9-юни-9 юли. Тогава наистина е далавера - неща, които сега пак са по 10-12 евро, тогава са по 2-3 евро. Но това е и времето на най-големите забавяния на поръчки и отказани поръчки.

# 447
Изтрих си раничката Пингвин, от 30 мин. я търся и не я откривам, моля ако на някой му е под ръка линка, ще съм много благодарна  Praynig

# 448
  • Beyond the Frontiers

Не съм Шехина, но има реална снимка на предната страница. Бингъл го е снимала!
Преглеждайте внимателно постовете  Peace, преди да питате!
Имам поне 3 кода за тренч, с кой е поръчан, и ако може реални размери  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 449
за колко дни се фактурират поръчките ?имам 3 от събота насам,то бива велик ден ама...

Общи условия

Активация на акаунт