LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 465
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 495
Момичета помагайте. Имам отказан артикул в "Mes remboursements" на стойност 12.49евро.
Писах писмо на ретут да ми пратят ваучер и днес в "Mes remboursements" ми се появи следното:
Mode de remboursement Commande
le 25/03/2008  Remboursement somme due  
13,11 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE
du 01/01/0001 .
Това значи ли че е за същия отказн артикул и разликата в стойността заради доставката ли е?
Благодаря ви много предварително.

# 496
Bastet , по-тъничка материя, отколкото очаквах е. Не съм много в час с материите, но е една такава памучно-хастарена, прозрачничка, но много приятна. Ето линк, ти поне ще се ориентираш по описанието http://laredoute.fr/vente-blouse-enfant-active-wear.aspx?product … e&pagesize=16 Размер 174 е. Аз съм 173 и ми е тъмън, ако бях взела (както съм правила 168), нямаше да мога да се вмъкна в нея.

Благодаря ти  bouquet........инак е 100% котон - няма да спарва, тъкмо за свободното време през летните уикенди.

# 497
  • София
Бях питала преди време за тези балеринки, но никой нищо не ми отговори............дали случайно някой ги има да каже наживо стават ли /заслужават ли си парите/ и като номер отговарят ли си  Rolling Eyes

# 498
  • Враца
sparkk аз лично не съм очарована...идва леко къс, но за вкъщи или за спорт става...моя беше в някакъв много странен цвят taupe, който се оказа златисто кафяво...иначе като материя е добре - памук с ликраспоред мен и е еластичен..от материята дето при пране се втвърдява, но иначе е мекичка...ако ти харесва модела поръчвай като материя е ОК ...а колкото до балеринките никой не е еотговорил защото май никой не ги е поръчвал (или поне аз нямам спомен да съм чела отзиви)..

# 499
Момичета помагайте. Имам отказан артикул в "Mes remboursements" на стойност 12.49евро.
Писах писмо на ретут да ми пратят ваучер и днес в "Mes remboursements" ми се появи следното:
Mode de remboursement Commande
le 25/03/2008  Remboursement somme due  
13,11 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE
du 01/01/0001 .
Това значи ли че е за същия отказн артикул и разликата в стойността заради доставката ли е?
Благодаря ви много предварително.

Да

# 500
  • София
sparkk аз лично не съм очарована...идва леко къс, но за вкъщи или за спорт става...моя беше в някакъв много странен цвят...иначе като материя е добре - памук с ликраспоред мен и е еластичен..от материята дето при пране се втвърдява, но иначе е мекичка...ако ти харесва модела поръчвай като материя е ОК

Вече съм го поръчала, но исках да добия по-пълна представа..........абе какъвто и да е за тези пари няма много да се ядосвам  Simple Smile

# 501
  • sofia
sparkk, предполагам, че е въпрос на вкус, но за мен е ефектен. Когато се върже на коланчето, се придава този балон ефект и стои елегантно. Материята е трико, но визуално изглежда като някаква по-официална и хлъзгава материя. На мен ми харесва и при съчетание с дънките или късото панталонче, че и с официалната пола е чудесно.

# 502
Някой получил ли е такова якенце?
Хубаво ли е? Да не е някой остър шушляк.  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7692501& … ue&ksource=-1
Не е остър шушляк, меко е. Имаме в синьо и тъмно червено - синьото по ми харесва. Не е нещо кой знае какво, но за парите си е супер. Качулката не се маха. Подплатено е с хастар минат на ромбоидчета, а качулката е подплатена с полар. Става точно за сега, между зимата и пролетта...

някой поръчвал ли е това?http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee.aspx?productid=324056614&documentid=346107&categoryid=23110494&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

# 503
  • някъде там
http://www.laredoute.fr/vente-streetrun-ii-adidas-bebe.aspx?prod … e&pagesize=16
Това дали може да се намали с някой код newsm78

# 504
Момичета, има един въпрос. Мога ли едновременно да ползвам код за намаление и код за безплатна доставка?

# 505
  • на пистата
Момичета, има един въпрос. Мога ли едновременно да ползвам код за намаление и код за безплатна доставка?
Naughty

# 506
  • София
Някой получил ли е такова якенце?
Хубаво ли е? Да не е някой остър шушляк.  Rolling Eyes

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7692501& … ue&ksource=-1
Ние си изкарахме цялата зима с това яке, нашето е тъмно синьо. Само да знаеш , че не е много дебело и зимата в големите студове обличах на малкия един поларен суитчър. Така че си прецени. Иначе не е мръднало след 5-6 пранета, а и бързо съхне. За цената си е перфектно

# 507

"Нувоте" е стоката - няма да може Peace

# 508
  • Враца
Naughty
може ...някои от кодовете дават освен % и безплатна доставка15741 например, 45381

а относно потничето bebolina1 не оставай с погрешно впечатление хубаво е, но ми е късичко...сетих се за  приказката за лисицата и гроздето Simple Smile

# 509
moмичета като пиша по темата,всеки път ми иска име,меил,какво да да направя,за да се махнат

Общи условия

Активация на акаунт